Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαΐ 2012

Όπου η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζει από την διγλωσσία ή από την διαρχία της δημοτικής αρχής!!! Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις….

Σας παραθέτουμε παρακάτω την πλήρη επιστολή αγανάκτησης του προεδρείου του συλλόγου και τα συμπεράσματα δικά σας. Πρόεδρε κάνε υπομονή θα ‘ρθουν οι εκλογές…

Σαλαμίνα : 18/05/2012
Για τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ι. ΤΣΑΒΑΡΗ
κατετέθη με αρ. πρωτ. 14603/17/05/2012
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 24 – ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΤΗΛ: 6980 345 028
Α.Μ. 4235




Κοινοποίηση: ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΓΙΑ
Δημοτικούς Συμβούλους
Όλων των παρατάξεων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Είναι γνωστό το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
Όπως επίσης είναι γνωστοί και οι αγώνες του Συλλόγου μας για την επίλυση του.
Το περίφημο <<αποστραγγιστικό>> για σειρά ετών παραμένει ανεκτέλεστο, με συνέπεια, στην κάθε βροχόπτωση η περιοχή μας να μεταβάλλεται σε όζουσα λασπολίμνη με δραματικές συνέπειες για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων.
Η αναλγησία των υπευθύνων πολιτικών φορέων του νησιού μας,
για το συγκεκριμένο θέμα, διαγράφει τροχιά πολλών ετών. Ενδεικτικά καταγράφουμε δυο περιπτώσεις που <<σημάδεψαν>> και <<σημαδεύουν>> την πορεία του. Έτσι από το <<ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ>>, του κ. ΚΩΣΤΑ ΑΓΑΠΙΟΥ (πρ. Αντιδημάρχου) φθάσαμε σήμερα στο <<ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ>> του κ. Ε. ΑΣΤΡΑΚΟΥ (σημερινού Αντιδημάρχου έργων).
Ο ίδιος ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, τόσο σε επίπεδο προσωπικών επαφών όσο και με προσωπικές του διακηρύξεις (θερινή εκδήλωση του Συλλόγου μας), ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του έργου με πρωτοβουλία του ίδιου του Συλλόγου μας και την παροχή, από πλευράς του, οποιασδήποτε συνδρομής!
Μετά τα παραπάνω ο Σύλλογος μας ξεκίνησε όλες τις αναγκαίες επαφές ενώ προέβη και στην αγορά του συνόλου των σωλήνων αποχέτευσης που έκτοτε (εδώ και περίπου 8 μήνες), σήπονται έμπροσθεν της οικίας του Προέδρου του Συλλόγου μας.
Γενεσιουργός αιτία της παρατεινόμενης στασιμότητας η παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ. Ε. ΑΣΤΡΑΚΟΥ, ο οποίος για την πραγμάτωση του έργου, ζήτησε να αναλάβει καθ’ ολοκληρίαν την οικονομική διαχείριση του. Με άλλα λόγια να παραχωρηθεί σε αυτόν το σύνολο του οικονομικού ποσού που έχουν συγκεντρώσει οι κάτοικοι της περιοχής μας.
Όπως ήταν φυσικό ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ. Πέραν αυτού είχαμε και έχουμε διαμετρικά αντίθετες οικονομικές εκτιμήσεις. Σε 30.000 € περίπου, υπολογίζει το συνολικό κόστος του έργου ο κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, σε 10.000 € περίπου, οι παράγοντες του Συλλόγου μας.
Για παραπάνω λόγους κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε νε φέρετε το θέμα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για να <<εξασφαλισθεί>> με την ψήφο όλων ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων η Νομοκανονική του διάσταση. Και επιτέλους κ. ΔΗΜΑΡΧΕ από εσάς ζητάμε καθαρές κουβέντες. Δεν είναι δυνατόν στο Δήμο Σαλαμίνας να υπάρχουν δυο κέντρα αποφάσεων. Δεν είναι δυνατόν μια <<κατεύθυνση>> που χαράζει ο Δήμαρχος να ακυρώνεται από παρεμβάσεις του όποιου Αντιδημάρχου.
Εν αναμονή των περαιτέρω ενεργειών σας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
<<ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ>>

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/12 19:14

    Ημερο πεύκο σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα ρωτήσουμε τον νταμαρά αν θέλει να κάνει το έργο. Υστερα θα ενημερώσουμε κι εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/12 20:31

    ΛΕΟ, ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/12 23:23

    ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΤΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΓΕΜΙΖΕ ΜΠΑΖΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΛΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΙ ΟΤΙ ΔΑ ΔΙΜΟΙΟΥΡΓΟΥΣΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΠΑΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΙΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/12 10:20

    Ο Τσαβαρής αποδείχθηκε μεγάλος πλάνος. Νταμαρας κατασκευαστικες ιχθυοκαλλιεργειτες οικιστες κλπ κάνουν πάρτυ στη σαλαμίνα το τελευταίο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/5/12 20:33

    Βρε καλέ μου φίλε έχεις μπλέξει την βούρτσα με την π…. τσα,
    Καλά ο Νταμαράς το κατάλαβα…
    Καλά οι κατασκευαστικές εύκολο κι αυτό…
    Οι ιχθυοκαλλιέργειες κι αυτό ευκολότατο…
    Τους οικιστές τι τους βάζεις στην μέση; Μπας και πίστεψες πως οι οικιστές άλλη δουλειά δεν είχαν να αυθαιρετούν εις βάρος του περιβάλλοντος;
    Για ψάξ’ το λίγο καλύτερα; Θα εκπλαγείς!! Στους οικισμούς που αυθαιρετούν, θα διαπιστώσεις πως είναι οι σύλλογοι αυτοί, όπου τους διαχειρίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και δεκαετίες για ευνόητους λόγους. Ποιοι είναι στους συλλόγους; Σ’ άλλους δεκα σ’ άλλους είκοσι και σ’ άλλους 50 νοματαίοι που εναλλάσσονται.
    Για δες τι γίνεται στην ομοσπονδία; Οι ίδιοι και πάλι τον κλασικό πρόεδρο τον πήρε ο δήμαρχος αργόμισθο γκαγκάνι ως ιδιαίτερο σύμβουλο να τον συμβουλεύει τι; Τον δε χαρισματικό κι επίσημο πρόεδρο τον διόρισε στο λιμενικό ταμείο έμμισθο, ά ρε Κουτσιλαίο δεν θα μου ξανα ανοίξεις συζήτηση για ΟΕΕΣΣ!! Να δω που θα πας να κρυφτείς.
    Για αυτό μην ξεχάσεις να τους ξαναψηφίσεις σε δυο χρόνια έχουν κι άλλους να βολέψουυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/5/12 23:03

    Έχεις δίκιο τον ΟΕΕΣΣ εννοούσα όταν έλεγα οικιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/5/12 15:45

    Αυτό είναι το πρόβλημα στην Σαλαμίνα ο κάθε τυχάρπαστος φτιάχνει και έναν εξωραιστικό σύλογο και η αυθεραισία και η υποβάθμιση του νησιού αποκτά ΥΠΟΣΤΑΣΗ!Το πρόβλημα στο νησί είναι οι ιδιοι οι λεγόμενοι εξωραιστικοί σύλογοι που με ευκολία και υπουλία έχουν τσιμεντάρει και καταστρέψει όλες τις παραλίες και τις ακτές και βρωμίσει το ελάχιστο πράσινο του νησιού!Δυστυχώς σε άλλη Σαλαμίνα(την όμορφη Κούλουρη των παιδικών μου χρόνων)γεννήθηκα και άλλη θα αφήσω στα παιδιά μου!Ζήτω το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκραταρία (από αληταρία) που έδωσε υπόσταση και λόγο στο νησί τον κάθε τυχάρπαστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.