Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Σεπ 2019

3ος αγώνας τριάθλου στην περιοχή Ψιλής Άμμου Φανερωμένης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου από 8:30΄ έως 10:30΄πμ



7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/19 10:12

    Κρίσιμη κατάσταση στον Εβρο: Χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εγκαταστάθηκαν και κατέλαβαν τα ορεινά περάσματα
    Εκεί υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς: Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.

    Ολόκληρα «χωριά» μέχρι και 500 ατόμων, έχουν εμφανιστεί από το «πουθενά» βασικά από την περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Λάβαρα και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, οι περισσότεροι λεηλατούν και κλέβουν τους ντόπιους, ενώ η κατάσταση σε ότι αφορά την ασφάλεια των ντόπιων είναι απλά τραγική.


    Κλέβουν ζώα από τα μαντριά της περιοχής, τα σφαγιάζουν και τα μαγειρεύουν, ρημάζουν τους κήπους και τα μποστάνια των χωρικών και κλέβουν οτιδήποτε υπάρχει σε αγροικίες ή στις περιφέρειες των χωριών
    Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπια μειονοτικά στοιχεία τα οποία τους «καθοδηγούν» και τους κατευθύνουν στο «έργο» τους αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Πλέον ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει διπλασιαστεί και φτάνει τις 10.000 άτομα!
    Τελείως συμπτωματικά η εφεδρεία στην περιοχή είναι η η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, η οποία θα πρέπει να προωθηθεί από την περιοχή Κομοτηνής όπου και στρατοπεδεύει, μέσα από το ορεινό δρομολόγιο Σάπες-Μέγα Δέρειο-Ορεστιάδα για να φτάσει κάποτε (αν φτάσει ποτέ...) στην πρώτη γραμμή και να περάσει μέσα από αυτές τις μειονοτικές μουσουλμανικές ή «προσφυγικές» μάζες.
    Ουδείς φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το θέμα απομάκρυνσης των μουσουλμάνων αλλοδαπών από την περιοχή. Το πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί σε μια κρίση με τη Τουρκία δεν είναι πολύ δύσκολο να το φανταστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/19 10:13

    Δραματική η κατάσταση στη Λέσβο: «Δεν είναι Σύροι πρόσφυγες όσοι έρχονται - Γίνονται μεγάλες μπίζνες» λένε κάτοικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/19 10:22

    Ο Δένδιας λέει κουβέντες του αέρα και ο Ερντογάν εκβιάζει
    Κανονική εισβολή γίνεται στην Ελλάδα με ευθύνη της Τουρκίας από χιλιάδες λαθρομετανάστες και ο Δένδιας λέει λόγια του αέρα περί συμφωνίας της Τουρκίας με την Ε.Ε. Μία συμφωνία για την οποία η Τουρκία αδιαφορεί.

    Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική εκπομπή για το διάβημα προς τον Τούρκο πρέσβη για τους λαθρομετανάστες ο Δένδιας είπε πως “είναι σημαντική υποχρέωση της Τουρκίας, όπως προβλέπει η συμφωνία με την Ε.Ε. να μην μετατρέπεται σε χώρο διέλευσης παράνομων μεταναστών.” Απαντώντας στις κατηγορίες ότι άργησε να εκτιμήσει την κατάσταση στο προσφυγικό, ο υπουργός Εξωτερικών απάντησε: «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε μια κατάσταση που παραλάβαμε».

    Αυτά που είπε ο Δένδιας είναι άνευ σημασίας, αφού η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να περιορίσει την λαθρομετανάστευση, η οποία πρόκειται να λάβει εφιαλτικές διαστάσεις.

    Σε καθαρό εκβιασμό προέβη ο Ερντoγάν, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να αναγκασθεί "να ανοίξει τον δρόμο προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη, εάν η Άγκυρα δεν λάβει αρκετή διεθνή υποστήριξη στη διαχείριση των Σύρων προσφύγων". Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε επίσης ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει μία «ζώνη ασφαλείας» στη βορειοανατολική Συρία σε σύμπραξη με τις Ηνωμένες Πολιτείες προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, αλλά είναι έτοιμη να ενεργήσει και μόνη της αν είναι αναγκαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/9/19 10:24

    Το Κόσοβο μετατρέπεται σε οχυρό της Ισλαμικής τρομοκρατίας
    Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών το Κόσοβο μετατρέπεται σταδιακά σε οχυρό της ισλαμικής τρομοκρατίας. Τζιχαντιστές που εγκαταλείπουν άρον-άρον την Συρία και το Ιράκ διοχετεύονται σε αυτό το ψευδοκράτος που διοικείται από την αλβανική μαφία και τους τρομοκράτες του UCK. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανέφερε στην ενημέρωση του τύπου την Τετάρτη ότι «οι τρομοκράτες επιστρέφουν από τις ζώνες πολέμου στο Κόσοβο και ήδη έχουμε καταγράψει 250 τέτοιες περιπτώσεις». Οι περισσότεροι από τους τζιχαντιστές που επιστρέφουν είναι στρατολογημένοι Αλβανοί που εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδα του UCK, πριν διοχετευτούν μέσω Τουρκίας στα πεδία μάχης του συμμοριτοπολέμου στην Συρία και στο Ιράκ.

    Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν κυριολεκτικά κάτω από την μύτη των Αμερικανών, είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ λειτουργούν στο κρατίδιο-μόρφωμα την μεγαλύτερή τους βάση στην Ανατολική Ευρώπη, το Camp Bondsteel, ενώ η CIA διαθέτει στην Πρίστινα πολυάριθμο κλιμάκιο. Είναι γνωστό ότι με την δημιουργία του τεχνικού κατασκευάσματος ονόματι Κόσοβο από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, η βαλκανική μαφία απέκτησε το δικό της κράτος στην Ευρώπη. Ήδη από το 2012 στην έκθεση του προς το Συμβούλιο της Ευρώπης ο Ελβετός Dick Marty, πρώην ανώτατος εισαγγελέας, γερουσιαστής και μέλος της επιτροπής OSCE (Organisation for Security and Cooperation in Europe), είχε χαρακτηρίσει τον «πρόεδρο» του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι ως αφεντικό μαφιόζικης οργάνωσης και εγκληματικής σπείρας που ασχολείται με το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων.

    Προφανώς οι ΗΠΑ και οι πειθήνιοι σύμμαχοι τους ανεχόμενοι την μετατροπή αυτού του μορφώματος σε οχυρό ισλαμικής τρομοκρατίας θέλουν να διατηρήσουν και να καλλιεργήσουν τις εντάσεις στην Βαλκανική Χερσόνησο κατά το «διαίρει και βασίλευε». Οι μισθοφόροι τους τζιχαντιστές είναι για αυτό τον σκοπό το πλέον δόκιμο όπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/9/19 10:26

    Δύο μόλις μήνες έχουν περάσει με την Ν.Δ. στην κυβέρνηση κι αποδεικνύεται ότι έλεγαν προεκλογικά ψέματα και στις ημέρες τους το πρόβλημα λαθρομετανάστες θα γίνει ακόμη χειρότερο από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ! Έχουν σκοπό να κάνουν ολόκληρη την Ελλάδα ένα χοτ σποτ και ήδη η πρώτη αντίδραση στα σχέδιά τους πραγματοποιήθηκε.

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν λοιπόν σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι του Καραβόμυλου στην Ανατολική Φθιώτιδα, μετά την απόφαση δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο κλειστό στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» το οποίο χαρακτηρίζουν «ωρολογιακή βόμβα». Οι κάτοικοι αντιδρούν καθώς το στρατόπεδο βρίσκεται μέσα στον οικιστικό ιστό με την περίφραξή του όπως λένε να «ακουμπά σε σπίτια», ενώ εντός του χώρου αλλά και στην πλαγιά πάνω από αυτόν, υπάρχουν αγωγοί καυσίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/9/19 11:06

    Μαϊμού τρίαθλο τέλει μπανανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/9/19 18:01

    Και αναμνηστικό μπλούζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.