Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Σεπ 2019

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Ενημέρωση για τις προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτών


Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που έχουν υποβάλλει αίτηση για να προσληφθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, ότι μετά την ολοκλήρωση της υποβολής  των ηλεκτρονικών αιτήσεων στις 16 Αυγούστου και την ολοκλήρωση της κατάθεσης των φακέλων στα κατά τόπους Δ.Ι.Ε.Κ. στις 27 Αυγούστου, ακολούθησε από τριμελείς επιτροπές που ορίστηκαν από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης ο έλεγχος των φακέλων και η διοικητική επαλήθευση, η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου.

Για το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας ως μέλη της τριμελούς επιτροπής ορίσθηκαν οι: Οικονόμου Μαίρη, αποσπασμένη εκπαιδευτικός για διοικητικό έργο, Γκουντούλας Ιωάννης, Υποδιευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. και Πολύζος Νικόλαος, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ.
Στις 2 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) οι προσωρινοί πίνακες, για να ακολουθήσουν οι υποβολές ενστάσεων από τους υποψήφιους εκπαιδευτές, έως και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.
Ως Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ., νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και μέλη της επιτροπής διοικητικής επαλήθευσης για το άριστο έργο τους, που είχε ως αποτέλεσμα να μην υποβληθεί καμία ένσταση για το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, οι οριστικοί πίνακες  των υποψηφίων εκπαιδευτών αναμένεται να ανακοινωθούν, μετά την εξέταση των ενστάσεων,  στις 23 Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσει η διαδικασία ανάθεσης μαθημάτων έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Νικόλαος Πολύζος
Δ/ντής Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/9/19 17:54

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
    Θα θέλαμε να απευθύνουμε μια ερώτηση προς την τροχαία Σαλαμίνας, το αστυνομικό τμήμα και το τμήμα ασφάλειας. Αγαπητοί κύριοι η αγανάκτηση των κατοίκων του κέντρου και ιδιαίτερα αυτών που μένουν στην Ακτή Καραϊσκάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο με το αίσχος που συμβαίνει εδώ και πολλούς μήνες από τους αλήτες με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα που κάνουν εφιαλτικές της νύχτες στην περιοχή και δεν αφήνουν κανέναν να κοιμηθεί και να ησυχάσει.
    Θα πρέπει να φτάσει στο σημείο κάποιος να γίνει δολοφόνος η να πάρουμε εμείς τα μέτρα που εσείς αδιαφορείτε ενώ είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τηρώντας τον νόμο και διασφαλίζοντας την τάξη, την ηρεμία και την ασφάλεια των πολιτών;
    Όταν με μεγάλη ευκολία αφαιρείτε διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας και επιβάλετε εξωφρενικά πρόστιμα μόνο και μόνο επειδή κάποιος οδηγός δεν φορούσε ζώνη γιατί δεν εφαρμόζετε και σε αυτούς τους αλήτες με την ίδια αυστηρότητα το νόμο;
    Τι συμβαίνει;
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/19 18:39

    Έχετε πολύ μεγάλο δίκιο.
    Υπάρχει όμως και δήμαρχος που
    μπορεί να απευθυνθεί σε όλες
    τις υπηρεσίες που αδιαφορούν
    όπως γράφεται,όπως απευθύνθηκε
    στην τροχαία για τον σεισμό.
    Έβγαλε και ανακοίνωση, ό Γ Θ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/19 23:15

    Φαντάρος πήγες σ αυτή την
    ηλικία;;;
    σε πιάσαν στον ύπνο καλά να
    πάθεις για να μάθεις
    δεν τραβαγες για Παγκράτι Θησείο Μοσχάτο Φάληρο Κουκάκι
    Κυψέλη,κλπ.
    Διαχρονικά στέκια ρωτάς τα
    βρήκες
    τα περισσότερα είναι υπόγεια
    τ άλλα νομίζεις ότι είσαι
    διατηρητέα σπίτια,χτυπάς το
    κουδούνι κ μπαίνεις στην όαση
    λιχουδικο είσαι ικανοποιημένος
    θα φύγεις,για γλυκά στη Χαρά
    Πατήσια ιστορία έγραψαν και
    γράφουν,α για μη νοθευμένο ποτό
    στο Τραίνο του Ρουφ,αλλά εκεί
    παρουσιάστηκες ηθελημένα
    Άιντε κ καλός πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.