Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Δεκ 2010

Δραστηριότητες του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή

Σαλαμίνα 11 Δεκεμβρίου 2010
 
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 
Σας αποστέλλουμε κατωτέρω τα δυο δελτία τύπου για ενημέρωση σας.
 
Συνάντηση δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή με τους εργαζομένων του δήμου Σαλαμίνας
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, συναντήθηκε χθες 10 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι με τους εργαζομένους στους δήμους της Σαλαμίνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελακίων μια και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Σοφράς δεν παραχώρησε για τον σκοπό αυτό την αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη. Συζήτησε μαζί τους διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο κι άκουσε τις απόψεις τους.
 
Σεμινάριο για την εφαρμογή του Καλλικράτη
Η με πρωτοβουλία  της νέας δημοτικής αρχής και με την παρουσία του νέου δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή, συνεργατών του και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε χθες 10 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωϊ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελακίων, σεμινάριο για την εφαρμογή του Καλλικράτη στον νέο ενοποιημένο δήμο Σαλαμίνας.
 
πρόθυμος για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση
για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κιν. 6932 21 55 69

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/10 19:13

    Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ
    Σημαντική αλλά και συγκλονιστική νίκη πέτυχαν σήμερα τα λιοντάρια του Αμπελακιακού απέναντι στον πρωτοπόρο Περαμαικό, δυστυχώς ακόμη μια φορά όμως μια χούφτα μπράβοι που το παίζουν φίλαθλοι της ομάδας του Περάματος σημάδεψαν μα θλιβερά επεισόδια την νίκη της ομάδας μας.
    Ενώ είχαν αρχίσει από την εξέδρα να διαπληκτίζονται με παιδάκια 13 και 14 ετών οι ψευτοπαλληκαράδες μετά τη λήξη του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χορο και έκαναν επίθεση 15 σε έναν γιατί αυτή είναι η (μαγκιά) τους δυστυχώς υπό τα βλέμματα νεαρών αστυνομικών που υποτίθεται ήρθαν στο γήπεδο να τηρήσουν την τάξη και να προστατεύσουν την ομάδα μας και τους παράγοντες της από τους τραμπούκους που βρομίζουν το πειραϊκό ποδόσφαιρο με την ανοχή της ΕΠΣΠειραια.
    Όσον αφορά το αγωνιστικό κοματη η ομάδα μας όντος ανώτερη σε όλοι τη διάρκεια του παιχνιδιού υπέταξε τον πρωτοπόρο με δυο υπέροχα γκολ του Γαβριηλάκη και Μπουζου (από ένα στο κάθε ημίχρονο) ο Περαμαικος το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά. Ο Αμπελακιακός έχασε και αλες κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 4-1 τώρα ποιος έχει σειρά;
    Αναρτήθηκε από ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ στις 9:11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/10 08:51

    σιγά το πάνελ που είχε στη συνάντηση με τους εργαζόμενους! υλικά φθαρμένα και τσουβαλιασμένα. με τέτοιους θα κάνει έργο ο νέος δήμαρχος; μάλλον για κλάματα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/10 16:36

    ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ, ΚΑΫΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΓΓΕΛΟΥ,ΤΡΑΥΛΟΙ, ΜΑΚΡΗΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/10 12:32

    βγείτε μπροστά εσείς οι δικαστές του από πίσω και μην κρυβόσαστε, καιρός να σπάσετε αυγά και όχι λουκούμια. μπροστά εσείς οι αμόλυντοι, οι αναμάρτητοι, οι χρηστοί και ικανοί. ρε ούστ μια από τα ίδια είσαστε και χειρότεροι, άμα το είχατε θα είσαστε μπροστάρηδες και όχι θεσίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/12/10 01:57

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ .....ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.