Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Δεκ 2010

Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, κρίθηκε το παιχνίδι της Κυριακής με το Νέο Ικόνιο, με αποτέλεσμα να χαθούν οι τρεις βαθμοί.
Άπαντες θεωρούν ότι το αποτέλεσμα τους αδικεί και στρέφουν τη προσοχή τους στον εξ αναβολής αγώνα με την Α.Ε. Αίγινας τη Τετάρτη, ώστε να κλείσει με επιτυχία ο χρόνος.
Αμφίβολοι για άλλο ένα παιχνίδι είναι οι τερματοφύλακες Μπούτσης (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Κουτσοπέτρος (ναυτικό) καθώς επίσης οι Φέτσης (ναυτικό) και Πατάπης (ναυτικό). 
Ο σύλλογος ευχαριστεί το Νέο Ικόνιο για την άριστη φιλοξενία του, την οποία θα ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Χάλαρη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.