Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Δεκ 2010

"Τρίζουν τα... κόκκαλα των Σαλαμινομάχων" του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το Alter tv μαζί με τον Έλληνα-Μαχητικό & Έγκριτο δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα , με πολυετή καριέρα στον Τύπο και στην τηλεόραση δίνουν την μεγάλη μάχη μαζί με τον Πρόεδρο μας κ. Χρήστο Μαριδάκη για την διάσωση όλης της Ιστορικής - Αρχαιολογικής - Περιοχής της Αρχαίας Σαλαμίνας.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Θυσία στους Κινέζους επενδυτές της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά γίνεται η ιστορική περιοχή, όπου έγινε η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Οι τάφοι των Σαλαμινομάχων και ο βυθός, όπου βρίσκονται ακόμα υπολείμματα των αρχαίων πλοίων της ιστορικής ναυμαχίας θα μετατραπούν σε προβλήτες και θα χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των κινέζικων πλοίων, που θα περνάνε από την Ελλάδα.

KINEZOI & COSCO ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Στη συμφωνία, που υπέγραψαν με τον ΟΛΠ οι Κινέζοι της COSCO το ξεκαθαρίζουν ρητά: «Μην μας δημιουργείται προβλήματα με ιστορικούς χώρους κ.λ.π. σε περιοχές που θα χρησιμοποιούνται για καθαρισμό και αμμοβολές των πλοίων μας».
Το θέμα έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβρη, όταν έφτασε κατεπείγον τηλεφωνικό σήμα στο λιμεναρχείο Πειραιά από του υπουργείο Πολιτισμού που ζητούσε να διακοπούν αμέσως εργασίες υδροβολής και αμμοβολής σε πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο στην Κυνοσούρα Σαλαμίνας.

Ο.Λ.Π.- ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Δέκα μέρες αργότερα ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ, Παναγιώτης Πετρουλής με έγγραφό του προς το υπουργείο Πολιτισμού και το υπουργείο Εργασίας ζητούσε να απορριφθεί το αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού τονίζοντας ότι: «η απαγόρευση των εργασιών αυτών θα αποτελέσει λόγο μη προσέγγισης πλοίων για επισκευή στον Πειραιά».
Ένα ακόμη φαινόμενο του ξεπουλήματος της Ελλάδας τον τελευταίο καιρό. http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/trizoun-ta...-kokkala-ton-salaminomaxon

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/10 15:47

    ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΦΙΛΕ....ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ....ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ......ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ....Η....ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ......ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.....ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ....ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...Η ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.... ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ...ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΔΙΚΙΑ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ....ΑΡΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ....(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ).ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑ....ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ...Η...ΑΦΕΛΕΙΣ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΔΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΙΣ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/10 16:06

    σωστος ο παιχτης.....!!!!!που εισαι κρυμενος εσυ ρε φιλε;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/10 16:20

    ΕΔΩ.........ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/10 16:58

    Ολη αυτή η ιστορία με την Κυνοσούρα μου θυμίζει τη ρήση < εδώ ψωμί δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη ζητάμε>.
    Εδώ ο κόσμος παραμιλάει και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι μπαίνουν (ίσως για πάντα) στην ανεργία, εσείς το βιολί-βιολάκι. Φαίνεται ότι ή διαθέτετε φουσκωτό πορτοφόλι και δεν σας αγγίζει η κρίση ή αιθεροβατείτε.
    Οταν αρχίσει να σας κόβει η λόρδα, ελάτε να μου πείτε τα κάλαντα.
    Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς, μόνο λίγη υπομόνή, απλά είναι θέμα χρόνου. Όπως έκλεισε, λόγω αναδουλιάς, το Ναυπηγείο στο Αμπελάκι, έτσι θα φύγουνε από μόνες τους όλες οι επιχειρήσεις που στεγάζονται κατά μήκος της ακτής, και τότε θα αναδειχθεί περίτρανα η Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Κούνια που σας κούναγε.
    Πάντως εμείς που ψηφίσαμε Τσαβαρή, είμαστε πεπεισμένοι ότι όσο υπάρχει Τσαβαρής, η cosco (Κινέζοι) δεν θα τολμήσει ποτέ να πατήσει το πόδι της στο νησί. Ορτσα Τσαβαρή και τους φάγαμε. Και πού 'σε, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τα ραμολιμέντα της δεξιάς που έχεις μαζέψει και συνεχίζεις να μαζεύεις γύρω σου.
    Ο Μαριδάκης ρε παιδιά που είναι;
    Μήπως έπαθε κατάθλιψη με τους 100 ψήφους που πήρε σε όλο το Αμπελάκι;
    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/12/10 18:09

    12/21/2010 4:58 μμ
    12/21/2010 3:47 μμ

    Κυριε ανώνυμε προβοκάτορα εαν δεν τιμησουμε αυτους που δινοντας τη ζωη τους ειμαστε εμεις ακομα ελευθεροι ειναι καλυτερα να
    σιωπάς και να μην μας προσβαλεις
    Ο κ.Χαρδαβελας εχει χρονια σταθει και υποστηριξει τον ανισο αλλα με μεγαλη μαγκια και καρδιά αγώνα του φιλου μας του κ.Μαριδάκη. Αυτο ειναι πασιφανές. Απ΄τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι εκτος απο κομπλεξικος και "αρρωστος" με τους καταξιωμενους ανθρωπους της Κοινωνιας μας σου συνηστώ να ξεκολισεις απο το κομπιουτερ και να αγωνιστεις για κατι .

    Τωρα επειδη ο κομπλεξισμό σου και η αρρωστημενη φαντασια σου ασχολειτε ακομα με τις εκλογες χωνεψε το καλα .Ο κ.Γιάννης Τζαβαρης ειναι Δημαρχος της Σαλαμίνας
    και δυστηχως ο κ.Σοφράς (Πιπης)
    που προσκυνάς θα μεινει μονιμα στο Αλεποχωρι και γιαυτο επαθες και την καταθλιψηγιατι δεν το περιμενατε.Απο τα επισημα αποτελεσματα του Δημου αναφερουν το κ.Μαριδάκη με 496 και 224 μονοσταυρια για την ακριβεια!
    Ενω αλλα πρωτοκλασατα Δημοτικοι Συμβουλοι πρωην Δημαρχοι,πρωην Κοινοταρχες ακομα ψάχνονται και δεν κοιμούνται καν!

    Εξαιρετικό το άρθρο σας κ.Χαρδαβέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/10 18:21

    6:09 μμ Πολυ σωστος ο παιχτης.....!!!!!που εισαι κρυμενος και εσυ ρε φιλαρακι;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/12/10 18:57

    ανωνυμε 6.21..πολυ λαθος παιχτης...εσυ δεν κρυβεσαι με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/12/10 19:29

    ΑΝΩΝΥΜΕ (ΔΗΘΕΝ) 6.09...ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ 4.58.
    ΕΙΜΑΙ Ο 3.47 ΜΟΝΟΝ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΣΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥ.
    ΤΡΙΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ...ΞΕΚΩΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΠΕΜΤΟΝ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΚΑ ΚΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΕΚΤΟΝ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.......ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ.
    ΑΝΩΝΥΜΕ 4.58 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/12/10 00:05

    Ρε 12/21/2010 6.09 έχεις πολύ πλάκα.
    Ανυπομονώ να μάθω το όνομα του "καταξιωμένου" ανθρώπου.
    Εχετε φουσκώσει τόσο πολύ από την αυταρέσκεια και τη μεγαλομανία που ακόμα κι αυτά τα επίσημα αποτελέσματα τα παραποιείτε για να βαυκαλίζεστε.
    Ακου λοιπόν ποιά είναι τα επίσημα αποτελέσματα που αφορούν τον φίλο μου τον Χρήστο Μαριδάκη ο οποίος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Αμπελακίων.
    104 σταυροί στο Αμπελάκι και
    390 σταυροί από Σαλαμίνα δηλ.σύνολον 494 σταυροί.
    Δεδομένου ότι οι της Σαλαμίνας ψηφοφόροι είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν και έναν υποψήφιο των Αμπελακίων χωρίς να επιρρεάζει τους Σαλαμινίους υποψηφίους αφού εκλέγονται ξεχωριστά, οι συνυποψήφιοί του της Σαλαμίνας τον πριμοδότησαν για να βγεί αυτός πρώτος και συνεπώς Δημ.Σύμβουλος σε περίπτωση που ο συνδυασμός του καταλάμβανε έδρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο μσυνδυασμός πήρε μικρό ποσοστό και οι έδρες ήσαν μόνο 2, χωρίς έδρα στο Αμπελάκι.
    Το 224 μονοσταυρίες, τι τόθελες και το ΄πες. Πουθενά και ποτέ δεν αναφέρονται οι μονοσταυρίες.
    Επειτα, μονοσταυρία σημαίνει ότι το ψηφοδέλτιο έχει ένα μόνο σταυρό.
    Θέλεις αλήθεια να πιστέψουμε ότι 224 άνθρωποι (Σαλαμίνας και Αμπελακίων)πήγαν και ψήφισαν μόνο τον αγαπητό Χ.Μ. τη στιγμή που ίσχυε η 3σταυρία;
    E! αν αυτό μπορεις να μας το αποδείξεις, τότε θα προταθείς για το βιβλίο Γκίνεςς.
    Αυτή είναι η αλήθεια και καλό είναι να αφιππεύσετε.
    Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/12/10 00:29

    12:05 Φιλε το ΄χεις κάψει το "εργαλείο" σου και το προβλημα σου θελει θεραπεια. Εαν ο κ.Μαριδάκης πηρε 494 ψηφους και βγηκε και 1ος στα Αμπελακια απο τον Συνδιασμο του αυτο λεει πολλά.Εσύ ποσους θα επαιρνες εαν κατεβαινες στις εκλογες ..??????μαλλον δεν θα εβρισκες ουτε την ψηφο σου σαν το αλλο "νουμερο" του Αγαπιού που ειχε πάρει Ο μηδεν!!! Αντε σε κανενα ψυχιατρο γιατι μας εχεις τρελάνει και επειδη δεν μπορεις καποια πραγματα να τα φτασεις καντα κρεμαστάρια!!

    Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/12/10 00:33

    PHGH :
    www.salamis-aiantis.blogspot.com


    ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ "Συνέχιση των εργασιών ψηγματοβολής - αμμοβολής στην Κυνοσούρα"...ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.!!!!!!!!
    ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεχίζονται οι ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες στην Κυνόσουρα Σαλαμίνας και συνέχιση των εργασιών ψηγματοβολής - αμμοβολής στην περιοχή"........!!!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ
    http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8195417

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 1.12.2009
    Ν.Α. ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ταχ. Δ/νση : Ακτή Ποσειδώνος 14-16 ,Ταχ. Κωδ. : 185 31
    Τηλέφωνο : 210 4148474
    Fax : 210 4120196
    Website : http://www.nomarhiapeiraia.gr/
    Email : press@nomarhiapeiraia.gr

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Συνεχίζονται οι ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες στην Κυνόσουρα Σαλαμίνας με σεβασμό στην αρχαιολογική και περιβαλλοντική νομοθεσία

    Άμεση λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε με την απόφαση της ΚΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, η οποία απαγόρευσε την εκτέλεση ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών αμμοβολής και υδροβολής στην θαλάσσια περιοχή της Κυνόσουρας Σαλαμίνας, δόθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με τη συμμετοχή του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.Λ.Π. Α.Ε., κ. Γιώργου Ανωμερίτη και της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κας Λίνας Μενδώνη.


    Στη σύσκεψη που έγινε παρουσία αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, εξετάστηκε εξαντλητικά το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την διακοπή των εργασιών ψηγματοβολής - αμμοβολής στο θαλάσσιο χώρο βόρεια της χερσονήσου της Κυνοσούρας, που ελέγχεται από την Ο.Λ.Π. Α.Ε. Κατά τη διάρκειά της διαπιστώθηκε η σύγκλιση απόψεων για τη συνέχιση των εργασιών ψηγματοβολής - αμμοβολής στην περιοχή, με την προϋπόθεση όμως ότι θα τηρούνται απαρεγκλίτως οι διατάξεις της αρχαιολογικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Στο εξής η Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα συνεργάζεται με την αρμόδια Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων για την έγκριση των σχετικών εργασιών.


    Η οριστική επίλυση του θέματος θα αντιμετωπισθεί από επιτροπή που συγκροτείται για το σκοπό αυτό και το όλο θέμα θα εξεταστεί και από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.).


    Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας επεσήμανε ότι «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που μετά από την άμεση ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση όλων των αρμοδίων φορέων, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΟΛΠ βρέθηκε καταρχήν λύση και αποφασίστηκε να συνεχιστούν κανονικά οι εργασίες αμμοβολής και υδροβολής στη Ζώνη. Κοινή συνισταμένη ωστόσο όλων ήταν οι εργασίες αυτές να γίνονται με σεβασμό στην αρχαιολογική και περιβαλλοντική νομοθεσία, με σεβασμό δηλαδή στις προϋποθέσεις εκείνες που ίσχυαν και πριν τη διακοπή των εργασιών στη περιοχή της Κυνόσουρας».

    Από το Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/12/10 01:21

    12/22/2010 12:05 πμ
    ρε μανάρ ηρέμησε γιατι ερχετε το εγκεφαλικο που να νε - σου επεσε βαρυ ο Τσαβαρης και ο Μαριδάκης και δεν ξερεις τι να πεις .Υπομονη μεχρι τη Πρωτοχρονια οπου τα ξωτικα θα σε μεταμορφώσουν Δημ. Συμβουλο ή καλυτερα Δημαρχο για μια μερα μπας και ηρεμησεις λιγο.Εκτος απο κουτος εισαι και πολυ νουμερο ρε αδλεφέ,μαζεψουυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/12/10 01:55

    12.29 = 1.21=Χ.Μ.
    Δεν πειράζει αγόρι μου, ηρέμησε ! Εγώ ετσι ή αλλιώς δεν ξαναπάω ούτε για Σύμβουλος ούτε για Δήμαρχος.
    Πάντως για όσους σε ξέρουνε, και σε ξέρει όλη η Σαλαμίνα, είσαι πραγματικά το αυθεντικό ΝΟΥΜΕΡΟ 1.
    Θα μου πείς τώρα, γιατί τόση ...αγάπη.
    Απλά στην ανταποδίδω. Τέτοια ....αγάπη έδωσες σε μένα και σε άλλους, τέτοια θα εισπράξεις.
    Και εν παση περιπτώσει, είσαι πολύ μικρός μα πολύ μικρός για να παραμυθιάζεις εκείνους που δεν σε ξέρουνε. Για να μην πάθεις , ημέρες που είναι, εγκεφαλικό σταματώ εδώ και όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/12/10 11:59

    12/22/2010 1:55 πμ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΕΚ ΑΠ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΗ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ?ΕΓΩ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΦΡΥΔΙΑ" ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ - ΕΣΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΑΛΒΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΑΓΓEΛΟΥ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ? ΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ - ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.