Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαΐ 2015

Αφιερωμένο στον «καλό μου φίλο» ανώνυμο σχολιαστή (24/5/15 11:08) της αναρτήσεως «Στον Αστερισμό της ενημέρωσης»

Καλέ μου φίλε (Ανώνυμε 24/5/15 11:08)
Διάβασα μετά μεγίστης προσοχής τον «ευγενή» σχολιασμό σου, δεν περίμενα άλλωστε από ‘σένανε κάτι καλύτερο -μια και δεν το ‘χεις προφανώς ποτέ δεν το ‘χες- μου το λέγανε και προεκλογικά οι καλοί σου φίλοι μα δεν τους πίστευα και τους θεωρούσα αφελώς εμπαθείς, μπάαααα!
Μια λοιπόν και μου ζητάς λίγη σοβαρότητα, αποφάσισα πως εσύ έχεις δίκιο γι’ αυτό λοιπόν και δεν θα πέσω στο επίπεδό σου, άλλωστε από τα γραφόμενα σου, δείχνεις να με «ξέρεις καλά».
Θέτεις βέβαια καυτά και καίρια ερωτήματα, τώρα πες μου όμως, είσαι αλήθεια τόσο κουτός ή το παίζεις τόσο επιτυχημένα; Μια κι απαντάς αντ’ αυτής:
·         Ουδέποτε είδαμε έγγραφο της δημάρχου όπου και να μας αναφέρει το τι παρέλαβε από τον προηγούμενο δήμαρχο που όπως εσύ αναφέρεις ήταν πτωχευμένος ρημαγμένος, κατακρεουργημένος με χιλιάδες μικρές και παράνομες πράξεις (δικές σου οι εκφράσεις).
·         Αν εσύ έχεις δίκιο τότε τι κάνετε; Καλύπτετε αυτές τις χιλιάδες μικρές ή μεγάλες παράνομες πράξεις; Αυτό μας λες; Αλήθεια, αυτό πως λέγετε; Συνυπευθυνότητα, ποιος όμως ο λόγος που το κάνετε;
·         Λες ακόμα περισπούδαστα, «…ποιος δεν ξέρει ότι τα ειδικευμένα κονδύλια είχαν ξαφριστεί;…» Αν αυτό λοιπόν αληθεύει, τι έκανε η κα Δήμαρχος; Άκρα του τάφου σιωπή, δηλαδή κι εδώ… συνυπευθυνότητα. Ποιος ο λόγος λοιπόν κι εδώ της συγκάλυψης; Εκτός κι αν ότι μας λες είναι μπαρούφες.
Βέβαια για όλα αυτά που εσύ αναφέρεις (ως δια χειρός δημάρχου) ο εξωθεσμικός κρίκος του δήμου, δεν έχει βγει μέχρι σήμερα ούτε μια επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο της δημάρχου, τούτα ‘κείνα μόνο από ανώνυμα σχόλια από κάτι γραφικούς σαν και του λόγου σου. Ντοκουμέντα θέλουμε έχεις; Αν έχεις δώστα επώνυμα στην δημοσιότητα εδώ και τώρα ΤΕΛΟΣ ο κλεφτοπόλεμος ή βγαίνεις και μιλάς επίσημα ή τράβα στο λαγούμι της ανωνυμίας σου.
·         Μιλάς θλιβερό ανθρωπάκι ότι ο/οι προηγούμενος/οι (δεν το διευκρινίζεις ακριβώς) δήμαρχος/οι ξαφρίσανε τα ειδικευμένα, δηλαδή τα βάλανε στην τσέπη (;) και κάθεστε ακόμα και σήμερα και τους κοιτάτε; Τι περιμένετε;
·         Μιλάς για τα καθηλωμένα απορριμματοφόρα του δήμου και την ανάρτηση στα blogs του συλλόγου εργαζομένων.
o    Πρώτον δεν είδαμε καμιά ανάρτηση στα blogs επίσημη του συλλόγου και
o    Δεύτερον εμείς δεν ψηφίσαμε τον σύλλογο για να μας ενημερώνει επισήμως αλλά την δήμαρχο.
·         Κάνεις δε ξανά σχολιασμό για ρεμούλα, που αφορά την μη έγκριση του προϋπολογισμού, κι εδώ τι; Άκρα του τάφου σιωπή; Ρεμούλα στο χωριό μου ξέρουμε κάνουν οι κλέφτες που τα τσέπωσαν, αυτό εννοείς και τους έχεις ακόμα έξω; Συνυπευθυνότητα λοιπόν κι εδώ;
Και με περίσσιο θράσος μας ρωτάς ποιος δεν ξέρει;
Ναι ρε δεν ξέρει και δεν ξέρει κανείς μας, γιατί ότι εσύ αναφέρεις δεν αναφέρονται σε κανένα επίσημο ενημερωτικό του δήμου, γιατί να ξέρω; Ούτε φίλοι είμαστε ούτε και θα γίνουμε ποτέ –ούτε καν στο face book- για  εσύ δεν αξίζεις να ‘σαι φίλος μου.
·         Μιλάς ότι ο τ. δήμαρχος έχει παραπεμφεί στον εισαγγελέα για σωρεία (sic) παραπτωμάτων. Γιατί να το ξέρουμε; Έβγαλε ρε νούμερο η δήμαρχος ένα σχετικό δελτίο τύπου κι έπρεπε να το γνωρίζουμε τα περί σωρείας παραπτωμάτων ΟΧΙ ε τότε από πού;
Δεν φαντάζομαι να θες να παίρνουμε στα σοβαρά τα δικά σου ανώνυμα σχόλια κάθε φορά; Μα ποιος είσαι τέλος πάντων που θες να μας νουθετήσεις κιόλας;
Κλείνοντας σιγά, σιγά να σε ενημερώσω, πως η δημόσια κριτική όπως και η σάτιρα των πολιτικών προσώπων, είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη (και δεν είναι κακεντρέχεια) πολύ δε περισσότερο ενός ενημερωτικού blog, που θα έπρεπε να ενημερώνετε μόνο από επίσημα χείλη κι όχι από τα ανώνυμα σχόλια του κάθε γελοίου υβριστή.
Σκέψου δε το μέγεθος της εμπάθεια σου που μας εγκαλείς ακόμα και για το ότι δεν δημοσιεύσαμε την συνέντευξη του τ. δημάρχου –πόσο κουτός Θεέ μου;- πήγαινε λοιπόν ρε νούμερο στην ανάρτηση μας όπου και οι ευχές του τ. Δημάρχου από 10 Μαΐου 2015 όπου και τα ηχητικά (http://salamis-news.blogspot.com/2015/05/blog-post_36.html) ξημερώσου λοιπόν ακούγοντας να το ευχαριστηθείς γιατί μας τα ζάλισες.
Τα ηχητικά της συνέντευξης μετά από δική σας απαίτηση,
Μέρος 1ο διάρκεια 1ω και 10λ περίπου ΕΔΩ
Μέρος 2ο άλλα τόσα περίπου ΕΔΩ
Τελειώνω δε με την  «ιδιοτέλεια» που μου αποδίδεις!
Δώσε ρε Γκέμπελς στο φως όλα τα στοιχεία, πότε, που και παρουσία ποιού σου ζήτησα χρήμα και μου τα ‘δωσες ή όχι, παλιάνθρωπε.
Βάλε δε και το όνομα σου, αν τα «παντελόνια» σου, σου το επιτρέπουν ρε ξευτίλα.
Να ‘χεις ένα καλό βράδυ ακούγοντας Τσαβαρή μια και μας το ζήτησες τόσες φορές, είναι αλήθεια… δεν σου το ‘χα….

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/5/15 00:33

    Ανώνυμος24/5/15 16:43
    Ποιος δεν ξέρει ότι 8 μήνες τώρα ο Δήμος δεν έχει εγκεκριμένο Προϋπολογισμό εξαιτίας της οικονομικής ρεμούλας της προηγούμενης δημοτικής αρχής; ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ;;;;;;;;ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ
    Ποιός δεν ξέρει ότι ακόμα και τα ειδικευμένα κονδύλια είχανε ξαφριστεί; ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;
    Ποιός δεν έχει ακούσει δια στόματος Δημάρχου και ποιός δεν έχει διαβάσει δια χειρός Δημάρχου ότι παρέλαβε ένα δήμο πτωχευμένο, ρημαγμένο, κατακρεουργημένο με χιλιάδες μικρές και παράνομες πράξεις που οδήγησαν το Δήμο σ΄αυτή την τραγική κατάσταση ;ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 45000000 ΕΥΡΩ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (ΒΛΕΠΕ ΔΗΚΕΣΑ).ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΓΜΑ 16000000 ΕΥΡΩ ΣΩΣΤΟ;;;;Η ΛΑΘΟΣ;;;;;
    Ποιος δεν ξέρει ότι όλος ο στόλος των οχημάτων είναι καθηλωμένος από βλάβες και ελαστικά;
    ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!! ΣΥ ΛΕΣ!!!ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΜΗΝΑΣ !!

    Ποιος δεν ξέρει ότι αυτός που εσύ υπηρετείς πιστά είναι ο μόνος δημοτικός σύμβουλος από συστάσεως δήμου που έκανε προσφυγή εναντίον του Προϋπολογισμού του Δήμου; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ;;;;ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΕΑΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΩΣΤΟ;;;;;;;Η ΛΑΘΟΣ;;;;;ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ !!!!
    Ποιος δεν ξέρει ότι ο πρώην Δήμαρχος έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για σωρεία παράνομων πράξεων;
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ,ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 12:38

      Μηνάκο στην ελληνική δημοκρατία τούς ενόχους ευτυχώς τούς αποφασίζει το δικαστήριο και όχι οι εισαγγελείς λασπολόγε σύκο φάντη.…....γιαυτό να περιμένεις καί θα απολαύσεις και τις επόμενες αποφάσεις!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/15 02:27

    ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τη λειτουργία της ανακύκλωσης στη Σαλαμίνα

    Αγαπητέ κ. Χατζή,

    Όπως γνωρίζετε, ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ενδιαφέρεται άμεσα για τη λειτουργία της ανακύκλωσης στο νησί και για αυτό ευαισθητοποιεί τους συμπολίτες και τα σχολεία μας με όποιον τρόπο μπορεί. Παράλληλα, όμως, ο όμιλος γίνεται δέκτης ερωτήσεων και παραπόνων από κατοίκους του νησιού για το αν η ανακύκλωση λειτουργεί και σε ποια σημεία ακριβώς στη Σαλαμίνα.


    Για το σκοπό αυτό θα θέλαμε α)να μας πείτε που και πότε γίνεται ανακύκλωση προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα τον κόσμο που μας ρωτά και β) να μας δώσετε ένα αντίγραφο της σύμβασης που έχει κάνει ο Δήμος Σαλαμίνας με την εταιρεία «Ανακύκλωση Α.Ε.».

    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

    Με εκτίμηση,
    Η Γραμματέας Ο Πρόεδρος
    Κανάκη Μαίρη Μάρκος Ακύλας
    Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 19:36

    Ανώνυμος25/5/15 01:11
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 80?ΑΥΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!!!!Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 30ΑΡΗΔΩΝ!!! ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!

    Ανώνυμος25/5/15 01:40
    Ο Κ. Ακύλας δεν ήταν στη συγκέντρωση σήμερα; Ήταν, δεν άκουσε ότι δεν υπάρχει ανακύκλωση στο νησί μας ;;;Εάν δεν κάνω λάθος επί θητείας κ. Σοφρά δεν υπάρχει ανακύκλωση Οί Σάξ κάδοι είναι βοηθητικοί των Γκρί-κόκκινου ,και των πρασίνων Και το αυτοκίνητο της ανακύκλωσης ανήκει στο στόλο των απορριμματοφόρων. Πέντε χρόνια δεν το γνωρίζατε ;;;και είσαστε και περιβαλλοντικός σύλλογος; Κάποια στιγμή έμαθα ότι έγινε μια εκδήλωση στην αίθουσα Αμπελακίων για την ανακύκλωση ,σε έρώτηση γιατί δεν έγινε στην αίθουσα Μπόγρη για να ενημερωθούμε όλοι ,μου απάντησαν ότι γίνεται ένα δοκιμαστικό πρώτα αρχίζοντας από έκεί.
    Σεβαστή ,η κάθε σκέψη ,και απόφαση της Δημοτικής Αρχής .Εαν κάπου είμαι λάθος ενημερωμένη ζητώ συγνώμη και διορθώστεμε..Πιστεύω από αυτά που ακούσαμε σήμερα να γίνει γρήγορα κάτι για το καλό όλων μας . και στις 30-6-2015 να είμαστε έτοιμοι.
    Δημητριαδου Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 08:56

      Ελπίζω να βγει κάποιο δελτίο τύπου ή να γράψουν κάτι οι δημοσιογράφοι ώστε να ενημερωθούμε κι' εμείς που δεν παραβρεθήκαμε. Αλλιώς θα κάνετε έναν κόπο να μας ενημερώσετε εσείς κυρία Δημητριάδου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 13:24

      .

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

      Την Παρασκευή 22/5/2015 το απόγευμα στα Σελήνια εμφανίστηκε το Πυροσβεστικό όχημα του Δήμου με οδηγό τον Δημοτικό Υπάλληλο εργάτη καθαριότητας κ. Δημήτριο Βασιλείου και συνοδηγό τον επίσης Δημοτικό Υπάλληλο και προιστάμενο καθαριότητας κ. Ευάγγελο Σκοπελίτη. Το όχημα προπορευόταν ενός αποριμματοφόρου του Δήμου που ήταν επανδρωμένο με υπαλλήλους του Δήμου; και μάζευαν οικιακά αποριμμάτα, στις 20:00 το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!

      Περνώντας από τα γραφεία του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. επιτέθηκαν στους εθελοντές κατηγορόντας τους οτι τράβαγαν φωτογραφίες κι ότι απαγορεύεται να βγάζεις φωτογραφίες σε Δημόσιο Υπάλληλο και τους απειλούσαν ότι θα τα πουν στην Δήμαρχο!!. Το γεγονός πήρε άσχημες διαστάσεις από την απερίσκεπτη συμπεριφορά των 2 Δημοτικών Υπαλλήλων. Σην συνέχεια μαζεύτηκαν κάτοικοι και θαμώνες τον καταστημάτων; οι οποιοι διαμαρτυρήθηκαν για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα Σελήνια από τα πολλά απορρίμματα;; καθώς και την απρεπή συμπεριφορά τους προς τους εθελοντές του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. .

      Οι απειλές από συγκεκριμένο Δημοτικό Υπάλληλο συνεχίστηκαν μέχρι και τις μεταμεσονύκτιες ώρες με τηλεφωνικές κλήσεις σε μέλη του Ε.Σ.Σ.Α.Κ., λέγοντας ότι θα μας ελέγξει!! αν είμαστε νόμιμοι, γιατί φοράμε στολές, ότι κακώς μας έδινε η προηγουμενη Δημοτική Αρχή το πυροσβεστικό όχημα και ότι ξέρει ποιο «μεγάλο κεφάλι» κρύβεται πίσω μας και μας χρηματοδοτεί!!!!

      Ρωτάμε τον Αντιδήμαρχο
      καθαριότιτας

      Γιατί το πυροσβεστικό όχημα οδηγείτε καθημερινά από τον εργατη καθαριότητας κ. Δημήτρη Βασιλείου; Επιτρέπεται στον εν λόγο κύριο να το οδηγεί και με ποιου εντολή συμβαίνει αυτό; τι σχέση έχει η καθαριότητα με την πυρόσβεση και την προστασία των δασών μας;
      Γιατί το πυροσβεστικό όχημα, το μοναδικό εν κινήσει, είναι παρκαρισμένο κάθε βράδυ έξω από το σπίτι του κυρίου Δημήτρη Βασιλείου ενώ το άλλο πυροσβεστικό όχημα είναι παρκαρισμένο στο αμαξοστάσιο εδώ και πολύ καιρό με σκασμένο λάστιχο;

      Κύριε Χατζή, Η θερμοπυρική περίοδος ξεκίνησε 1η Μαϊου. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας πως θα προστατευθεί το νησί μας από ενδεχόμενες πυρκαγιές; Έχοντας το ένα πυροσβεστικό παρατημένο με σκασμένο λάστιχο και το άλλο δίνοντας το στον αρεστό προϊστάμενο σας να βολτάρει και να συνοδεύει τα απορριμματοφόρα τις βραδινές ώρες για να κάνουν το αυτονόητο; Να μαζέψουν δηλαδή τα σκουπίδια όπως είστε υποχρεωμένοι; Που έχετε ξαναδεί τα πυροσβεστικά να πηγαίνουν συνοδεία τα απορριμματοφόρα; Τα πυροσβεστικά φυλάνε βάρδιες για την πρόληψη και κατάσβεση των πυρκαγιών. Όπως γινόταν χρόνια τώρα και τα θετικά αποτελέσματα πιστεύουμε να τα γνωρίζετε.

      Κύριε Χατζή Γνωρίζεται ότι τα πυροσβεστικά οχήματα ανήκουν στην Δασοπροστασία και όχι στην Καθαριότητα; Γνωρίζετε ότι τα καύσιμα γι αυτά τα οχήματα πληρώνονται από τα κονδύλια της Πυρασφάλειας που παίρνετε από το Κράτος και όχι από τα Δημοτικά Τέλη που πληρώνετε τα καύσιμα των απορριμματοφόρων;

      Που ακούστηκε δημόσιοι υπάλληλοι να απειλούν πολίτες με μηνύσεις γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τα σκουπίδια

      Κ. αντιδήμαρχε για αυτήν την απαράδεχτη συμπεριφορά δημοτικών υπαλλήλων προς Σαλαμίνιους πολίτες τι σκοπεύετε να κάνετε;


      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Σ.Σ.Α.Κ.




      .



      2 σχόλια:

      .
      Γιατί φοβήθηκαν για τις φωτογραφίες??? ρωτώ εγώ τώρα???


      .
      ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ .ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ Κ.........Υ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!
      ΑΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ .ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/15 18:08

      O ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΛΙΑΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/15 07:59

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΡΟΥΛΑ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 09:26

      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΤΑΠΑ ΠΡΑΜΑΤΑ?
      ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΧΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ?
      ΕΧΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ? ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ?
      ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ?
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ?
      ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?
      ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ?
      ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 09:42

      XAXAXA

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/15 09:48

      09:26,αυτό πού φοβάσαι να είσαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/15 08:54

    Εξαιρετικό το κείμενο σας κύριε διαχειριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/15 09:45

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ .Η ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 10:25

      Αυτός έχει το σύνδρομο του "ΤΣΑΒ" μια πολύ σοβαρή πάθηση εμπάθειας και παροξυσμού που πολύ δύσκολα θεραπεύεται.
      Ο γιατρός ο Καραγιάννης του συνέστησε πρωΐ μεσημέρι βράδυ να ακούει την φωνή του Τσαβαρή μήπως και τον χορτάσει και σιγά, σιγά υποχωρήσουν τα συμπτώματα, άλλωστε ο Μιχάλης είναι παθός και μαθός, αυτός έχει το σύνδρομο του ποδόγυρου και η γνωστή μεγαλογιατρός της ανατολής "Λουλίτσοβιτς" του έδωσε κατ' αρχάς τον πούλο του και στην συνέχεια 10 πλεχτές φούστες να αρχίσει να τις ξηλώνει από τον ποδόγυρο, θεραπεία; Ανίατος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 10:58

      ΕΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΓΙΟΜΗΣΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΟΥΛΕΣ ΜΩ ΛΟΥΛΕΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/15 09:57

    Μηνάκο "στατιστικη" και "οικονομετρία" δε λέω προσπάθησες μετά την αραπιά να το αγοράσεις...... Όμως προφεσόρ λοβητούρ δεν αγοράζονται όλα σαυτή τη ζωή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/5/15 10:59

    Ανώνυμος24/5/15 11:33
    Ε, άντε κοιμήσου ρε βλάκα. Εδώ έχει χυθεί μελάνι και μελάνι για την παραπομπή του στον Εισαγγελέα και συ μας λες να βγεί επίσημα και να το πει; Όταν τα λέει στο δημοτικό συμβούλιο, όταν τα λέει στην οικονομική επιτροπή, όταν τα λέει στα δελτία τύπου που αναρτώνται στα μπλογκς και δημοσιεύονται στο τοπικό τύπο με την υπογραφή της, όταν αναρτώνται στη Δαύγεια τι είναι όλα αυτά, δεν είναι επίσημα; Θα μας τρελάνεις τώρα;
    ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΥΣΕΙ ΜΕΛΑΝΙ .ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ Ε !!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ .?????????? ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 12:25

      Μηνάκο στην ελληνική δημοκρατία τούς ενόχους ευτυχώς τούς αποφασίζει το δικαστήριο και όχι οι εισαγγελείς λασπολόγε σύκο φάντη.…....γιαυτό να περιμένεις καί θα απολαύσεις και τις επόμενες αποφάσεις!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/15 11:20

    Mαστρο, τουτη τη φορα ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...Βαλε στη θεση τους..τους ΝΑΝΝΟΥΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;).γιατι ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ....κιΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ανικανων που ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΝ..... ..ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ .....
    ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/5/15 11:27

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ (ΚΑΠΑ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Κ. ΜΙΧΑ. ΑΨΟΓΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΑΥΛΟΥ ,ΚΑΘΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΦΙΛΙΑΓΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΕΝΩΜΕΝΟ.ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ;;ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;;;;;;;;;ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/5/15 12:30

    ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Πέταξε τρία σκυλιά σε στέρνα 12 μέτρων γιατί τον ενοχλούσε το γάβγισμα τους (

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/5/15 12:39

    Μηνάκο στην ελληνική δημοκρατία τούς ενόχους ευτυχώς τούς αποφασίζει το δικαστήριο και όχι οι εισαγγελείς λασπολόγε σύκο φάντη.…....γιαυτό να περιμένεις καί θα απολαύσεις και τις επόμενες αποφάσεις!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/15 12:47

    Δύο λέξεις προς τον διαχειριστή (και βέβαια όχι προς τον κ. Διαχειριστή).
    Αν σου γράψω : ντροπή σου για τη γλώσσα που χρησιμοποιείς,για το κατάντημά σου,για τις φράσεις του πεζοδρομίου λ.χ.΄μας τα ζάλισες΄, ίσως να το θεωρήσεις τιμή σου.Αν σε περάσω ...γεννεές δεκατέσσερις θα λερώσω το στόμα μου,κάτι που δεν συνηθίζω, όπως
    η αφεντιά σου. Περιορίζομαι σήμερα απλά να σε παραδώσω στην κοινή περιφρόνηση.Ναι,ναι, στην περιφρόνηση των ανώνυμων και ιδίως αυτών που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα επίπεδο ανταλλαγής απόψεων.Τελειώνοντας, σου γνωρίζω ότι δεν επιθυμώ καμία απάντησή σου.Αν το επιχειρίσεις αυτό θα γυρίσει μπουμερανκ (το τελευταίο μη το εκλάβεις ως απειλή,αλλά όπως αλλοιώς θέλεις).




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 14:05

      12:47,είσαι ρε κουτονιερί λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 15:00

      12:47 Τώρα που έφαγες την τάπα το παίζεις αξιοπρεπής. Μόνο που δεν τα καταφέρνεις. Ρίχτο ρε αυτό το "μπούμερανκ" να γελάσουμε. Ενα πράγμα που ποτέ δεν θα καταλάβεις είναι ότι η περιφρόνηση του κόσμου σε σας απευθύνεται. Και τα καταφέρατε μόνοι σας με την συμπεριφορά σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/15 20:01

      Ανώνυμε 12:47 ...... Εδώ δεν βρήκες τον μάστορά σου, τον Μαστοκόλια σου βρήκες, ας πρόσεχες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/5/15 21:23

      Ρε ανθρωπάκια (14.05, 15.00, 20.01), γνωριζετε τι σημαίνει ΄΄αξιοπρέπεια΄΄; Θέλετε να μου απαντήσετε (είμαι ο 12.47),αλλά το ελάχιστο μυαλό σας δεν μπορεί να προβάλει ούτε ένα επιχείρημα. Κάτι θέλετε να γράψετε,μα οι δυνατότητες να εκφραστείτε σωστά είναι τόσες που σας γελοιοποιούν.΄Ετσι καταφεύγετε σε ανοησίες (κοινώς αρλούμπες). ΄Ισως να μη φταίτε κι εσείς,αλλά εγώ που ασχολήθηκα με τον διαχειριστή,κι εσείς σπεύσατε να τον ...σώσετε τρέχοντας,η μάλλον ...έρπωντας!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/5/15 12:55

    Μεγάλος χορός έχει στηθεί γύρω από τα σκουπίδια, ποιοι θέλουν να φάνε από το τραπέζι; Ποιοι παίζουν τα όργανα; Ποιοι σέρνουν το χορό; Ποιος θα φάει πρώτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 13:13

      Ταμτακομηνακος και απο κοντα θέλει κανα ξεροκοματο και ο κουτοπιπης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 17:03

      Οι αδελφοί Ζ καλά ρε μηνάκο εσύ δεν τους έλεγες "εθνικούς εργολάβους" της Σαλαμίνας;
      Άρε λαδωμένα χέρια κλωτσές που θέλετε

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/5/15 13:03

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ

    ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 13:41

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ


      ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος25/5/15 14:33

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΘΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ......ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ; ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ; ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ CNN!!! ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ (ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ) ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ.... BLOG ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟ ΚΟΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 14:45

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο 12.47

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 15:04

      Είσαστε γελοίοι 14:33 και 12:47. Toν βόθρο εσείς τον συντηρείτε στα μπλογκς. Απειλείτε κιόλας πως δεν θα βγάζετε ανακοινώσεις. Τι να ανακοινώσετε, την ανυπαρξία σας;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/15 15:16

      θα ηθελα να αναφερεις γιατι στρεφεσαι εναντιον του 12,47΄

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/5/15 15:20

      Για το ύφος και το ήθος. Ψευδοαξιοπρέπεια.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/5/15 17:37

      Θα ηθελες να του εμοιαζες; Και αν το υφος του σε πείραξε, το ηθος του γιατι σε χαλαει;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/5/15 17:58

      https://www.youtube.com/watch?v=IkZozD9MlK0
      Τι απ' όλα τηρήσατε; Tίποτα. Μόνο να βάλετε αυξήσεις ξέρατε με το καλημέρα. Και διαφορά δεν είδαμε καμία. Την θάψατε, εσείς οι ίδιοι, οι δικοί της άνθρωποι. Οχι δεν θα ήθελα να σου έμοιαζα. Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμάνε να κερδίζουν με την αλήθεια τους. Αυτούς εκτιμώ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/5/15 18:04

      ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ,, ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ??????????....................... ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ !!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/5/15 23:07

      Μπράβο ρε μάγκα (Ανώνυμε 25/5/15 14:33)
      Τώρα που τα έγραψες όλα αυτά τα ωραία "καύλ@σες" επαρκώς; Αν όχι, ρίξε του κανα δυο σχόλια μπας και "ολοκληρώσεις" μωρή μοδίστρα της στραβοβελωνιάς
      Του κανες την μούρη κρέας μπράβο ρε ΜιχαλοΜηνάκο άξιος ο μισθός σας.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/5/15 15:21

    Mπράβο ρε φίλε Λάμπρο, τον έβαλες στη θέση του τον εξωθεσμικό. Την μόνη που λυπάμαι είναι η Ρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/5/15 15:45

    ρουλα πτυχιο γιοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/5/15 16:01

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΧΕΙ ΕΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ

    ΜΙΧΑΛΑΚΟΜΗΝΑΚΟ........................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/5/15 16:14

    Υπάρχει γραφείο τύπου στο δήμο, ποιοί είναι εκεί;
    Κυρία δήμαρχε είχατε υποσχεθεί ότι θα μας ενημερώσετε για τον πόλεμο που σας κάνει ο Τσαβαρής, και τα άδεια ταμεία του δήμου. Πότε θα γίνει;
    Κυρία δήμαρχε, είχατε υποσχεθεί ότι θα βγάλετε στη φόρα τις ρεμούλες του Τσαβαρή μόλις παίρνατε το δήμο. Ακόμα δεν τον πήρατε;
    Κυρία δήμαρχε πάρτε το δήμο στα χέρια σας και αφήστε τους συναισθηματισμούς και τα συγγενολόγια.
    Πάρε ένα μαστίγιο και βάρα τους εξωθεσμικούς και τους λαμογιοσύμβουλους.
    Δεν μπορεί να τα έχεις καλά με όλους, η υπερβολική καλωσύνη εκλαμβάνεται σαν αδυναμία και η αδυναμία δημιουργεί κενό εξουσίας. Το κενό εξουσίας τρέχουν να το καλύψουν οι καλοθελητάδες και αυτό δημιουργεί απογοήτευση στους τίμιους και φυγόκεντρες τάσεις στα λαμόγια. Σε λίγο καιρό θα ψάχνεσαι.
    Κυρία δήμαρχε, πρέπει κάποτε να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
    Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/5/15 16:44

    πλήρης απαξίωση από τον τέως δήμαρχο στην συγκέντρωση-ενημέρωση που διεξάχθηκε εχθές κυριακή 24 μαίου στην αίθουσα μπόγρη του δημαρχείου από την περιφέρεια αττικής. έλαμψε ακόμα μία φορά δια της απουσίας του. Ο δήμος προφανώς θεωρεί ότι διεκδικείται μέσω σχολίων και ανακοινώσεων στα μπλογκς. Αυτά να τα βλέπουν όσοι πιστεύουν ότι άδικα ο λαός της Σαλαμίνας τον έστειλε στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 16:59

      μιχαλακομηνακο το πτυχιο το πτυχιο το πτυχιο

      ρουλα
      πτυχιο
      ΓΙΟΚ
      ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 17:08

      Ο Τσάβες 16:44,δεν χρειάζεται να ενημερωθεί για τα σχέδια της Δούρου για τα απορριμματα απο την εκδήλωση στου Μπόγρη....
      Τα ξέρει τόσο καλά που αν θα χρειαστεί θα το διαπιστώσεις!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος25/5/15 17:06

    ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ

    ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΦΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/5/15 17:54

    https://www.youtube.com/watch?v=IkZozD9MlK0

    Ενα χρόνο πριν. Δεν θα ξαναμιλήσουμε για το παρελθόν. Το ορκιζόταν κιόλας. Δεν μιλάει, βάζει άλλους και τα γράφουν.
    Αυτήν την Ρούλα ψηφίσαμε, αυτήν που θάψατε εσείς οι δικοί της άνθρωπο με τον υπερβάλλοντα ζήλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/5/15 18:20

    https://www.youtube.com/watch?v=IkZozD9MlK0
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 18:27

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/5/15 00:36

      Ρε προφεσόρ λοβητούρ μηνάκο,τι παραμύθια την έβαζες τη φουκαριάρα να λέει.....ρε το παραμύθι και την κομπίνα την έχετε στο αίμα σας!!!!!!
      Ρε είσαστε το καλύτερο και γρηγορότερο όχημα του τσάβες!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος25/5/15 18:49

    Ανώνυμος25/5/15 16:39
    Ο Σύλλογος Μηχανικών Σαλαμίνας από το πρωί έχει προχωρήσει σε κατάληψη της πολεοδομίας.

    Απάντηση

    Ανώνυμος25/5/15 18:48
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΝΩ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΟΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;ι

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/5/15 09:25

    Πυτχίο η φουκαριάρα γιοκ,γιοκ,γιοκ!!!!!!!!!!!
    Που να σκάσετε!!!!!!!!!!
    Γκε??????????γκε ??????????γκε???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.