Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2015

Παραδόθηκε υπερηχογράφος στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε την Σαλαμίνα, συνοδευόμενος από τον ειδικό του σύμβουλο κ. Σταύρο Πλατή.
Ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το κοινωνικό ιατρείο / φαρμακείο και συναντήθηκε με τους κ.κ. Jurgen Gessner και Sven Raap, από το Γερμανικό Foundation Κοινωνικής Αλληλεγγύης DANKE, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους σε ιατρικά μηχανήματα, φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα.
Στη συνέχεια πήγε στο κοινωνικό παντοπωλείο στο οποίο θα εγκατασταθεί το ακτινολογικό εργαστήριο,  που παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Δρ. Στέλιο Λιονή, και η μεταφορά του θα γίνει τις προσεχείς μέρες.
Εν συνεχεία ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου παρέδωσε τον έναν εκ των τριών υπερηχογράφων στον Υποδιευθυντή του Κέντρου κ. Μπούνταλη, οι οποίοι προσφέρθησαν από το DANKE  (οι άλλοι δύο τομογράφοι θα παραχωρηθούν στα Κ.Υ. Γαλατά και Ύδρας αντίστοιχα).
Συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές και διαπίστωσε ότι, ενώ γίνεται κανονικά η συνταγογράφηση των φαρμάκων για τους άπορους, το σύστημα ΚΜΕΣ και e-ΕΔΑΠΥ δεν υποστηρίζει την έκδοση παραπεμπτικών για ιατρικές εξετάσεις. Ο κ. Χατζηπέρος επικοινώνησε επιτόπου με τον Διοικητή της  Β΄ ΔΥΠΕ κ. Νίκο Καρβούνη και τον ενημέρωσε για το πρόβλημα, καθώς επίσης και με την υπηρεσία υποστήριξης του μηχανογραφικού συστήματος για την άμεση επίλυση του.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα έργα κατασκευής του αγωγού όμβριων στη Λεωφόρο Φανερωμένης, όπου διαπίστωσε ότι προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι αποδεκτές από τους κατοίκους του νησιού.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/15 19:03

    ME JENA KOLIBA GINESTEV MGKES KALA RE BINIARH DEN NTREPESAI MONO GIA FVTO EISAI FILOTILO DEN EXETE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/15 19:52

    Ολα για το χειροκρότημα, έτσι Ρινούλα. Για μια φωτο να κοροιδέψουμε μερικούς στο fb και να πάρουμε κανα like. Ευτυχώς που στο νησί υπάρχουν κάποιοι που δεν θα τους δείτε στις φωτογραφίες αλλά είναι αυτοι που πραγματικά δουλεύουν για το καλό του, μακριά από τα φώτα μιας ψευτικης δημοσιότητας. Η πραγματική δημοσιότητα είναι το ευχαριστώ του απλού πολίτη. Α και κάτι τελευταίο. Η ανακοίνωση της "ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ" έλεγε για μια σειρά μικροπολιτικάντηδων παραγοντίσκων της Σαλαμίνας που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμπλακούν στην διαδικασία παράδοσης ενός πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος. Εισαι μία από αυτούς Ρινούλα ή απλά είδες φωτογραφική μηχανή και μπήκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 21:18

      τελικα η ανακοινωση της <> πηγε στο βροντο! την φωτογραφια την εβγαλες κοπελιά...εεεεε;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 14:03

      Εδώ η Ρηνούλα διέγραψε από το F/B τον Κυρ. Μαριδάκη γιατί δεν την παίρνει μαζί του στις επαφές που κάνει με διάφορους επώνυμους και εσείς λέτε για μια φωτογραφία;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/15 20:03

    Και κλάααααμα οι ευπατρίδες παραγοντίσκοι, τους πήραν το γλυκό απ' το στόμα. Μα ούτε μια φωτό???? Ανεπίτρεπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/15 20:23

    ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ 2/4 2015 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 90/2015 ΟΙΚ.ΕΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.ΡΩΤΟΝΤΑΣ Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ; ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ !! ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ!!
    ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/15 20:40

    ΓΙΑ ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/5/15 20:41


    Στη συνέχεια πήγε στο κοινωνικό παντοπωλείο στο οποίο θα εγκατασταθεί το ακτινολογικό εργαστήριο, που παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Δρ. Στέλιο Λιονή, και η μεταφορά του θα γίνει τις προσεχείς μέρες.
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Ε Κ Λ Ε Ι Σ Ε.!!!!
    ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. ΣΤΕΛΙΟ ΛΙΟΝΗ;;;;;;;;;
    ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ
    ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ;;;;;;;;;;;;;

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΜΗ ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΜΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/5/15 20:47

    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ f.b EIΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/15 21:21

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/15 21:31

      ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ..ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/15 13:53

      Ναι, άλλος καβαλημένος από εκεί!! Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι!! Όλοι για φιγούρα ψοφάνε... δουλειά τίποτα!!!! Κρίμα την Δήμαρχο!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/5/15 13:58

      Έτσι είναι!!! Άλλοι δουλεύουν και άλλοι παίρνουν τη δόξα!!! Δυστυχώς όλοι έχουν πάρει ένα καλάμι και ο καθένας τραβάει το δρόμο του!!! Τώρα πότε θα ξυπνήσει η Δήμαρχος, δεν ξέρω...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/5/15 16:12

      Ποιον Γεράσιμο; Συνδεδεμένο με Κάϊρο τον έχουν!!! Αλλού ξέρει και κάνει τον μάγκα, στη δουλειά του τι κάνει; την πάπια;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/5/15 21:26

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙ ΑΠΟ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/5/15 21:34

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 21.31 ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ . ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/5/15 23:51

    η κυρια Ζήση ήταν στο κοινωνικό ιατρείο σήμερα και όχι στο κέντρο υγείας.
    Στο κέντρο υγείας ήταν χθές που παρέδωσε τον υπέρηχο χωρίς φωτογραφίες και φανφάρες!
    Βρε ούστ λαμόγια πάλι θέλετε να καπελώσετε το κοινωνικό ιατρείο;
    Μπράβο παιδιά συνεχίστε και αφήστε τους νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 12:23

      Ελα περιμενουμε να μας πεις εσυ γιατι 3 χρονια που εσωσε την γυναικα μου απο τον καρκινο και φροντισε για χημειες και ακτινοβολιες χωρις να πληρωσουμε τιποτα, γιατρους, νοσοκομεια, 2 φορες χειρουργειο δε ξερουμε. ελα πες και σε μενα να πεσω απο τα συννεφα;πες εσυ που την ξερεις τοσο καλα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/5/15 11:57

    μηπως θελετε να μαθετε για την Κα ΖΗΣΗ? θα πεσετε απο τα συννεφα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/15 12:03

      μωρή χαμούρα δεν ντρέπεσαι λιγάκι να αφήνεις για μια κυρία υπονοούμενα
      τι θες να πεις, είναι κλέφτρα ή ανήθικη;
      βάλε ονοματάκι μωρη χαμάδα και ντροπή της Κούλουρης
      παλλακίδα του ιντερνέτ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/15 12:15

      ΜΙΛΑ ΧΑΜΟΥΡΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ; ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ; ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ; ΓΙΑ ΕΛΑ ΠΕΣΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/5/15 12:09

    τι να πεις για την κυρια Ζηση; οτι ειναι κυρια με Κ κεφαλαιο οτι εχει σωσει κοσμο και κοσμακη απο την εξαθλιωση και οτι φροντιζει ολους τους αρρωστους να μην τους λειψουν τα φαρμακα; Αντε ρε λαμογια που θα μιλησετε κιολας για την κ. Ζηση.Ουστ! Τα παίρνει; δίνει ληγμένα; δεν εξυπηρετεί καλά τους κουλουριωτες; αδιαφορει για τα προβληματα των ανθρωπων; δεν ειναι εθελοντρια; την πληρωνει κανεις; για πεσμας να μαθουμε και μεις.Και μετα που θα σε βρουμε για να σου ριξουμε τις κλωτσιες μην ξεχασεις να γραψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/5/15 13:04

    11:57 Σε περιμένουμε να μας πεις για την κ. Ζήση. Μόνο μην ξεχάσεις το ονομά σου. Αλήτη και αλητήρια της συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/5/15 14:29

    Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξωτερικοί παράγοντες που βοηθάνε, γιατί αν περιμέναμε από του συμβούλους του Δήμου, "πιάσαμε από σβέρκο". Ακόμα και για τα πολιτιστικά φώναξαν το Μυλωνά. Αυτή είναι η αξία τους!!! Μόνο για φωτογραφίες και φιγούρες είναι οι άνθρωποι!!! Αναρωτιέμαι αφού δεν γνωρίζουν γιατί ανέλαβαν; Για να καταστρέψουν ότι απόμεινε από τους προηγούμενους άσχετους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.