Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Μαΐ 2015

Παρέμβαση σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Πειραιά με την Αίγινα, τα Μέθανα και τον Πόρο από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παρεμβαίνοντας στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Πειραιά με την Αίγινα, τα Μέθανα και τον Πόρο κατά την θερινή περίοδο, απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Δρίτσα Θεόδωρο την ακόλουθη επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ,
Σας γνωρίζουμε ότι την συνάντηση του παρελθόντος Μαρτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων είχαμε ενημερώσει τις ακτοπλοϊκές εταιρείες HELLENIC SEAWAYS και NOVA FERRIES, και είχαν συμφωνήσει, ότι για την κάλυψη συγκοινωνιακής σύνδεσης του Πειραιά με την Αίγινα, τα Μέθανα και τον Πόρο την θερινή περίοδο 2015, είναι απαραίτητο τουλάχιστον να εκτελείται σταθερά και καθημερινά ένα απογευματινό δρομολόγιο, Δευτέρα έως Πέμπτη από Πειραιά (ώρα 18.30) προς Πόρο, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αίγινα και τα Μέθανα και επιστροφή από Πόρο την επομένη το πρωί (ώρα 6.00 περίπου) προς Μέθανα – Αίγινα – Πειραιά.
Επειδή τα παραπάνω δρομολόγια υπήρχαν και την περσινή θερινή περίοδο και πάντως σε κάθε περίπτωση κρίνονται απαραίτητα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών τόσο του Πόρου όσο και των άλλων λιμένων (Αίγινας – Μεθάνων) που συνδέονται, και επειδή είμαστε κοντά στην έναρξη της θερινής περιόδου, σας παρακαλούμε να εγκριθούν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα το επιβατικό κοινό ημεδαπών και αλλοδαπών επισκεπτών.
Είναι απαραίτητο να γνωρίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες την ύπαρξη σταθερής καθημερινής σύνδεσης. Αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη των νησιών του Αργοσαρωνικού.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το δεδομένο ενδιαφέρον σας».

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/15 19:36

    Μιχαλάκη σταμάτα να περιφέρεσαι με το στικάκι στα βιβλιοπωλεία της Κούλουρης και να κάνεις σπέκουλα παρακαλώντας να σου βγάζουν φωτοτυπίες γιατί ο προηγούμενος δεν σας άφησε ούτε ένα φύλλο Α4. Και καλά ας πούμε ότι ο προηγούμενος κακός Δήμαρχος δεν σας άφησε τίποτα. Η μαμά κι ο μπαμπάς δεν έχουν να σου δώσουν 5 ευρώ να πάρεις ένα πακέτο; Στα σπίτια σας δεν έχετε ούτε εκτυπωτές ούτε Α4;
    Γιατί PC έχετε σίγουρα Μιχαλάκη. Ξημεροβραδιάζεστε σε αυτό για να γράφετε νυχθημερόν μπαμπάς και γιος για να ρίχνετε λάσπη.
    Μιχαλάκη αγόρι μου αυτές οι Γκαιμπελίστικες μέθοδοι είναι της εποχής του μπαμπά. Δεν είναι για σένα που είσαι νέο παιδί.
    Με αυτή την συμπεριφορά ξέρεις τι μου θυμίζεις; Το βίντεο που βγήκε στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο και έδειχνε τους ΔΑΠίτες που πανηγυρίζοντας για την νίκη τους στις φοιτητικές εκλογές φώναζαν ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΓΕΡΟΥΝ.
    Αυτές οι συμπεριφορές Μιχαλάκη μας γεμίζουν οργή και αγανάκτηση. Γιατί είστε η νεολαία μας. Το μέλλον του τόπου.
    Μιχαλάκη κάτσε και σκέψου λίγο και προβληματίσου. Είσαι νέο παιδί. Αφού ασχολείσαι που ασχολείσαι και είσαι το δεξί χέρι της μητέρας σου, αν αλλάξεις μπορείς να βοηθήσεις και την ίδια και τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/15 23:35

      θα πω του μηνά να σου δώσει λίγο νεράκι από την αραπιά.
      καλύτερα να χέζεις παρα να γράφεις

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/15 23:50

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προϋπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προϋπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.
    Ο κόσμος, ο απλός κόσμος έχει αναλάβει να σε σταματήσει από την κατηφόρα, και να σώσει το νησί από την υστεροβουλία σου, την άκρατη εκδικητικότητά σου και τη μανία καταστροφής που σε διακατέχουν.
    Ευτυχώς για τους κατοίκους του νησιού, που ο πραγματικός εαυτό σου εκδηλώθηκε γρήγορα και με σαφήνεια. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα μικρό διάστημα της δημαρχίας σου να εκδηλωθεί ο χαρακτήρας σου. Η αυτοκριτική που δεν έκανες θα σε βοηθούσε να καταλάβεις που σε έχει κατατάξει ο κόσμος της Σαλαμίνας στη συνείδησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/15 23:54

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 23:50 ,ΡΕ ΞΕΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΛΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/15 00:12

    ΠΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/15 15:36

    ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ.......
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ....
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/15 18:02

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/5/15 23:04

    ΜΙΧΑΛΑΚΟ 18:02,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .......
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;
    ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .….…..ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ,ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.....
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/5/15 09:14

    κ.ANTΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,ΠΗΡΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΡΜΟΜΕΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.