Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαΐ 2012

Οι φετινές απονομές της In Media Res

Ακόμα ένας χρυσός κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιτυχημένων εκδηλώσεων του In Media Res. Τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου γέμισε από τον κόσμο που πήγε να δει από κοντά αγαπημένες προσωπικότητες που διαπρέπουν στο χώρο τους προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.
Η παρέλαση των αστεριών ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00, με παρουσιαστή τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Ευριπιώτη που ήταν σε μεγάλα κέφια!

Με λίγα λόγια βιογραφικού χαρακτήρα η γλυκύτατη Γώγα Δρυγούτη προλόγιζε τα τιμώμενα πρόσωπα, ενώ τα βραβεία και τους επαίνους τα έδωσαν τρία δροσερά κορίτσια, η Άντζελα, η Μαρία και η Χριστίνα.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος, ιδρυτής και πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» άνοιξε την αυλαία των βραβεύσεων. Παρέλαβε το βραβείο του από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, ο οποίος του ευχήθηκε να συνεχίσει γεμάτος υγεία και δύναμη το δύσκολο, αλλά τόσο αναγκαίο έργο που έχει αναλάβει.
Το επόμενο βραβείο το προσέφερε και πάλι ο κ. Δήμαρχος στον καθηγητή-αρχαιολόγο κ. Γιάννο Λώλο και με λίγα λόγια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το έργο του κ. Λώλου για την ανάδειξη της Σαλαμίνας στο παγκόσμιο στερέωμα των αρχαιολογικών τόπων.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του μεγάλου μας συνθέτη κ. Γιώργου Κατσαρού, που με τη μουσική του μεγάλωσαν πολλές γενιές. Η βράβευσή του έγινε από τον Αρχηγό του Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, χωρίς φυσικά να παραλείψει να αναφερθεί στην προσωπικότητα και το έργο του κ. Κατσαρού.

Ο γνωστός σε όλους μας παρουσιαστής κ. Κώστας Βενετσάνος παρέλαβε το βραβείο του από την πρόεδρο του νομικού προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπεγνή.
Στο σημείο αυτό η βραδιά επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη! Ο αγαπημένος τραγουδιστής Λάκης Πετρόπουλος που παρευρισκόταν στην εκδήλωση, μετά από πρόσκληση του κ. Βενετσάνου ανέβηκε στη σκηνή και αφού μας θύμισε τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε κάποτε, στη συνέχεια, μαζί με τον Κώστα Βενετσάνο, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Γιώργο Κριμιζάκη που επίσης τιμούσε με την παρουσία του την εκδήλωση, μας ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις με το πιάνο.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην αίθουσα Μπόγρη παρευρισκόταν επίσης και η αγαπημένη τραγουδίστρια κ. Ελένη Ροδά, που με τη σειρά της μας αφιέρωσε ένα τραγούδι συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Γιώργο Κατσαρό, αποδεικνύοντας με τη ζωτικότητά της ότι ο χρόνος καταβάλλει μόνο εκείνους που παραιτούνται!
Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα, οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον οργανωτή της εκδήλωσης και διευθυντή του In Media Res κ. Θανάσης Τσεβάς, που παρέδωσε το επόμενο βραβείο στην προπονήτρια της Εθνικής ομάδας άρσης Βαρών για λογαριασμό του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει στην εκδήλωση.
Η επόμενη βράβευση ήταν και πάλι από το χώρο του αθλητισμού. Ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας κωπηλασίας κ. Αργυρίου βράβευσε τον πρωταθλητή του καγιάκ Αποστόλη Παπανδρέου. Ο πρωταθλητής μας, λιτός και σεμνός, πέρασε το μήνυμα, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Κώστας Ευριπιώτης, ότι στον αθλητισμό τα λόγια δεν έχουν τόσο σημασία όσο τα έργα και οι διακρίσεις που τιμούν τον αθλητισμό και την Ελλάδα!
Σειρά στις βραβεύσεις πήρε ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης. Το βραβείο το πήρε από τα χέρια του Λάκη Πετρόπουλου. Ο συνδυασμός του χθες με το σήμερα έδωσε μια πολύ όμορφη εικόνα στον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση.
Την σκυτάλη πήρε μετά ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας «Η Μεγαλόνησος» κ. Γιάννης Νησωτάκης για να βραβεύσει τον Γιώργο Ζερβάκη, δημοφιλή τραγουδιστή, που, με το δικό του προσωπικό στυλ, έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.
Η σχολή χορού της κ. Ρούλας Μπεγνή ήταν άψογη στην παρουσία της με τα δυο υπέροχα αφιερώματα που έκανε στο κοινό. Δυο χορευτικά, ένα κλασσικού μπαλέτου κι ένα σύγχρονου χορού, πραγματικά μας μάγεψαν! Το βραβείο στην κ. Ρούλα Μπεγνή και τους επαίνους στις μικρές μαθήτριές της έδωσε η πάντα λαμπερή πολιτευτής και ιδιοκτήτρια των σχολών Data Type κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.
Η κ. Άννα Λαλάγκα, γνωστή για την πολύπλευρη προσφορά της στον Πολιτισμό και τα Γράμματα βραβεύτηκε από τον εκδότη της εφημερίδας «Νέα Σαλαμίνα» κ. Μίμη Ροκίδη.
Ο κύκλος των βραβεύσεων έκλεισε με τη βράβευση του κ. Ηλία Φρίμα του Εθελοντικού Σώματος Σαλαμίνας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΣΣΑΚ) από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας κ. Παναγιώτη Αράπη. Δεν μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερο άτομο για να βραβεύσει τον κ. Φρίμα, αφού και οι δυο τους είναι παρόντες σε κάθε φυσική καταστροφή και  κάθε στιγμή που οι συνάνθρωποί τους κινδυνεύουν.
Σε γενικές γραμμές η εκδήλωση του In Media Res ήταν αξιόλογη, επιτυχημένη και, δεν είναι υπερβολή, αποτέλεσε πολιτιστικό γεγονός.
Η όμορφη βραδιά έκλεισε στις «Μούσες» όπου όσοι από τους καλεσμένους είχαν το χρόνο να παραμείνουν, πέρασαν μερικές ευχάριστες ώρες.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Γρηγόρης Καπετανάκης, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων κ. Παπαθεοχάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου για το Δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας κ. Δερτούζος, οι πολιτευτές κ.κ. Δρακάτος και Καρράς κ.α.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/12 10:12

    οπαππούς γιατί έβγαλε τα σχόλια απο το Βλοκς του; για να μην του σέρνουμε για τις μαλακ΄΄ιες που γράφει; ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ μην τον αφήνετε ελευθερο είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/12 11:37

    κάτι ξέρει από χρυσούς κρίκους και αλυσίδες ο τσεβάς, άμα κοιτάξεις το λαιμό του έχει κάμποσα από δαύτα και στο χέρι, στο πόδι δε ξέρω τι φοράει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.