Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Απρ 2018

Κυνόσουρα. Δυστυχώς οι παράνομες δραστηριότητες συνεχίζονται και ο χώρος συνεχίζει να ασελγείται βάναυσα.


ΕΝΩ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΒΒC ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ!!
ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ!!!! ΣΕ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ!!
Νέα αναφορά και καταγγελία κάναμε χθες το πρωϊ 30 Μαρτίου στην Υπουργό Πολιτισμού και στη Γενική Γραμματέα κα Βλαζάκη με έγγραφο (αρ. πρωτ. 3165/30-3-2018) το οποίο στείλαμε και κοινοποιούμε. 

Ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού δεν δίνει άδεια για γυρίσματα στο διεθνές δίκτυο BBC στο Σούνιο, προκλητικά αδιαφορεί και επιτρέπει στον Ιερό Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας , να δένουν πλοία και να κάνουν επισκευή, ενάντια στην Αρχαιολογική νομοθεσία που το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού θέσπισε!!! Μέχρι εδώ κα Υπουργέ , δεν πάει άλλο. Δώστε τώρα εντολή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά να σταματήσει να δίνει άδειες και να πριμοδετούν πλοία στην Κυνόσουρα.
Προς Υπουργείο Πολιτισμού
Σαλαμίνα 30/3/2018
Γενική Γραμματέα κα Βλαζάκη
Κοιν: Υπουργό Πολιτισμού
Κυρία Γενικέ
Μετά από την συνάντηση που είχαμε στο γραφείο σας, ελπίζαμε ότι θα είχατε επιληφθεί της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον ιερό χώρο της Κυνόσουρας και θα είχατε δώσει κάποιες λύσεις.
Δυστυχώς οι παράνομες δραστηριότητες συνεχίζονται και ο χώρος συνεχίζει να ασελγείται βάναυσα. Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες νέων παράνομων δραστηριοτήτων που συνιστούν οι προσδέσεις και επισκευές πλοίων στην Α' Ζώνη της Κυνόσουρας.
Καταγγείλαμε το γεγονός στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά την 10η Μαρτίου για το πλοίο SEA LADY και καταθέσαμε Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πειραιά με αριθ. Πρωτ. 2302 την 14 Μαρτίου.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά συνέχισε με νέα άδεια για πρόσδεση του πλοίου OCEAN SAGA την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Την επομένη 24 Μαρτίου 2018 προχωρήσαμε σε νέα καταγγελία προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για το εν λόγω πλοίο.
Μετά από αυτά ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να σταματήσουν οι άδειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου για προσδέσεις και επισκευές πλοίων στην Κυνόσουρα.
Κυρία Γενικέ
Σας υπενθυμίζουμε τα έγγραφα τα οποία σας έχουμε αποστείλει και ειδικά το τελευταίο με ημερομηνία 21/3/2018 και αριθ. Πρωτ. 2873 στο οποίο σας περιγράφουμε τις παράνομες δραστηριότητες στην Κυνόσουρα και για τις οποίες ζητούμε την προσωπική σας παρέμβαση (ναυπηγεία, σλοπ, κεραία κινητής τηλεφωνίας, εγκαταστάσεις ακαθάρτων ΕΥΔΑΠ, σαπιοκάραβα, κλπ).
Κυρία Γενική Γραμματέα,
Οι συνεχιζόμενες παράνομες δραστηριότητες, στους Ιερούς Αρχαιολογικούς χώρους, συνιστούν πρόκληση για κάθε καλοπροαίρετο και νομοταγή πολίτη.
Για την Επιτροπή
Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων
Μάνος Δερτούζος

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/18 20:13

    Αφού ταχτοποίησε τα δασικά πρόστιμα ,αφού έλυσε τα θέματα της παιδιάς ,αφού έκλεισε το λατομείο του ΑΓΓΕΛΟΥ , αποφάσισε να σώσει την αρχαία Σαλαμίνα . ΒΡΕ ΟΥΞΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ . ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/18 20:21

    Έρχονται εκλογές θέλει ψήφους ο Μανωλάκης κάνει ότι μπορεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/18 21:31

      Εκλογές δεν έρχονται για τη Ρούλα που σφυρίζει κλέφτικα;
      Εκλογές δεν έρχονται για τον Τσαβαρή που λέει ότι άλλαξε μυαλά;
      Εκλογές δεν έρχονται για τον Παναγόπουλο που λέει ότι φέρνει το νέο;
      Εκλογές δεν έρχονται για τους συμβούλους που υποκλίνονται στο Μηνά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/4/18 21:53

      Eσυ λοιπόν που είσαι ο Σωτήρας κάνε υπομονή ενάμισυ χρόνο ακόμη και κοίτα τις εκλογές με τα κιάλια γιατί αργούν ακόμη πολύ και έχει πολύ πόνο αυτό το διάστημα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/4/18 22:11

      Σωτήρες δεν υπάρχουν, υπάρχουν κάποιοι που αγωνίζονται και κάποιοι που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Σπανόλαδους.
      Εσύ πού ανήκεις;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/4/18 20:42

    MONO EΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/4/18 21:18

    ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΧΑΡΤΕΣ ΟΤΙ Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΊΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΡΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/4/18 22:36

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΣ ΕΣΟΔΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ???????ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ??????????ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ????????? ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ???????? ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/18 01:04

      Οι πληρωμές γίνονται σε σπανόλαδο, η τεχνική υπηρεσία γλιστράει και χάνει το δρόμο, η πολεοδομία κάτι πήγε να κάνει αλλά ο μαυροκόρακας έδιωξε την Τασούλα και έβαλε τη γυναίκα του. Μαύρα κοράκια της αραπιάς.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/4/18 03:57

    SALAMIS-NEWS.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Η Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Σ'ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOGS ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ'ΕΜΕΝΑ,ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ,ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΛΗΘΕΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη καλημέρα και καλή Μεγαλοβδομάδα!
      Επειδή κάτι τέτοιο αν το θυμάμαι μου το 'χεις ξαναγράψει…
      Κάνεις λάθος όσον αφορά την γυναικεία φύση της οποίας σημείωσε είμαι λάτρης.
      Δεν μου γράφεις όμως και ένα παράδειγμα που σε αδίκησα;
      Το οποίο αν όντως το έκανα να σου ζητήσω συγνώμη.
      Τώρα, αν έκανες εσύ κάποιο σχόλιο όπου έβαλες κατά κάποιου με το όνομα του κι εσύ ανωνύμως, τότε δικαίως και στο έσβησα, δεν το βρίσκεις άδικο;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/4/18 12:24

    Καπετάν ...Άκη σήμερα στα φέρρυ έδειξες την κάρτα ελευθερας που εχεις για να περνας απεναντι γιατι σιγουρα καποιοι ανεργοι πληρωσαν κανονικα το εισητηριο τους και δεν εχουν συνταξη ανω των 1300 Ε ουτε και αυτοκινητο 2000κυβικων οπως εσυ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΡΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/4/18 12:37

    SALAMIS-NEWS.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΕΓΡΑΦΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΑΦΕΙΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΟ "ΚΥΡΙΟΙ" ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ Ο ΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ"ΑΝΤΡΑΣ".ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΠΟ 30-3-2018.ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΠΟΙΟΝ/Α ΑΦΟΡΟΥΝ. ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΗΣ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ, ΣΤΟ fb.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ "ΦΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΡΑ'ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙ Α,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ BLOGS ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ 13-15-17ΕΤΩΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ, ΑΡΙΘ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ,ΑΡΙΘ.ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛ.ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.