Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2015

Οι επιπόλαιες, εμπαθείς και ανερμάτιστες καταγγελίες καταρρίπτονται από τους ίδιους τους Εισαγγελείς στις αίθουσες των δικαστηρίων

Συνεχίζεται η έκδοση Αθωωτικών Δικαστικών Αποφάσεων υπέρ του Γιάννη Τσαβαρή!!!
Άλλη μια αποστομωτική απάντηση έδωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη σε αυτούς που με είχαν καταγγείλει το 2011, με την αθωωτική απόφαση που εκδόθηκε χθες από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
Το «έγκλημα μου» κατά τους καταγγέλλοντες ήταν η παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας με απ’ ευθείας ανάθεση σε συμπολίτη μας, το καλοκαίρι του 2011.
Μεταξύ των καταγγελλόντων η σημερινή Δήμαρχος (τότε Δημοτική Σύμβουλος) κ. Ισιδώρα Νάννου, η οποία, τόσο με την κατάθεση της σε επίπεδο ανάκρισης, όσο και με συνέντευξη της σε Τοπική Εφημερίδα (βλέπε ΕΔΩ) με κατηγορούσε εκτός των άλλων, για παράβαση καθήκοντος!!!
Ήλθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και η δικαιοσύνη «μίλησε», αφού ομόφωνα οι Δικαστές αποφάσισαν μετά, την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα, την αθώωση μου.
Για άλλη μια φορά, επικροτείται η φιλοσοφία όλων αυτών των αιρετών που πιστεύουν ότι ο Δήμαρχος και οι αιρετοί συνεργάτες του οφείλουν να «βγαίνουν μπροστά», να αναλαμβάνουν την ευθύνη, να παίρνουν τα ρίσκα και να δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Για άλλη μια φορά καταδικάζεται η πολιτική ανυπαρξία και αυτοδιοικητική ανεπάρκεια των «πολιτικών νάνων», που καταφεύγουν πάντα στην προσφιλή τους μέθοδο των καταγγελιών και μηνύσεων.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μας με στοιχεία και αποδείξεις και κυρίως με ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, έχοντας εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και στην κρίση των συμπολιτών μας, ενάντια και στις άλλες στημένες υποθέσεις, στις οποίες μας έχουν εγκαλέσει οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.
Στο τέλος αυτής της πορείας η αλήθεια θα λάμψει και πολύ σύντομα, ως κρινόμενοι πλέον και συγκρινόμενοι θα καταλάβουν την θέση που τους ανήκει. Το περιθώριο και την απομόνωση.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου συμπαραστέκονται αυτή την χρονική περίοδο, ενάντια στους  λασπολόγους, τους συκοφάντες και τον Πολιτικό Νανισμό γενικότερα.
Τέλος, ευχαριστώ τον συνήγορο μου και διακεκριμένο Σαλαμίνιο Ποινικολόγο κ. Γιώργο Παπανικολάου.
Σαλαμίνα 06/05/2015
Ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

82 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/15 19:43

    Γιάνναρε είσαι γκολτζής ολκής. Πως σας φάνηκε νανάκια; Αντε, τι περιμένετε βγείτε να βρίσετε, να κάνετε το άσπρο μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 00:03

      ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ. ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑ.
      Η ΝΑΝΝΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ. ΚΟΒΕΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΡΙΓΕ.
      ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 00:42

      Ρε ταχετε παιξει εντελως......ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ...ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΡΕ ,ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/15 19:56

    ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!1
    ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/15 19:57

    ΤΣΑΒΕΣ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΜΕ , ΗΤΑΝ Η κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ? ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, Η ΣΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 20:07

      Τον λυπήθηκε; Χα το ανέκδοτο της ημέρας! Γι' αυτό τον βρίζουν ανωνύμως..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 20:17

      Για να τον υπερασπίστηκε ο δικηγόρος του δήμου πάει να πει ότι ως δήμαρχος έκανε τέλεια την δουλειά του. Αλλιώς θα ήταν αντιφατικό. Αυτό μετράει πολύ στον δικαστή. Η δήμαρχος προφανώς το γνώριζε και συμφώνησε εκείνη την ημέρα να μην είναι ο δικηγόρος στον δήμο αλλά στο δικαστήριο για να αθωώσει τον κατηγορούμενο πρώην δήμαρχο. Μπράβο στην δήμαρχο για την ενέργειά της. Την επόμενη φορά μην μας μιλήσει για καθαρά χέρια γιατί αποδεικνύεται και άλλοι είχαν τελικά καθαρά χέρια.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/15 20:10

    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ.
    ΕΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ Η ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΠΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ.
    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 21:34

      Re pouso pou lene oi progonoi mas gia ua anoiksi to sentouki kai ua saw vgazei xartia na saw karafliasei
      Re milane gia skini sto spiti toy kremasmenouq

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 22:11

      ΜΗΝΑΚΟ 20:10,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.........

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/15 20:11

    Έχω τύχει να παρακολουθήσω σε αίθουσα δικαστηρίου υποθέσεις αιρετών. Σε όλες τις περιπτώσεις το αδίκημα καλώς ή κακώς είχε διαπραχθεί. Ωστόσο οι δικηγόροι κάθε φορά στην αγόρευσή τους υποστηρίζουν ότι ο αιρετός δεν είχε κανένα προσωπικό όφελος από αυτή την παράνομη πράξη και δεν είχε άλλη επιλογή επειδή τάχα μου βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όταν υπάρχει έλλειψη ισχυρής αντιδικίας δηλαδή ο αιρετός δικάζεται χωρίς αντίπαλο και όταν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο αιρετός το έκανε επειδή ωφελήθηκε προσωπικά, τότε ο δικαστής απαλλάσσει τον κατηγορούμενο αιρετό.
    Εγώ έτσι έχω δει να συμβαίνει πάντα. Την συγκεκριμένη περίπτωση δεν την γνωρίζω αλλά για να φτάνει σε αίθουσα δικαστηρίου ένας αιρετός, δεν μπορεί κάτι θα είχε βρει ο εισαγγελέας προηγουμένως κατά την ανάκριση. Ωστόσο οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε την δικαιοσύνη. Αθώος λοιπόν ο τ. δήμαρχος.
    Προσωπική μου γενική άποψη εκφράζω που δεν αφορά το συγκεκριμένο γεγονός αφού δεν το γνωρίζω.
    Θα συμφωνήσω με τον τ. δήμαρχο μόνο στο ότι αν κάποιος αιρετός είναι αθώος ή ένοχος αυτό πρώτα καταγράφεται στην συνείδηση του ψηφοφόρου και όχι στις αίθουσες της δικαιοσύνης. Ο λαός λοιπόν έχει το αλάνθαστο κριτήριο κάθε φορά μπροστά στις κάλπες να τους ΄"δικάζει" με την ψήφο του.
    Τέλος εύχομαι όλοι οι κατηγορούμενοι να είναι αθώοι και να ζούμε σε μία κοινωνία καλύτερη αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα που ζούμε το διαψεύδει περίτρανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/5/15 20:23

    ΡΕ 20,11 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ? Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΤΟΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 20:32

      To αν θα παραβρεθείς ή όχι ως πολιτικός ενάγων σε ένα δικαστήριο δεν εξαρτάται από τον καταγγέλλον. Αν δεν γνωρίζεις καλύτερα να ρωτάς πρώτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 22:32

      Που σημαίνει οτι ο εισαγγελέας που έκανε την ανάκριση κατάλαβε τις μακακίες που έλεγε και δεν την έκρινε σοβαρή για να υποστηρίξει την κατηγορία....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/15 15:05

      Κάνεις λάθος αγαπητέ μου. Όταν το αδίκημα είναι προς το δημόσιο συμφέρον τότε ο εισαγγελέας σε στέλνει στις αίθουσες της δικαιοσύνης μόνο σου χωρίς να επιτρέπει σε ιδιώτη να αντιδικήσει μαζί σου. Διαφορετικά θα επρόκειτο για αδίκημα ιδιώτη έναντι ιδιώτη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/5/15 20:27

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ: Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ(Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ)
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΡΟΧΑΙΑ,ΛΥΜΕΝΑΡΧΙΟ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΝΑΝΕΙ ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 21:02

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;;;;;;;ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΘΡΙΛΛΕΡ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΑΡΑ ΑΜΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΓΚΑΣ.ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .
      ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΡΟΧΑΙΑ,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 22:17

      ΜΗΝΑΚΟ 20:27,ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!!!!
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
      ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ........
      ΑΧ ΜΗΝΑΚΟ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ........

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/5/15 20:42

    ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΧΤΕΣ Η ΞΟΦΘΑΛΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΑΟΥ? ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 21:14

      ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΠΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ
      ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΟ Μ Α Γ Κ Α Σ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 01:42

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/5/15 20:57

    Nανάκια γράφτε ότι θέλετε, το σκαμπίλι το φάγατε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/5/15 21:00

    ΡΕ 20,32 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ? ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ? ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 21:20

      ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ???
      ΣΟΦΕ ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/5/15 21:34

    φουκαριαρα πες στην χοντρη που ειχες χθες διπλα σου οτι οταν μιλαει καθηγητης του τοπου μας τουλαχιστον ας κανει οτι ακουει και ας μην καταλαβαινει και ο χι να πεφτει μετα μουτρα στο φαι. ντροπηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/5/15 22:17

    ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 22:46

      Μηνάκο νάνο 22:17, γιατί βιάζεσε βρε κουτό,κοντό και κακό παιδί;;;;
      Δεν έχουμε πεί ότι απλά κέρδισες μια μάχη μόνο και ότι τον πόλεμο θα τον χάσεις;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 22:54

      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΟΦΡΑΣ,ΤΡΑΥΛΟΣ,ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ;;;;;;;;;;;Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ.ΓΚΕ ΓΚΕ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/5/15 22:26

    ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΤΙ ΧΟΥΝΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟ.......
    ΜΗΝΑΚΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ .....
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΥΤΟΝΙΕΡΙ.......Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ,ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/5/15 22:29

    Το «έγκλημα μου» κατά τους καταγγέλλοντες ήταν η παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας με απ’ ευθείας ανάθεση σε συμπολίτη μας, το καλοκαίρι του 2011.

    Πες και σε μας ποιος ήταν ο συμπολίτης μας και ποια η παράλια για να καταλάβουμε και εμείς τι ακριβώς έχει συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 22:49

      Καλά τον άνθρωπο τον περνάς για χαζό να κάτσει να σου πει για την παραλία της ψιλή άμμου και ότι ο συμπολίτης μας ήταν ο γαμπρός της Τίνας .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 23:01

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ;ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012.
      ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,
      ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ;;;;;;;ΠΕΣ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/15 23:12

      ΚΑΡΑΓΚΙΟΜΗΝΑΚΟ 22:49,ΣΤΗ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ...…. ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ
      Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΝΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/5/15 23:17

      Τι τους πέρασες τους Κουλουργιώτες κουτό αρβανίτες γιατί έτσι τους αποκαλείς ,την υπόθεση αυτή την γνωρίζει όλο το νησί . Τι να μας πεις και τι να αποκαλύψεις τα γεγονότα της ψιλής άμμου είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/5/15 23:24

      Για το Πέρανι ; Α για τον αδελφό του γαμπρού της Τίνας

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/5/15 00:09

      4,5 ΜΥΡΙΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΠΑΛΙΟΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/5/15 00:45

      ΟΧΙ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ 23:24,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ!!!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ;;;;;;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος7/5/15 07:51

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ!!!
      ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΑΣ.

      ΤΑΠΩΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/5/15 22:41

    Γιάνναρε πάρτους τα σόβρακα.......τα ανίκανα νανάκια δεν έχουν καταλάβει με τη ψυχάρα ταχουν βάλει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 00:01

      Γιάνναρε πάρτους τα σόβρακα.......τα ανίκανα νανάκια δεν έχουν καταλάβει με τη απατεώνα ταχουν βάλει......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 00:27

      Μηνάκο νάνο 00:01,εδώ δεν είναι αραπιά, εδώ λαμόγιο οι απατεωνιές τελείωσαν
      Καληνύχτα πολιτικέ νάνε!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/5/15 22:46

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 13:19

      Του Κίτσου η μάνα κάθοταν, ντάρι ντάρι ντάρι ντάρι κλπ.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/5/15 22:52

    Μηνάκο 22:46 τι έγινε ρε λαμόγιο χάνεις το έδαφος κάτω απο τα πόδια σου καί ζητάς βοήθειες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/5/15 23:09

    Ανώνυμος5/5/15 21:18
    ΤΣΑΒΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    Ανώνυμος5/5/15 21:28
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 21:28,ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΝΑΚΙΑ


    Ανώνυμος5/5/15 23:05
    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ,ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ
    ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . Ε Π Ω Ν Υ Μ Α
    ΟΧΙ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΣΥΝΤΑΣΕΙ.ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΕΥ ΕΚΕΙΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/5/15 23:17

    ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΝΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/5/15 23:25

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΩΣΕ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΝΣΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Α Θ Ω Ο Σ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 00:07

      4,5 ΜΥΡΙΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΠΑΛΙΟΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 00:19

      ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟΜΗΝΑΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ....ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!
      ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΤΟ .....ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος6/5/15 23:54

    για κοιτάξτε ποιός κατηγορεί για ...πολιτικό ΝΑΝΝΙΣΜΟ. Αυτός που εφηύρε τον πολιτικό ...ΑΥΝΑΝ...ΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 13:22

      Μήπως είσαι ο ευφερεύτης και τσαντίστηκες?

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος6/5/15 23:54

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
    ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ;
    ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/5/15 23:55

    Η Νάννου κόβει κορδέλα στο Σχολείο των Παλουκίων που δεν μπορούσε να τελειώσει κανένας (και χωρίς προυπολογισμό) και ο άλλος πανηγυρίζει που δεν μπήκε ακόμα φυλακή.

    Τεράστια διαφορά πολιτικής ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 00:06

      Σωστά το είπες μηνάκο "η νάνου (με ενα ν ) κόβει κορδέλα " ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ"
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΓΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....
      ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος7/5/15 00:00

    ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΒΑΡΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ
    ΓΚΕ ΓΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 00:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 00:11

      Μηνάκο 00:05 συγχαρητήρια,απότι καταλάβαμε πέτυχε η εγχείρηση…
      Ρε τι κάνει η επιστήμη!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/15 00:21

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥς Ν Α ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΣΙΓΑΡΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/5/15 07:44

      ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΑΝΙΟΔΩΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος7/5/15 00:21

    Δεν πατε να λέτε ότι θέλετε ο επόμενος δήμαρχος είναι ο Τραυλος γκε γκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 00:30

      ΑΜΑ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΣΑΒΑΡΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 07:21

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ "ΕΔΩ") ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ (ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)!!!!!!!
      ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!!!!!
      ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
      ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΑΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ;;;;;;ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ;;;;;;;;
      ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;;;ΡΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ!!!!!!!
      ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!
      ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος7/5/15 00:38

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/5/15 00:55

    Ο λήσταρχος είναι ακόμα έξω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 01:20

      Ναι και τρίζει η καρέκλα σας. Και λέω "σας" γιατί απ' ότι φαίνεται ο Δήμος είναι οικογενειακή υπόθεση. Εσείς και λίγοι φίλοι εκλεκτοί. Και άξιοι! Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε από τα τόσα που έχετε πετύχει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 06:31

      ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ 00:55, ΚΑΙ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ....ΕΙ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος7/5/15 06:58

    Φίλε 01:20 γιατί τους αδικείς;;;;
    Υπέγραψε τέσσερεις προγραμματικές με έργα που είχε ξεκινήσει ο τσάβες!!!!!!!
    Έκοψε μια κορδέλα σένα σχολείο που δεν είχε καμία συμμετοχή!!!!!!
    Θα κόψει άλλη μία στο παιδικό σταθμό στα Παλούκια που η ένταξη,η κατασκευή και η ολοκλήρωση του έργου έγιναν στη θητεία του Τσάβεζ!!!!!!!
    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΝΑΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ!!!!!
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!
    ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/5/15 07:19

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ "ΕΔΩ") ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ (ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)!!!!!!!
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!!!!!
    ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΑΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ;;;;;;ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ;;;;;;;;
    ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;;;ΡΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ!!!!!!!
    ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/5/15 07:22

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ "ΕΔΩ") ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ (ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)!!!!!!!
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!!!!!
    ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΑΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ;;;;;;ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ;;;;;;;;
    ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;;;ΡΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΘΙΟ!!!!!!!
    ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 07:36

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ
      ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
      ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
      ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 08:51

      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/15 09:04

      Ανίκανοι νάνοι κόφτε τις βλακείες και κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε. Τέλος η περίοδος χάριτος, τέλος και οι δικαιολογίες. Αν δεν τα καταφέρνετε παραιτηθείτε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/5/15 13:25

      Από που και ως που είσαι Πειραιώτης? Επειδή δουλεύεις στο Φάληρο?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/5/15 16:07

      Μιχαλάκο νάνο 08:51,τελικά πόσο κουτός μπορεί να είσαι;;;;
      Εάν το παρατηρητήριο θα μας σώσει ας πάει στην ευχή!!!!!!!!
      Βάλτε μας τώρα στο ..….παρατηρητήριο!!!!!!!
      ΡΕ ΟΥΣΡ ΑΠΟ ΔΩ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ…

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/5/15 16:09

      ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΗ Η ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ
      ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος7/5/15 08:26

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/5/15 12:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/5/15 16:53

    ο δικηγόρος του δήμου τον υπερασπίστηκε; χαχαχα γεια σου κυρία δήμαρχος με τους συνεργάτες σου τους έμπιστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/5/15 23:03

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ...΄΄.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ΄΄ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Γαβρίλης8/5/15 00:45

      Πολύ ξύνεσαι εσύ από την πέρα γειτονιά, στη ... γκλίτσα τελευταίως. Μετά, μην ρωτήσεις γιατί. Και όπως καλά γνωρίζεις, συγνώμες δεν γίνονται δεκτές.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος8/5/15 08:08


    Ανώνυμος4/5/15 22:48
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ
    ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Γ Ι Α Ν Ν Η Σ Γ Α Β Ρ Ι Λ Η Σ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΑΧΡΗΣΤΟ!!!!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος5/5/15 00:09
    ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!
    Γ Α Β Ρ Ι Λ Η Σ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!
    ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.