Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαΐ 2012

Νέα αναπάντητη εισέτι επιστολή Μάριου Τραυλού με πολλούς αποδέκτες προξενεί “δονήσεις” στο δημαρχιακό μέγαρο….


Προς
·         Πρόεδρο Δημ. Συμβ. Δήμου Σαλαμίνας
·         Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Σαλαμίνας
·         Πρόεδρο και μέλη Δημ. Κοιν. Αμπελακίων
·         Πρόεδρο και μέλη Δημ. Κοιν. Σεληνίων
·         Πρόεδρο και μέλη Δημ. Κοιν. Αιαντείου
·         Πρόεδρο και μέλη Δημ. Κοιν. Σαλαμίνας
Κοινοποίηση: Τοπικό Τύπο Σαλαμίνας
Από το 1987 υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η πορεία μου είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία των Σεληνίων των Αμπελακίων και της Σαλαμίνας.
Η ευαισθησία του λαού μας στην απόδοση τιμών στους νεκρούς συγγενείς μας είναι επίσης δεδομένη.
Την Μεγάλη Πέμπτη λάβαμε με ημερομηνία 28 Μαρτίου 2012 αλλά χωρίς αριθμ./ο πρωτοκόλλου ένα έγγραφο του Δήμου Σαλαμίνας (Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων) αναφορικά με την εκταφή της μητέρας μου Ελένης Τραυλού.

Όλων αυτών είχε προηγηθεί η δεδηλωμένη και ρητά εκπεφρασμένη δήλωση της οικογένειας μου για την δημιουργία οικογενειακού τάφου, ώστε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, τα οστά των γονέων μας και τα δικά μας εναποτεθούν ες αεί στον χώρο αυτό.
Παρότι έχω αποστείλει δυο έγγραφα και προς τον Δήμαρχο και προς την Πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων αναφορικά με το ζήτημα όπου εκθέτω και τους λόγους που αιτούμαι οικογενειακού τάφου, παρόλα αυτά μέχρι σήμερα λαμβάνω περιφρόνηση.
Φαίνεται ότι κάποιο ιδιότυπο πολιτικό ήθος επιβάλλει να αγνοούμε ότι ένας άνθρωπος που διετέλεσε οκτώ χρόνια Δήμαρχος Αμπελακίων και επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της τέως Κοινότητας Σεληνίων, σύμφωνα με τον κανονισμό του κοιμητηρίου δικαιούται κτήσης οικογενειακού τάφου.
Είναι πραγματικά οδυνηρό για τον ίδιο άνθρωπο να αναγκάζεται να δημοσιοποιεί ότι η επέκταση του Νεκροταφείου, στο οποίο ζητώ ένα μικρό κομμάτι γης λίγων τετραγωνικών, πραγματοποιήθηκε στην ουσία με δική του δωρεά το 2002.
Είναι επίσης γνωστό σε όλους, αφού υπάρχουν σχετικές αναφορές του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελακίων (υπ’ αριθ. 14/2001 και υπ’ αριθ. 19/2002) ότι ο ίδιος αυτός άνθρωπος και η σύζυγός του έχουν προβεί και σε άλλες δωρεές.
Η πολιτική και οι πολιτικοί, υπάρχουν για να διακονούν τον κοινό καλό και να αναγνωρίζουν το δίκαιο. Δεν περιμένω τίποτα από τον Δήμαρχο, μου αρκεί η αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας, που με αίσθημα καθήκοντος, ευθύνης και προσφορά διακόνισσα.
Αν δεν με θεωρεί άξιο του ελάχιστου αυτού αιτήματος απόδοσης τάφου και πάλι δεν πειράζει, όλοι κρινόμαστε. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να είμαστε οι Δημόσιοι, άντρες και γυναίκες, συνεπείς, τίμιοι με ανεπτυγμένο αίσθημα καθήκοντος και προσφοράς, ώστε ακόμα και αν δεν μας παραχωρούν ένα μικρό κομμάτι γης για να βρει ανάπαυση το σώμα το δικό μας και των οικείων μας, να επιδιώκουμε τουλάχιστον την προσομοίωση μας στο ρητό των προγόνων μας: «Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος»
Σαλαμίνα 17/05/2012
Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ
π. Δήμαρχος Αμπελακίων

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/12 20:20

    Πράγματι όλα τα δάκρυα και οι προβληματισμοί στον Δήμο είναι που θα βρούμε χώρο να παραχώσουμε τη ΝΤΑΝΤΑ.
    Κοκοκοκοκοκοκοκο!!!
    Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι κ.λ.π., κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/12 20:35

    Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση στον Πρώην Δήμαρχο Αμπελακίων, τι είναι όλα αυτά που γράφει;
    Τον νοιάζει που θα τον θάψουν;
    Όλους κάπου θα μας θάψουν. Το που δεν μας νοιάζει και ούτε θα το αντιληφθούμε.
    Γιατί τόση πρεμούρα;
    Μάλλον δεν θα είχε θέμα για να κάνει αντιπολίτευση στον Τσαβαρή και να βρεθεί στην επικαιρότητα.
    Όμως η επιλογή του θέματος ήταν ατυχής και μακάβρια.
    Και οι αξιότιμοι κύριοι διαχειριστές τι τις ήθελαν αυτές τις μέσα στη μαυρίλα φωτογραφίες. Ειδικά αυτή που είναι μπροστά στο αναλόγιο λες και εκφωνεί επικήδειο.
    Λεβέντες, είναι που είναι μαύρη η ψυχή μας μη μας τη μαυρίζετε περισσότερο με τέτοια αστεία θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.