Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαΐ 2015

Οδοιπορικό στα Παλιά Αμπελάκια της Σαλαμίνας με τον Περιβαλλοντικό Όμιλο την Κυριακή 17 Μαΐου

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 18:30 σε μία διαφορετική περιήγηση στα παλιά Αμπελάκια της Σαλαμίνας.
Σκοπός του οδοιπορικού είναι η γνωριμία μας με παλιές παραδοσιακές αξίες, επαγγέλματα, ήθη και έθιμα της περιοχής, όπως αυτά φαίνονται στον παραδοσιακό οικισμό, τις εκκλησίες και το λαογραφικό μουσείο των Αμπελακίων.  Ξεναγός μας ο φιλόλογος-λαογράφος και πάνω απ' όλα φίλος του Ομίλου κ. Π. Βελτανισιάν.  Ελάτε να γνωρίσουμε και να μάθουμε πληροφορίες για τα Αμπελάκια του χθες, να παρατηρήσουμε την τεχνοτροπία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και να βρούμε τα σημάδια της παλιάς αισθητικής φυσιογνωμίας του νησιού μας.  Σημείο συνάντησης έχει ορισθεί η εκκλησία του Αγ. Πέτρου στην ομώνυμη οδό στα Αμπελάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.