Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Σεπ 2019

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Υπενθύμιση για εγγραφές


Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ.Σαλαμίνας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι οι εγγραφές για το νέο έτος κατάρτισης 2019-2020 έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23.59. 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://diek.it.minedu.gov.gr
Για την εγγραφή σας χρειάζεται να συμπληρώσετε  Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), Αριθμό  Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, Βαθμό Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου και έτος αποφοίτησης από το Λύκειο.

Όσοι για οποιονδήποτε λόγο δυσκολεύονται στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από το Ι.Ε.Κ. καθημερινά και ώρες 13.00-21.00.
Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας και εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός εγγραφών είναι:
1. Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής2. Τέχνη Δημιουργικής Γραφής3. Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου4. Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων5. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής6. Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου7. Βοηθός Φαρμακείου
Για πληροφορίες:
τηλ.: 216 700 30 95 (ώρες: 13.00-21.00)
Iστοσελίδα: www.iek-salam.att.sch.gr,
Διεύθυνση: Ζωοδόχου Πηγής 21, Σαλαμίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.