Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Απρ 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Μόνο ως ειρωνεία μπορούν να εκληφθούν οι αναφορές του πρωθυπουργού σε “τέλος της δύσκολης εποχής”, όταν ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών, ζουν καθημερινά στο πετσί τους την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και τους κινδύνους απ’ την όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας.

Ο δε -κατά τον κ. Τσίπρα- “καθαρός ουρανός” του Καστελόριζου έχει γίνει σουρωτήρι από τις καθημερινές παραβιάσεις, αλλά και απ’ τα σύννεφα πολέμου που πυκνώνουν στην περιοχή, εξαιτίας των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών, στους οποίους η κυβέρνηση συμμετέχει ενεργά.
17/4/2018       
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/18 21:58

    Α ρε -φασιστα το ξυλο της αρκούδας θέλεις που ξεπολας ακόμη την Χώρα στα παζαρια,των ξενων συμφεροντων,κρυψου και εσύ,και όλη σου η παρέα.Στα κομμάτια γυφτουλες-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/18 22:17

    Ρε τομάρι ποσο ακόμη? Εδωσες και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δικη σου είνα?Όχι.Είναι ολων των ΕΛΛΗΝΩΝ.Εσύ να πας στον Διόνυσο στα πατρικά σου και στις επιχειρήσεις του πατέρα σου και των θείων σου.Πες Χαιρετίσματα και στον Ντα'Λουλα.Να πας ξανά να τον δης εκεί που είναι τώρα. Να παρης μαζί σου και το ραμολι που ξέρει Ισπανικά να κανει παλι μετάφραση.Φώναξε και τον Ιγκλέσιας. Και όλα τ'αποβρασματα.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/18 01:51

    {17.4.1863}Γεννιέται στην Αλεξάνδρεια, ο Κωνσταντίνος Καβάφης}}}}}}17.4.1961}Μανος Χατζιδάκις.Βραβείο ΟΣΚΑΡ,για {Τα παιδιά του Πειραιά}}}}}} 17.4.2011}Έφυγε από την ζωή, ο τραγουδοποιός Νίκος Παπάζογλου] 1990}Φεύγει απο την ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος}}}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.