Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Δεκ 2010

Λύση για τα σκουπίδια αναζητά ο Γ. Καμίνης


Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών και τον περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή σκουπιδιών, επιδιώκει ο Γ. Καμίνης

Τη διάθεσή του για συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, εκδήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ο κ. Καμίνης, ο οποίος αναλαμβάνει τη δημαρχία της Αθήνας την 1η Ιανουαρίου 2011, δήλωσε ότι η πρωτεύουσα θα κάνει Χριστούγεννα με 200.000 τόνους σκουπιδιών αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση.

«Το πρόβλημα ενδεχομένως θα επεκταθεί και στον τομέα της αποκομιδής στην Αθήνα μέσα στον Ιανουάριο, αφού εκείνο το διάστημα αναμένονται δικαστικές αποφάσεις για 700 συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων» κατέληξε. 
Στο πρόβλημα αναφέρθηκε και ο ΣΥΝ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος. «Αυτή τη φορά οι δεκάδες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι προκαλούνται από τις απεργίες των εργαζομένων που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι αποτέλεσμα της απόλυσης 100 συμβασιούχων που, ενώ πληρούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, απολύθηκαν καθιστώντας δυνατή μόνο τη μισή διαχείριση σκουπιδιών στους ΧΥΤΑ».

Ένα θέμα που δυστυχώς θα το βρει μπροστά του και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σαλαμίνας κι απ’ ότι πληροφορούμεθα τρέχει ήδη για την εξεύρεση λύσεως πριν καν αναλάβει.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/12/10 10:05

    TON NYN DHMARXO TON EIXATE KSESKISH KAI TORA ARXISATE NA TO PERNETE ALIOS?
    O KOSMOS EXEI APAITHSH NA FAEI TA SKOYPIDIA O TSABARHS ALIOS THA TON FANE ZONTANO, TA PARAMITHIA TELIOSAN TORA NA DOYME TI THA KANETE.
    KAI MH TOLMHSETE NA TA PATE STO NTAMARI GIATI YPARXOYN KAI EISAGELEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/10 16:04

    fantazome oti esi ta dika sou ta etroges epi sofra e???

    k sto ntamari tha paei opios goustari,simvasi enikiasis dimosiou exei.!!
    as ginei ena dimopsifisma k tha sou pw egw pou tha paei to ntamari file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/10 10:55

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/10 19:35

    Αυτός που μιλάει για δημόσιο στο νταμάρι καλύτερα να ρωτήσει τον λατόμο πόσο σε ισχύ είναι αυτή η σύμβαση και σε τι μπελάδες τον έχει βάλει. Όσοι θέλουν να κλείσει τελείως να μας δώσουν την διεύθυνση του εργοστασίου τους να έρθουμε να δουλέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/10 23:07

    αρχισαν τα οργανα το ξεβρακωμα θα ερθει αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/10 23:10

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΗ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/10 00:09

    ρε λαμογια του τσαβαρη δεν σχολιαζετε τωρα. εχετε δουλεια να κανετε κακομοιριδες ξερετε τι σας περινενει .πες τε αλευρι το μαντζαφλαρι του πιπι σας περιμενει και θα πονεσετε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.