Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2010

Συνάντηση Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιαν. Τσαβαρή & Αντιπεριφερειάρχη ενότητας νήσων κ. Δημ. Κατσικάρη με τους προέδρους Συλλόγων Σαλαμίνας


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Πλατεία Τύμβου Σαλαμινομάχων Κυνόσουρα Αμπελάκια 189 02
210 4677780 - 210 4677781 - e-mail: oeess@otenet.gr – ιστοσελίδα: oeesalaminas.blogspot.com

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιαν. Τσαβαρή & Αντιπεριφερειάρχη ενότητας νήσων κ. Δημ. Κατσικάρη με τους προέδρους Συλλόγων Σαλαμίνας
Την Τετάρτη 8/12/2010 και ώρα 17:00, στην αίθουσα της ΟΕΕΣΣ θα γίνει συνάντηση των Προέδρων των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή και τον Αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η άμεση επικοινωνία των κ.κ. Γιάννη Τσαβαρή και Δημήτρη Κατσικάρη με τους Προέδρους των Συλλόγων, προκειμένου να διατυπώσουν τα επιμέρους προβλήματα που χρονίζουν στις περιοχές τους.
Η πρωτοβουλία αυτή της Ομοσπονδίας, υλοποιείται στα πλαίσια προεκλογικής δέσμευσης τόσο του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας ουσιαστικής και αμφίδρομης πληροφόρησης, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι τοπικοί φορείς και όλοι οι πολίτες του νησιού με στόχο το πλάτεμα και βάθεμα της συμμετοχικής Δημοκρατίας.
3/12/2010
Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/10 20:48

    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Δ.Σ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΔΟΥΜΑΙ ΜΗ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΕΙΠΕΤΙΕΣ Κ.ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΥΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ7/12/10 19:35

    Να δούμε τον κ.Κατσικάρη τι θα κάνει
    για το Λατομείο,την Κυνόσουρα,τις
    ιχθυοκαλλιέργιες,τη Γέφυρα που δεν
    θέλουμε,την όλο και μεγαλύτερη αύξηση
    του αριθμού των Φέρυ-μπώουτ,την οικο-
    νομική ενίσχυση του Δήμου μας κ,λ.π.
    Δεν αναφέρομαι στον Περιφεριακό Σύ-
    μβουλο κ. Βουδούρη Π.(τρομάρα του
    είναι και Σαλαμίνιος),γιατί αυτόν τον είδαμε.
    "Οψόμεθα εις Φιλίππους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/10 20:58

    kalo auto.!!!
    alla k oi eksoraistikoi silogoi na limenonte sta oria tous apo edw k pera.
    kai oxi na kanoun tsardia tis paralies mas,na ftiaxnoun paranomous molus k na min afinoun tous (ksenous) na desoun,na min ftiagnun glistres paranomes gia ta varkakia tis gitonias..
    o skopos einai na parexete enimerosi ston dimarxo k oxi na ftiaxnete geto stis paralies me giafora pagakia kounies les k einai pediki xara,h xoros ton k.a.p.i....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.