Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Σεπ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Στα πλαίσια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας, ξεκινάμε μαζί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-20120, τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για  μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  αποφοίτων.
 Δικαίωμα πρόσβασης στην παιδεία έχουν όλοι ανεξαρτήτου κοινωνικών δυσκολιών και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας παρέχει, όλα τα απαραίτητα εφόδια προς τους μαθητές, ώστε η ισότητα στην εκπαίδευση να γίνεται πράξη για όλους.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο 1ο ΕΠΑΛ-Δ.Ι.Ε.Κ Σαλαμίνος  με την αρωγή εθελοντών καθηγητών, η συνεισφορά των οποίων είναι πολύτιμη για την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
 Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή των μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί το συνολικό οικογενειακό εισόδημα ( μέχρι 10.000 € ) καθώς και άλλοι κοινωνικοί παράγοντες.
 Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς-μαθητές να υποβάλλουν σχετική Αίτηση, στο Γραφείο του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου Σαλαμίνος, επί της οδού Λ. Αναπαύσεως (έναντι Υπεραγοράς Σκλαβενίτη), από 06/09/2019 , κάθε μέρα εκτός Παρασκευής, από 08:30 π.μ έως και 14:30 μ.μ.
Έναρξη μαθημάτων από 12/09/2019.
Π Ρ Ο Σ Κ Ο Μ Ι Σ Η  Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ω Ν  Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ι Κ Ω Ν  Π Ο Υ  Θ Α Σ Υ Ν Ο Δ Ε Υ Ο Υ Ν Τ Η Ν  Α Ι Τ Η Σ Η
ñ Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
ñ Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή
ñ Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
ñ Τελευταίο Εκκαθαριστικό ΔΟΥ οικον. Έτους 2017 και Ε9 , ή βεβαίωση απαλλαγής από την αρμόδια Δ.Ο.Υ όταν δεν υποβάλλεται φορολογική Δήλωση
ñ Απόφαση πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής σε περίπτωση αναπηρίας (αν υπάρχει)
ñ Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής ικανότητας (απορίας αν υπάρχει)
ñ Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας( αν υπάρχει)
ñ Άλλο έγγραφο (π.χ ενοίκιο κατοικίας, δάνειο κ.λ.π)
  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα εξής τηλέφωνα:
  2132027581 και 2132027582.
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ    ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.