Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2010

ΣΤΗΜΕΝΗ" KAI AYTH Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


 
ΚΚΕ - ΠΕΡΙΒ/ΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΥΠΟΥΛΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΒΕΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!
"Απ: Αρβελέρ: Να σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες! "
"Οπαδός του Φαλμεράϋερ και η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ"
- Θα μιλάγατε κ. Αρβελέρ έτσι και για τις γενιές του Ισραήλ?? μάλλον όχι
Ένα εκπληκτικό βίντεο που πήραμε από την εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο «Mega»: Η πρώην Πρύτανης της Σορβόννης, 85χρονη Βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ δηλώνει πως ΕΜΕΙΣ οι Νεοέλληνες δεν έχουμε την παραμικρή Φυλετική σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες και στην πραγματικότητα είμαστε απόγονοι Αλβανών, Σλάβων, Βλάχων και λοιπών Φυλών του Ισραήλ!.. Λέει φοβερά πράγματα σε αυτό το βιντεάκι η αριστερή Αρβελέρ, που προωθήθηκε στα Ανώτατα Κλιμάκια της Γαλλικής Πανεπιστημιακής Κοινότητος, μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε τον Εβραίο μεγιστάνα, Ζάκ Αρβελέρ...!!!!!!!
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ότι ο Μέγας Κωνσταντίνος δεν μιλούσε Ελληνικά, ότι το «Εν τούτω Νίκα» είναι ένα παραμύθι των Χριστιανών που κατασκευάστηκε τον 9ο Αιώνα και πολλά άλλα που θα σάς εξοργίσουν...
Η Αλήθεια όμως είναι παρακάτω
To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων-The Greek DNA

 

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/10 10:21

    Πράγματι και στην χθεσινή εκδήλωση του Δήμου, η κα Αρβελέρ, αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα: ότι οι Έλληνες δεν καταγόμαστε από τους αρχαίους ημών προγόνους. Και όταν ο Δήμαρχος της έδωσε ένα γιορντάνι από την φορεσιά μας. Της είπε: Αυτό είναι από την Κουλουριώτικη φορεσιά. Και αυτή απάντησε με ειρωνία, έ όχι από την κουλουριώτικη αλλά από την αρβανίτικη. Το DNA κα Αρβελέρ που έχει γίνει, γιατί το αγνοείται; Είναι ντροπή να λέτε δημόσια ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελληνων. Με όλα αυτά δίνετε τροφή στους γέιτονες μας Σκοπιανούς,Αλαβανούς ακόμα και Τούρκους να ζητάνε τα εδάφη μας και να μας συρικνώσουν ως κράτος. Αλλά ένα να ξέρετε ότι το Ελληνικό πνεύμα δεν θα συρικνωθεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/10 14:11

    Αισχος να ερχονται τετοιοι στην Σαλαμίνα και να μην σέβονται ΤΙΠΟΤΑ. κ. Γκανά γίνατε θύμα τελικα του Περιβαλλοντικου και μιας ομαδας ψευτοαριστερών-υποστηρικτών του Λαοπλάνου,ψέυτη Πιπη που φέρνοντας την Αρβελερ στην Σαλαμινα μετα την ομιλια Ολοι μας είμασταν έτοιμοι να αλλάξουμε διαβατήριο ... γιατι με τα λεγόμενα της αλλοι ειναι Βλάχοι, άλλοι Αλβανοι , άλλοι ..Πέρσες .. για το θεό!! Εαν ηταν αλλος θα το ειχαν πάρει με τις πέτρες.Ενας Τζαβαρης χρειάζετε για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/10 14:17

    Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε υποστηρίξει σχετικά με την ονομασία ''Μακεδονία'' που έχουν καπηλευθεί τα Σκόπια:

    Το πιο λανθασμένο σύνθημα για μένα είναι "η Μακεδονία είναι ελληνική".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/10 14:23

    KSIPNISTE RE MOYLARIA KAI OTAN SAS LENE THN ALITHIA AKSESTI MH TRELENOSASTE.
    APLA DIBASTE MELETISTE KAI ISOS NA MATHETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/10 14:44

    (Κωνσταντόπουλος) Α.Ε Νεου Φαλήρου-Αμπελακιακός 3-2
    Μια απαράδεκτη διαιτησία από ένα πολύ (μικρό) διαιτητή στέρησε μια νίκη από την ομάδα μας. Οι νικητές προηγήθηκαν στο 26 μετά από φάουλ που ανακάλυψε ο απαράδεκτος διαιτητής ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή, η ομαδαμας ισοφάρισε στο 60 και προηγήθηκε στο 87 λεπτό μετά από φωτοβολίδα από τα 40 μέτρα του Γαβριηλάκη, στα τρία λεπτά που απομείνανε ο κοντός κατάφερε να κάνει το θαύμα του και να ανατρέψει το σκορ από 1-2 σε 3-2 αυτό που θα ζητήσει η Διοίκηση της ομάδας μας μετά και από απετηση όλων των ποδοσφαιριστών είναι να εξαιρεθεί άπαξ δια παντός από τα παιχνίδια ο απαράδεκτος αυτός (Διαιτητής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/10 09:48

    ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΒΡΑΙΟΠΡΙΤΑΝΙΣ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/12/10 16:48

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/12/10 21:33

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΞΕΝΟΣ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/12/10 13:12

    7 Δεκεμβρίου 2010 4:48 μ.μ
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.