Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Δεκ 2010

Δενδροφύτευση την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 στη Δενδροφύτευση που θα πραγματοποιήσει κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο Ευριπίδειο Θέατρο και γύρω από αυτό. Σημείο συνάντησης έχει οριστεί
η Παναγία Ελευθερώτρια (Λόφος Πατρίς) στις 10 πμ. Απαραίτητες οδηγίες/συμβουλές για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής επιτυχίας και για την καλύτερη ενημέρωση όσων θελήσουν να πάρουν μέρος μπορείτε να δείτε στο http://sites.google.com/site/perivos/anakoinoseis/dendrophyteuse
Με εκτίμηση,
PERIVOS

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/10 14:07

    "Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση στην Κερατέα, όπου οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν με κάθε κόστος τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στη θέση Οβριόκαστο.

    Από τις πρώτες πρωινές ώρες, η περιοχή στην Κερατέα θυμίζει πεδίο μάχης, καθώς οι κάτοικοι συγκρούονται με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι γίνονται μάχες σώμα με σώμα, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν εντεταμένη χρήση χημικών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προσαγάγουν πολίτες.

    Είναι σαφές ότι εδώ και μία εβδομάδα η Κερατέα είναι επί ποδός πολέμου, καθώς ουδείς από τους κατοίκους είναι αποφασισμένος να επιτρέψει να κατασκευαστεί στην περιοχή του ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων."
    ΖΟΥΓΛΑ.GR

    "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΕΙΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ SLOPS ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΒΔΕΛΕΡ "ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ18/12/10 13:50

    Ελπίζω, ότι δεν θα βρεθούν άνθρωποι
    για να επικρίνουν τη πρωτοβουλία αυτή
    του ΠΕΡΙΒΟΣ,για δενδροφύτευση.
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι,δεν θα
    κρίνουμε τις πράξεις και τις ενέργιες
    του ΟΜΙΛΟΥ για τα μεγάλα περιβαλλο-
    ντικά προβλήματα που απασχολούν τον
    τόπο μας.
    Αρκεί,αυτή η κριτική νάναι καλοπροαί-
    ρετη και επικοδομητική.
    Και βέβαια, θάταν ακόμη καλύτερη άν
    ήταν και συμμετοχική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.