Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαΐ 2012

Ο υπ. Βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. και γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος επισκέφθηκε και την Σαλαμίνα

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/5/12 17:26

    ....xeshkame!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/12 18:59

    ESENA FILE MOY OPOSDHPOTE SE EXOYN XESMENO, ALLA OLOI AYTOI OMOS POY SE KATAKLECANE , POY TOYS PSIFISES, POY KLECANE KAI TA PAIDIA SOY, SE PRODOSANE.....K.L.P. ME AYTOUS NA TA BAZEIS. ME OLO TO SEBASMO STHN APOPSI SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/12 21:39

    ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΡΙΟΥ ΡΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/12 22:12

    χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/12 09:40

    Στο ψηφοδέλτιο του Τσαβαρή φυσικά.
    Εκεί, στο ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος ανήκει, γιαυτό και ο Τσαβαρής τον έχει, σήμερα που μιλάμε, ειδικό σύμβουλο για λιμενικά θέματα.
    Μα θα αναρρωτηθεί κάποιος και πώς τον βάλανε Υποψ. βουλευτή της ΝΔ; Ωρίστε; για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε το κοντό. Αυτός τα έχει κανονίσει όλα με το τσιράκι του τον Κύπριον.
    Είναι μανούλες σ΄αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/5/12 15:33

    Αγαπητέ και πολύτιμε φίλε μου 2/5/12 21:39, έχεις πολύ ανεπτυγμένη φαντασία ή βλέπεις εφιάλτες.

    - Να κόψεις το βραδινό αργά την νύχτα. Διαφορετικά θα εξακολουθήσεις να μπλέκεις την βούρτσα με την… γραβάτα, το πάνω με το κάτω κεφάλι κ.ο.κ

    - Αν παρ’ όλα αυτά δεν τα καταφέρεις και εξακολουθείς να βλέπεις τα ίδια όνειρα, τότε η περίπτωση σου είναι ιδιαζόντως επικίνδυνη και πρέπει να το κοιτάξεις πάραυτα. Στην γλώσσα την καθομιλουμένη αυτό το σύνδρομο λέγετε «Τραυλίαση» και η θεραπεία του είναι πολύ δύσκολη περίπτωση.

    - Υπάρχει μια και μόνη λύση, κρεμάς μια φωτογραφία του Τραυλού στο ψυγείο σου και κάθε φορά που θα πλησιάζεις βράδυ, θα σε κοιτά με το γνωστό λάγνο βλέμμα του έτοιμος να σε κάνει δικό του…, θα πανικοβάλλεσαι θα απομακρύνεσαι απ’ το ψυγείο και θα κοιμάσαι σαν πουλάκι.

    - Αν παρόλαυτα το σύνδρομο συνεχίσει, υπάρχει μια και ΜΟΝΗ λύση, να του κάτσεις του Τραυλού έστω και μια φορά, θα σου περάσει είναι βεβαιωμένο, όχι δεν πονάει είναι μύθος, άλλωστε πονούν τα παλληκάρια; Σημείωσε δε πως η σούφρα επανέρχεται σε εννιά μέρες στην πρότερη θέση της, εξ ού και η παροιμία, «του κώλου τα εννιάμερα»

    - Αν και πάλι δεν τα καταφέρεις ε τότε τι να σου κάνω, πήγαινε στη μεγάλη σκάλα πρωΐ, πρωΐ που φτάνουν οι βάρκες με τους Αιγύπτιους, ίσως ζούμερε εκεί βρεις την υγειά σου.

    Αγαπητέ και πολύτιμε φίλε μου αναμένω νεότερα σου με αγωνία, πως πας; Νοιώθεις πιο καλά; Σε βοήθησα; Ε είμαι ευτυχής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/12 22:31

    ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΣΠΙΝΟΣ?????
    ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.