Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουλ 2014

PERIVOS: Αλλαγή χαρακτήρα και πώληση ιστορικού και αρχαιολογικού χώρου Kυνόσουρας


Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις που αφορούν στο θέμα του ιστορικού και αρχαιολογικού χώρου της Κυνόσουρας. Πιο συγκεκριμένα παρατηρούμε με αγωνία την προσπάθεια μετατροπής της θεσμοθετημένης ζώνης Α και Β σε αμιγώς ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη με σκοπό την πώλησή του μέσω ΤΑΙΠΕΔ.
Είναι γνωστό ότι με την Υπουργική Απόφαση 3270/17-10-2001 ΦΕΚ 1459/26-10-2001 θεσμοθετούνται Ζώνες Α και Β στην Κυνόσουρα γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα απόλυτης προστασίας αφού στη ζώνη Α απαγορεύεται η οποιαδήποτε μορφή δόμησης ενώ στη Β υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί. Και στις δυο όμως περιπτώσεις δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση και λειτουργία ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων.
Όμως η κεντρική εξουσία, τόσο μέσω της Κτηματικής Υπηρεσίας που κατείχε την ιδιοκτησία, όσο και μέσω του ΟΛΠ στον οποίο είχε παραχωρηθεί το δικαίωμα χρήσης από την Κτηματική Υπηρεσία (13/12/2012), αντί να προβεί σε ενέργειες που συνάδουν με το χαρακτήρα της περιοχής και θα την αναδείκνυαν περιβαλλοντικά, πολιτιστικά αλλά και κοινωνικά, διαπιστώνουμε με έκπληξη και πέρα από κάθε λογική ότι πράττει ακριβώς το αντίθετο.
Συγκεκριμένα :
Και οι δύο φορείς μεταβιβάζουν τα αντίστοιχα δικαιώματα τους στο ΤΑΙΠΕΔ.
Η Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 68 2/3/2013) δίνει τη δυνατότητα μετατροπής της Κυνόσουρας σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη ορίζοντας μάλιστα και το συντελεστή δόμησης και κάλυψης.
Τέλος έχει ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ Α.Ε συμπεριλαμβανομένης και της Κυνόσουρας (φάση προσέλκυσης ενδιαφέροντος)
Ο ΠΕΡΙΒΟΣ θεωρεί απαράδεκτη μια τέτοια αντιμετώπιση τόσο για λόγους:
·         ηθικούς (εκποίηση ενός χώρου ιστορικής αξίας παγκοσμίου ενδιαφέροντος)
·         επικοινωνιακούς (διεθνής κατακραυγή, αφερεγγυότητα της χώρας έναντι των πολιτών της και των νόμων της)
·         περιβαλλοντικούς (η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι έντονα ρυπογόνα και οχλούσα και μάλιστα κοντά σε κατοικημένες περιοχές )
·         κοινωνικούς και οικονομικούς γιατί μπορεί μεν να δημιουργεί κάποιες θέσεις εργασίας, αλλά παράλληλα καταδικάζει την περιοχή σε πλήρη αδυναμία οποιασδήποτε άλλης μορφής ανάπτυξης, η οποία θα επέφερε σαφώς περισσότερα οφέλη στους κατοίκους.
Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια πρέπει να αποτραπεί άμεσα και η πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Παράλληλα ο ΠΕΡΙΒΟΣ θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να σταματήσει αυτή την πορεία, πιστεύοντας πως η εξέλιξη των γεγονότων θα τον δικαιώσει πανηγυρικά, παράλληλα όμως κινδυνεύει να δεχθεί πλήγμα το γόητρο της χώρας από την πιθανή πράξης ενός τέτοιου ατοπήματος εκποίησης.
Η Γραμματέας
Κανάκη Μαίρη
Ο Πρόεδρος
Μάρκος Ακύλας

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/14 12:24

    Ο Παραμυθατζής Μαρκήσιος ντε Σαντ, σε ρόλο Δον Κορλεόνε
    Ευδόκησε να φτάσει στην ψηλότερη βαθμίδα μιας τοπικής κοινωνίας πλην όμως η εμπάθεια και η κακότητα, τον οδήγησε να βάλλει «ταφόπλακα» στην πολιτική του καριέρα πριν καν αυτή τελειώσει!
    Ποιος να το πίστευε άλλωστε πως θα βρεθούνε όλοι όσοι τον στηρίξανε το 2010 να ζητάνε ντροπιασμένοι ταπεινά συγνώμη από τους κατοίκους αυτού του ευλογημένου τόπου.
    Όλα έδειχναν σωστά, και ελεγχόμενα γιατί περίσσεψε η υποκρισία και το ψέμα, πράγμα που θα ‘κανε ακόμα και τον Μινχάουζεν αν ήταν εν ζωή να τον ζηλέψει, μη σας πω θα τον ζήλευε ακόμα και ο Δον Κορλεόνε για την πορεία του πολιτικού εκφυλισμού, κάτσε όμως και να δεις, τελικά την ζήλεια του θα έδειχνε ακόμα και ο Μαρκήσιος ντε Σαντ.
    Κι όμως αυτός ο άνθρωπος ευδόκησε να φτάσει στο ύπατο αξίωμα της μικρής μας κοινωνίας! Μια από τις ποιο σκοτεινές και μαύρες σελίδες της. Τότε πολύ λίγοι τον γνώριζαν καλά και μάλιστα όταν κάποιοι απ’ αυτούς μας τα ‘λεγαν, τους αποκαλούσαμε κακοήθεις κι απαράδεκτους, το περίεργο δε είναι πως βρέθηκαν και σήμερα σοβαροί οικογενειάρχες μετά απ’ όλα αυτά να τον στηρίξουν, ποιος να το πίστευε πως η ιστορία θα επαναλαμβανόταν;
    Τους παραμύθιασε κι αυτούς γιατί το γερό του χαρτί ήταν πάντα η «παραμύθα» και οι καλόπιστοι είναι πάντα έτοιμοι να την καταπιούν αμάσητη.
    Δεν μπόρεσε όμως ποτέ να συγχωρήσει, στους δύσμοιρους κατοίκους της μικρής μας κοινωνίας που του ‘δωσαν τον τιμητικό τίτλο, ότι δεν τον επανεξέλεξαν κι έτσι τους εκδικείται αυτούς και κυρίως τα παιδιά τους που κινδυνεύουν με χολέρα μέσα στο Κατακαλόκαιρο «για να μάθουν». Η εμπάθεια και η κακότητα σ’ όλο της το μεγαλείο! Βάζει την «ταφόπλακα» της πολιτικής του καριέρας γιατί ήταν τελικά πολύ μικρός κι ανίκανος για να αντέξει το βάρος της θεσμικής του θέσης.
    Χωρίς χαρά, σε βεβαιώνουμε γι’ αυτό, μα κυρίως χωρίς λύπη σ’ αποχαιρετούμε μικρέ μας «ποντικομικρούλη» στο καλό και να μη σε ξαναδούμε θα μας δώσεις μεγάλη χαρά, μας το χρωστάς άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/14 12:32

    siga ta oq!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/14 16:46

    Η Νομοθεσία είναι συντριπτικά με το μέρος μας, αρκεί να τη χρησιμοποιήσουμε και την αναδείξουμε πριν αλλάξει.

    1. ΥΠΠΟ/ΑΡΧ/Α1/Φ02/54404/3270/17-10-2001 - ΦΕΚ 1459/Β/26-10-2001
    Θεσμοθέτηση Ζώνης Α' απολύτου προστασίας και Ζώνης Β' προστασίας στη χερσόνησο Κυνόσουρας Σαλαμίνας Ν. Αττικής.
    Στη Ζώνη Α απαγορεύεται η δόμηση και η οποιαδήποτε αλλοίωση του εδάφους, η λειτουργία ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων, η κατασκευή λιμενικών έργων, καθώς και οποιαδήποτε κατασκευή, για την οποία απαιτείται ή δεν απαιτείται έγκριση της αρμόδιας πολεοδομικής αρχής
    Τα αυθαίρετα κτίσματα εντός αρχαιολογικού χώρου ουδέποτε νομιμοποιούνται, αλλά υποχρεωτικά κατεδαφίζονται.
    Η έγκριση ή μη της Υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ. χωρεί ανεξάρτητα και αυτοτελώς από οποιαδήποτε άλλη έγκριση συναρμόδιας αρχής, της οποίας και κατισχύει.

    2. Υπουργική Απόφαση ΥΠΠΟ/ΑΡΧ/Α1/Φ43/47502/2913/18-9-2001 - ΦΕΚ 1324/Β/11-10-2001
    Συμπληρωματική κήρυξη της θαλάσσιας περιοχής στους όρμους Αμπελακίων και Σεληνίων ως αρχαιολογικών χώρων.

    3. Νόμος 3028/2002 ΦΕΚ 153 Α΄ περί προστασίας αρχαιοτήτων
    15.1. Στους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται η αλιεία, η αγκυροβολία, η υποβρύχια δραστηριότητα, εκτός εάν έχει χορηγηθεί άδεια του Υπουργό Πολιτισμού η οποία εκδίδεται ύστερα από γνώμη του Συμβουλίου.
    15.5. Απαγορεύεται η εκτέλεση κάθε μορφής λιμενικού έργου χωρίς προηγούμενη άδεια, που χορηγείται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού μετά από γνώμη του Συμβουλίου. Η άδεια αυτή προηγείται από όλες τις άδειες που αφορούν στην εκτέλεση του έργου και τα στοιχεία της αναγράφονται επί ποινή ακυρότητας στις υπόλοιπες άδειες που απαιτούνται.

    4. Νόμος 2557/97 ΦΕΚ 271/Α
    12. Η παράβαση της αρχαιολογικής νομοθεσίας κατά την εκτέλεση δομικών ή άλλων συναφών εργασιών και ιδίως η εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια, επιφέρει τις συνέπειες που προβλέπονται σε περίπτωση παράβασης της πολεοδομικής και οικοδομικής νομοθεσίας.

    5. Περιβαλλοντικός κανονισμός λειτουργίας του ΟΛΠ ΦΕΚ 1389/10/9/2004
    Άρθρο 1. 2 Στους χώρους δικαιοδοσίας του ΟΛΠ περιλαμβάνεται η κατασκευή και επισκευή, όχι η διάλυση πλοίων.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία όλα τα ναυπηγεία και οι ρυπογόνες δραστηριότητες που δρουν στην Κυνόσουρα και τον αρχαίο λιμένα είναι παράνομα και πρέπει να απομακρυνθούν αφού ζητηθούν αποζημιώσεις για την καταστροφή που έχουν επιφέρει στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον, σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αρ. 99/2011 και 365/2012.
    Σύμφωνα με τη νομοθεσία όλα τα καράβια που είναι αγκυροβολημένα στην Κυνόσουρα και τον αρχαίο λιμένα είναι παράνομα και πρέπει να απομακρυνθούν αφού ζητηθούν αποζημιώσεις για την αγκυροβολία και τη ρύπανση που έχουν προξενήσει.
    Σύμφωνα με τη νομοθεσία ο ΟΛΠ πρέπει να πληρώσει για τις καταστροφές που έχει προξενήσει στη ζώνη ευθύνης του και να αποκαταστήσει τα λατομεία της Κυνόσουρας και της Τούρλας που είναι δικά του "έργα"..

    Ποιος θα απαλλάξει τη Σαλαμίνα από τους μεγαλοπαράνομους και τον καρκίνο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/7/14 17:24

    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ME TOYΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΞΤΕΡ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ


    Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΔΙΔΑΞΑ, ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ, ΤΟΝ ΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/14 19:08

      Παρτούζο τα χρήματα τις σχολικης επιτροπής τι τα έκανες αρχιλαμόγιο ;θα ελεχθείς και θα τα επιστρέψεις στο ταμείο. Οσο και να κλαις δεν θα σε λυπηθεί κανείς .Καμιά ανοχη στα αρπαχτικά .

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/7/14 21:37

    Καλά περιμένετε και θα δείτε τώρα που θα αναλάβει η μεγάλη μασέλα, ο αχόρταγος με την κακομοίρα δίπλα του θα γίνει το σώσε, θα αδειάσει και τις τουαλέτες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/14 08:52

    Δεδομένα για όσους ασχοληθούν με το θέμα.

    - Ο υφυπουργός πολιτισμού παραδέχτηκε στη βουλή στις 8/3/2014, ότι ο Σπανόπουλος δεν έχει κατασκευαστικές άδειες.
    - Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος παραδέχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο (15/2/2013) ότι σύμφωνα με γνωμάτευση της πολεοδομίας Σαλαμίνας, ο Σπανόπουλος έχει επεκταθεί σε χώρο χαρακτηρισμένο αστικό πράσινο.
    Ο όρος 3.4.13 της εγκεκριμένης μελέτης απαγορεύει την επέκταση στο χώρο αυτό. Σύμφωνα με τον όρο 5.4, "η εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της επιχείρησης".
    - Στο Πέραμα λειτουργούν ήδη δύο διαλυτήρια (Κελαϊδή - Φραντζή), και ο Σπανόπουλος έχει υποβάλει αίτηση για τρίτο.
    - Στην Aliaga της Τουρκίας λειτουργεί διαλυτήριο για το οποίο μπαίνει θέμα ρύπανσης του Αιγαίου.
    - Ο περιβαλλοντικός κανονισμός λειτουργίας του ΟΛΠ δεν προβλέπει εργασίες διάλυσης πλοίων στην περιοχή δικαιοδοσίας του που περιλαμβάνει και το Πέραμα.
    - Ο Γ.Γ. αποκεντρωμένης διοίκησης που υπογράφει την άδεια του Κελαϊδή αναφέρει υπογραμμισμένα:
    "ΣΤ.2 Η παρούσα απόφαση όσο αφορά στη δραστηριότητα «Διαλυτήριο πλοίων» ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι δεν αντίκειται σε ειδικές διατάξεις που τυχόν ισχύουν στην περιοχή".
    Προφανώς αναφέρεται στον περιβαλλοντικό κανονισμό λειτουργίας του ΟΛΠ, τον οποίο υποτίθεται ότι αγνοεί.!!!
    - Η διεύθυνση περιβάλλοντος της περιφέρειας Αττικής διαπιστώνει σοβαρές παραβάσεις στις ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες που λειτουργούν στη Σαλαμίνα και επιβάλλει πρόστιμα.
    - Ο υπουργός πολιτισμού δεν ανανέωσε την άδεια των ναυπηγείων Κυνόσουρας λόγω του ότι προκαλούν σοβαρή βλάβη στο παρακείμενο μνημείο των Σαλαμινομάχων (ΑΔΑ: 45ΨΡΓ-ΛΘΕ. Το ναυπηγείο από το 2011 λειτουργεί χωρίς περιβαλλοντικούς όρους.
    - Πολλά ναυπηγεία λειτουργούν χωρίς άδειες και άλλα με άδεια μηχανουργείου.
    - Ο συντριπτικά μεγαλύτερος όγκος κατασκευών, εγκαταστάσεων, προβλητών και μηχανολογικού εξοπλισμού είναι παράνομος.
    - Καμία επιχείρηση δεν πληρώνει τέλη ρύπανσης και τέλη κοινόχρηστων χώρων.

    Προτάσεις.
    - Καταγραφή των ρυπογόνων μονάδων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου από Καματερό μέχρι Κυνόσουρα.
    - Έλεγχος σύμφωνα με την πολεοδομική και αρχαιολογική νομοθεσία για τις κατασκευές, τις προβλήτες, τα κτίσματα και την αλλοίωση του περιβάλλοντος.
    - Απαίτηση αποζημιώσεων, τελών ρύπανσης και κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με τις αποφάσεις 99/2011 και 365/2012 του δημοτικού συμβουλίου.
    - Απαίτηση από τον ΟΛΠ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με την 161/2012, και να κάνει αποκατάσταση σύμφωνα με την 124/2013. Το ίδιο και για το λατομείο της Κυνόσουρας.
    - Έλεγχος των ρυπογόνων μονάδων σύμφωνα με τις άδειες περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
    - Έλεγχος των σαπιοκάραβων σύμφωνα με τον 3028/2002 ΦΕΚ 153 Α΄ παρ. 15.1 περί εναλίων αρχαιοτήτων.
    - Συνεργασία με την υπηρεσία περιβάλλοντος της Περιφέρειας και του ΥΠΕΚΑ.
    - Συντονισμός με όμορους δήμους, την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για αποτροπή της κατασκευής διαλυτήριου στο Πέραμα από τους Σπανόπουλους.
    - Προώθηση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου και αλλαγή χρήσεων γης σε Αμπελάκι-Σελήνια με έμφαση στην ανάπτυξη με ήπιο τουρισμό.
    - Καταγγελία του ΦΕΚ 68/2013 και της προσπάθειας μετατροπής της Κυνόσουρας σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
    - Διεθνοποίηση του ζητήματος με ενημέρωση παραγόντων, φορέων και οργανώσεων.
    - Έλεγχος των ορίων δικαιοδοσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα..

    Πολιτική βούληση χρειάζεται και άνθρωποι που δεν τα "πιάνουν".
    Υπάρχουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/14 17:18

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 16.46 . 08.52 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ . Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΩΝ . ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΕΚ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ. ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ , ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕς ΙΔΕΕΣ ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΗΣΧΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ .

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/14 11:28

    ΡΕ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.