Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Δεκ 2010

Στο περιοδικό SARONIC MAGAZINE που κυκλοφορεί

                                                                                                                                  

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/10 16:52

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΑ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΒΑΡΗ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΓΓΕΛΟΥ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΒΙΟΜΙΧΑΝΙΚΟ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ 10 ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΝΔΩΝ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΠΗ ΚΑΙ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ..

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SALAMINA - PRESS
    XRONIA ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/10 17:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/10 19:18

    Εισαι κακιστος ομιλητης και αναξιος 5.32 .Προσβαλεις με χυδαιο τροπο τους παντες με αποτελεσμα να αυτοξεφτιλισεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/10 22:53

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/10 18:09

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ 4.52 ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΟΚΑΛΛΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΗ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ.
    ΡΕ ΚΟΤΤΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΣΑΒΑΡΟ-ΤΡΑΥΛΟ-ΜΑΚΡΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/12/10 00:00

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΓΙΑ "ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ" ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ(ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ) ΟΤΙ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑ.

    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΤΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "THE MOLLS" ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ;

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ... Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/12/10 19:50

    Κε Νάννο, σχετικά με το 2ο άρθρο σας με τίτλο "Γιατί κέρδισε ο Γιάννης Τσαβαρής", τους 8 λόγους έπρεπε να τους κάνετε 10.
    Αφήσατε έξω τους 2 πιο σημαντικούς λόγους.
    1ον. Οι δύο χιλιάδες (2.000)-σίγουρα παράνομες-μεταδημοτεύσεις που γίνανε στην τελευταία τετραετία, αλλοίωσαν το πολιτικό χάρτη της Σαλαμίνας και
    2ον. Ο πακτωλός χρημάτων - ουδέν κρυπτόν πλέον υπό τον ήλιο -
    που καταβλήθηκαν, για την εξαγορά συνηδείσεων και για την ένταξη υποψηφίων (με μεγάλο ψηφο- πελατολόγιο) σε ετερόκλητους συνδυασμούς.
    Αυτοί, κατά την γνώμη μου, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
    Η ανάλυση των αποτελεσμάτων δείχνει ότι ένα 10% μόνο των γηγενών Σαλαμινίων ψήφισαν Τσαβαρή, γι αυτό και προσπαθεί να προσεταιρισθεί Σαλαμίνιους δεξιούς, μπας και μέσα από αυτούς γίνει αποδεκτός στην ευρύτερη κοινωνία της Σαλαμίνας, που δεν το βλέπω, γιατί τα άτομα αυτά είναι γνωστόν ότι χαίρουν της μικρότερης εκτίμησης και είναι απωθητικά. Βέβαια, η ιστορία του καθενός είναι γνωστή-γνωστότατη, για αυτό λένε .....και η κοπριά στα λάχανα.
    Σας εύχομαι καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/12/10 22:02

    ΑΠΟ ΣΠΥΡΟ ΝΑΝΝΟ

    Τελικά, από την συζήτηση που γίνεται στα forum, έχετε καταλάβει όλοι πως το άρθρο δεν ήταν τυχαίο που γράφτηκε αφού το πρόβλημα υφίσταται. Μακάρι να βρεθεί μια λύση...

    Όσον αφορά το κύριο που μου ασκεί κριτική - και καλά κάνει - λέγοντας πως είναι διχαστικό το άρθρο και με καλεί να προσέχω τι να γράφω έχω να πω το εξής:

    ΠΡΩΤΟΝ: Γράφω επώνυμα, άρα δεν κρύβομαι.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το ποιος θα μου πει πως να γράφω, είναι αρμόδιοι να το κάνουν άλλοι και πιο συγκεκριμένα, οι διευθυντές μου στην εφημερίδα που εργάζομαι αλλά και στο κανάλι.

    ΤΡΙΤΟΝ: Στην παρατήρηση εάν θέλω να γίνω γνωστός, πρέπει να επισημάνω πως δεν είναι ο σκοπός μου. Άλλωστε, επειδή έμενα για πολλά χρόνια στην Σαλαμίνα, γνωρίζω και με γνωρίζουν.

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Το αν με βρίζουν κάποιοι, είναι σαφώς δικαίωμά τους. Το θέμα είναι η κριτική να κινείται σε λογικά πλαίσια και να μην κινείται σε επίπεδα που καταδικάζουμε όλοι.
    -----------------------------------

    Θέλω επίσης να απαντήσω και στον φίλο μου που σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΝΑΝΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΑ BLOGS!!! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…».

    Αφού πρώτα τον ευχαριστήσω, θέλω να απαντήσω λέγοντας πως γνωρίζω όσο κανείς άλλος πως υπάρχουν κι άλλα θέματα. Ωστόσο, και μόνο ότι ο φίλος ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ, δείχνει ότι ήταν ενδιαφέρον:
    Επίσης, δεν υποθάλπω, αναδεικνύω. Γιατί κανείς έως σήμερα δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό που γίνεται στη Σαλαμίνα, με το οποίο ντρέπομαι! Και θα συμφωνήσω μαζί με τον φίλο μου όταν λέει πως χρησιμοποίησαν τα blogs. Αν διαβάσει κανείς τι κουβέντες λέχθηκαν πριν τις Δημοτικές Εκλογές, θα καταλάβει κανείς το πρόβλημα. Έπρεπε δηλαδή να χρησιμοποιήσω και αυτά που μου λένε στα ferry boats όταν έρχομαι στην Σαλαμίνα ή ορισμένους φίλους μου που έμεναν στην Αθήνα και τώρα είναι στο νησί;
    Τέλος αν με γνωρίζατε, θα ξέρετε ότι είμαι αρκετά σοβαρός σε αυτά που γράφω και υπεύθυνος για αυτά που θα μου έρθουν.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/12/10 16:43

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Κ. ΝΑΝΝΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
    ΠΡΩΤΟΝ: TO AN ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑ.
    ΤΡΙΤΟΝ:ΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ:ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ BLOGS ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ.ΕΔΩ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΛΗΘΗΣ .ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΟΡΟΙ "ΑΝΑΔΕΙΞΗ"-"ΥΠΟΘΑΛΨΗ" ΕΧΟΥΝ ΑΣΑΦΗ ΟΡΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/12/10 21:51

    ΑΠΟ ΣΠΥΡΟ ΝΑΝΝΟ

    Προς τον καλό φίλο (4.43)

    Δέχομαι όσα μου λέτε και εφόσον γνωρίζετε το τηλέφωνό μου, θα ήθελα να σας συναντήσω.

    -----------------------------------

    Επίσης, θέλω να πω στους bloggers το εξής: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, πάρτε με στο 210 - 2860100 (ΚΑΝΑΛΙ 10), κυρίως μετά τις 13.00.

    Ευχαριστώ πολύ και θα χαρώ να μιλήσουμε στο τηλέφωνο.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/12/10 23:32

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κ.ΝΑΝΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/1/11 01:00

    ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.