Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Δεκ 2010

Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ


Πίσω τους αφήνουν όλοι στο σύλλογο τις δύο βαριές ήττες σε ομολογουμένως δυνατές έδρες. Ο προπονητής - παίκτης Σάκης Αλμανίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αντίδραση της ομάδας σε καταστάσεις πίεσης και θα δουλέψει πάνω σε αυτά ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Πλέον η προετοιμασία και το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Καμινίων, όπου άπαντες επιθυμούν να γυρίσουν στις επιτυχίες. Στη διάθεση του προπονητή θα βρίσκετε ο Θεοδοσίου Χρήστος που ήταν τιμωρημένος, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φέτσης και Πατάπης (Ναυτικό).

Ο Ε.Π.Ο.Σ. καλεί τους φίλους του συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο χορό του, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, στο κέντρο διασκέδασης 'Παλιά Ιστορία'. Η παρουσία όλων θα αποτελέσει για το σύλλογο μία σημαντική οικονομική βοήθεια.
Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και ώρες 17.00 με 20.00.



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/12/10 13:36

    kai posa fagate se dyo paixnidia re kafeneio? EINAI ALHTHIA OTI ROYFIKSATE 10 MPALAKIA KAI ALA TOSA DOKARIA RE KAFENEIO?
    GIATI DEN TO LETE RE AMPALOI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/10 13:53

    ΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΡΕΠΑ.
    ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΡΑΝΤΕΒΟΥ
    ΤΗΛ. 210 4655.715 Ώρες: 9 π.μ. έως 2 μ.μ.
    Κος ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.