12 Απρ 2018

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας για το έργο των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι


Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε, σήμερα, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για το συντονισμό και την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού φόρτου που θα δημιουργηθεί από τη συνέχιση του έργου απορροής των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι Σαλαμίνας.
Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, ο Διοικητής Τροχαίας Σαλαμίνας Γιώργος Ζαχαράκης, η επιβλέπουσα αρχαιολόγος του έργου Κάτουλα Άντα, υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων αλλά και του Δήμου Σαλαμίνας, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας. 

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των επερχόμενων κυκλοφοριακών προβλημάτων τα οποία θα προκύψουν από τη συνέχιση του έργου απαγωγής των ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Δημαρχείου και του μεγαλύτερου κυκλοφοριακού κόμβου της Σαλαμίνας.
Στην εν λόγω σύσκεψη αποφασίστηκε η ασφαλτόστρωση των οδών Παπανδρέου και Ζωοδόχου Πηγής μέχρι το τέλος Ιουνίου, η συνέχιση των εργασιών στα 2 παρκάκια στην περιοχή του κόμβου αλλά και η δέσμευση ενός μικρού τμήματος δύο λωρίδων της λεωφόρου Σαλαμίνας. Παράλληλα, θα εκπονηθεί προς έγκριση κυκλοφοριακή μελέτη προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή. Επιπλέον, απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες  για τη μετατόπιση των δικτύων ΕΥΔΑΠ, Ακαθάρτων (VACUUM), του παντορροϊκού αγωγού και των δικτύων τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, κλπ. προκειμένου να υλοποιηθούν σωστά, έγκαιρα, προγραμματισμένα και συντονισμένα τα απαραίτητα αυτά υποέργα για την ολοκλήρωση του συνολικού έργου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αποσκοπούν στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό ενεργειών όλων των εμπλεκομένων στο εν λόγω έργο προκειμένου να εκτελεστεί πριν από την έλευση του θέρους, με σκοπό να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Σαλαμίνας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του και το πνεύμα συνεργασίας.

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος13/4/18 11:24

  ΧΑΤΖΗΠΈΡΕ- ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΤΑΣΕΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ-ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ- ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΑΝΑΥΣΑ.-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ- ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος13/4/18 12:04

  το πιο σωστο σχολιο. για να δουμε γιατι απο υποσχεσεις χορτάσαμε. μονο κατι τενεκεδες κουνιουνται αλλα και αυτοι επειδη εχουν πλεβρισει καποιους. πουλανε αερα κοπανιστο.ταχα μου εχουν τα μεσα. απλα βολεβονται οι τεμπεληδες που τους κουυβαλααει στη πλατη ο αδελφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος13/4/18 16:20

  ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΧ ΡΕ ΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ ΕΜΠΛΕΞΕΣ- ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος18/4/18 01:02

  Τενεκές=ΠΥΡΣΟΣ=Ταραμάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.