Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2019

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο πέτρινο θεατράκι Σεληνίων, ο Σύλλογος Γονέων Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας, παρουσίασε το δρώμενο «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑ».


Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο πέτρινο θεατράκι Σεληνίων, ο Σύλλογος Γονέων Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Σαλαμίνας κ.Παναγόπουλου Γεώργιου, στα πλαίσια των εορτασμών «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2019», παρουσίασε το δρώμενο «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑ».
Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τα παιδιά του Κέντρου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό διασκεδάζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας δίνοντας την δική τους ναυμαχία ενάντια στην περιθωριοποίησή τους και το δικαίωμα τους για ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για αυτούς και τις οικογένειές τους. Επίσης θέλει να επισημάνει την προσπάθεια του προσωπικού του Μ.Κ.Δ.Η.Φ.Α.με.Α. του Συλλόγου μας, για την προσφορά του.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ.Παναγόπουλος Γεώργιος, Ανδτιδημάρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, η Αντιπεφερειάρχης Νήσων κα Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη Βάσω, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας κ. Σταμάτης Γεώργιος , ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων (Ε.Σ.Α.με.Α.) κ.Λυμβαίος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α.) κ. Μοσχολιός Ιωάννης, η Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας κα Ραπατζίκου Ορσία, ο Τύπος και πλήθος κόσμου οι οποίοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους
Για τον Σύλλογο Γονέων Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας
Η Πρόεδρος
Καλιότσου Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.