Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουλ 2014

Η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας δίνει Καλοκαιρινή συναυλία την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 στις 8:30 το βράδυ στο “Πέτρινο θεατράκι Σεληνίων”, μια μαγευτική βραδιά με καλή μουσική


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/7/14 17:53

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ: Η ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ:
    ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕΣ 150 ε
    ΚΑΙ ΕΘΑΒΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΓΝΗ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ:
    Η ΤΑ ΠΗΡΕΣ ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΓΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ 150 Ε ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΤΟΝ ΕΛΕΧΝΡΙ ΚΑΝΕΙΣ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/14 18:19

      Αυτος ζηταγε τα χρηματα με εντολη του Καπετανακη και τα μοιραζοντουσαν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/14 18:10

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ? ΑΠΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΕΝΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ? Η ΕΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ
    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Βy Tasos Theocharis ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ Αναρτηθηκε στις 4/08/2010 10:42:00 μ.μ. Ετικετες ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σαλαμίνα 8 Απριλίου 2010
    Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,
    Το Νοέμβριο του 2010 όπως όλοι γνωρίζετε θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή του νησιού μας.
    Σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι με τις ευαισθησίες μας αλλά και τον πολιτικό πολιτισμό μας.
    Ιδιαίτερα βέβαια σ’ αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών και φυσικά πρωτίστως οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων. Θα πρέπει δηλαδή κατά την άποψή μου με δική τους πρωτοβουλία να ρίχνουν άπλετο φως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους και ιδιαίτερα στην οικονομική τους υπόσταση, αν αυτή αμφισβητείται , ούτως ώστε οι δημότες κάτω από πραγματικά γεγονότα να κρίνουν και να αξιολογούν τους πάντες.
    Στρατευόμενος κι εγώ σ’ αυτή την αντίληψη καταθέτω δημοσίως τον πόθεν έσχες της οικογένειάς μου (προσωπικό, συζύγου και δύο άγαμων τέκνων) των 10 τελευταίων ετών, διότι από το νόμο αυτή είναι η χρονική διάρκεια του πόθεν έσχες .
    Συγκεντρωτικά σας αναφέρω ότι για το ανωτέρω χρονικό διάστημα το συνολικό οικογενειακό εισόδημα ήταν 789.034,73 οι τεκμαρτές δαπάνες 297.517,38 και το τελικό διαθέσιμο ποσό για οποιαδήποτε χρήση είναι 491.517,35. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία δεκαετίας μέσα από πίνακες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://protovoulia-salaminas.gr/
    Επίσης θέλοντας να απαντήσω σε όλους αυτούς που παραποιούν και διαστρεβλώνουν κακόβουλα, γεγονότα που έχουν σχέση με την υπαλληλική μου ιδιότητα, τους ενημερώνω ότι η μετακίνησή μου από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας Πειραιά στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά, έγινε για λόγους υπηρεσιακούς και σε συνέχεια αιτήματος που εγώ υπέβαλα στις 12-03-2010 (αρ. πρωτ. Αίτησης 40339/12-3-10)
    Γιάννης Τσαβαρής
    Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

    σ.δ
    «Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/14 07:26

      Ασ ασχοληθουν και αλλοι με τα παιδια της φιλαρμονικης οσο ο Χρονης και μετα ασ τα ξαναπουμε ,γιατι για κατηγοριες ειμαστε πρωτοι αλλα για εργο πασχουμε !δυστυχως και λογω εγωισμου δεν λεμε δημοσιως ενα συγνωμη,στα λαθη μας (οπως πλεον εχουν πραξει πολλα κρατη γυρω μας και προκοψαν )

      Διαγραφή
  3. Γιώργος Ραπαντζίκος20/7/14 18:27

    Λοίπον κοιτάξτε πως έχουν τα πράγματα θα πω λίγα λόγια και καλά...βάζω το όνομα μου διότι δεν θέλω να κρύβομαι πίσω απ το δαχτυλάκι μου.Με λένε Γιώργο Ραπαντζίκο και είμαι στην φιλαρμονική 10 χρόνια.Θέλω να σας θέσω τα εξής: είστε στην φιλαρμονική και γνωρίζετε πως είμαστε;ξέρετε προσωπικά τον Κύριο Χρόνη Μιχαλακή και συκοφαντείτε ενάντια στο πρόσωπό του;Τόσα χρόνια αυτός ο άνθρωπος έτρεχε,πολεμούσε,ίδρωνε για να φτιάξει μια φιλαρμονική επιπέδου και όχι για να την έχουμε μόνο για μια παρέλαση ή λιτανεία.Τώρα αν μερικοί γενικά εδώ μέσα έχουν δηλητήριο στην γλώσσα τους και θέλουν να βλάπτουν την εικόνα του Αρχιμουσικού και των μουσικών της φιλαρμονικής είναι άξιοι της μοίρας τους.Όσο για τον "κύριο ανώνυμο" πιο πάνω που λέει διάφορα να σας θέσω τα εξής: όταν ο δήμος σου σε έχει παρατήσει στο έλεος Του Θεού και δεν σου δίνει ΟΥΤΕ πουλμανάκι για να πηγαίνεις στους συλλόγους μην έχετε την απαίτηση να είμαστε πάντα απίκο διότι και δουλειές παρατάμε και οικογένειες για να πάμε σε λιτανείες συλλόγων..τόσα χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε μία φιλαρμονική που να ευχαριστεί πρώτα απ'όλα εμάς τα παιδιά και μετά τους δικούς μας ανθρώπους να κάνουμε κάτι το διαφορετικό.Επίσης κάτι τελευταίο τον Κ.Χρόνη δεν τον έκανε καμία Μπεγνή διάσημο...ο κόσμος τον έκανε και οι προσπάθειές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/14 14:17

      Aφηστε τον αρχιμουσικο να κανει την δουλεια του ,που εκ του αποτελεσματος στο Θεατρακι ολα ηταν υπεροχα,και πρωτοτυπα.Βεβαια για καλυτερο αποτελεσμα αυτης της βραδιας θα ηταν καλυτερο να υπηρχε μεριμνα για σωστο ηχο απο μεριας ΔΗΜΟΥ!!!!. και οχι προχειροτητες .Ας ελπισουμε σε νεες εκπληξεις μουσικης προσφορας της Φιλαρμονικης ,γιατι ο κοσμος τις εχει πραγματικα αναγκη,ειδικα αυτη την περιοδο.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.