Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαΐ 2012

PERIVOS, Let's Do it Greece. Let's Do it Salamina

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σε όλη τη χώρα την Κυριακή 29 Απριλίου η πανελλήνια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού Let’s Doit Greece!, κατά την οποία εθελοντές από κάθε άκρη της χώρας καθάριζαν σημεία που είχαν επιλεχτεί και έδιναν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ανέλαβε να διοργανώσει
και να συντονίσει την εκστρατεία στο νησί μας, επιλέγοντας να καθαριστεί ένα μεγάλο κομμάτι της παραλίας του Καματερό, λόγω του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.
Στην προσπάθεια του αυτή, το δυναμικό παρόν έδωσαν η ομάδα του ΝΟΣΤΟΣ, οι Φίλοι του Δάσους Σαλαμίνας, η ΕΣΣΑΚ, μέλη του Περιβαλλοντικού Ομίλου, η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Αιαντείου, καθώς και πολλοί ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι του νησιού μας.
Για την επίτευξη της συγκεκριμένης δράσης βοήθησαν με τα υλικά που προσέφεραν το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας και τα Super Market ΚΑΝΑΚΗΣ, ενώ τέλος το φορτηγό και μπουλντόζα του Δήμου Σαλαμίνας απομάκρυναν το σωρό από τα σκουπίδια μετά την ολοκλήρωση της δράσης.
Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που με την παρουσία τους δίνουν νόημα στις δράσεις του ομίλου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.