Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2012

Καλές οι παροιμίες όταν έχουν ουσία, όταν τις ανακαλύπτεις για να βγεις απ’ τα αδιέξοδα σου τότε…

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ
Ο κ. Σοφράς, στα πλαίσια της εξαγγελίας του για «σκληρή» αντιπολίτευση «ξαναχτύπησε»! Βέβαια, πιστός στη διαχρονική του τακτική, ως συνήθως πετυχαίνει ακόμα ένα αυτογκόλ!
Αυτή τη φορά ο στόχος του είναι τα «Σαλαμίνια  2011», ένας θεσμός κύρους που η χρησιμότητά τους για τον τόπο είναι γνωστή.
Μας κατηγορεί για αδιαφάνεια. Μας κατηγορεί ότι παρουσιάσαμε με καθυστέρηση 7 μηνών οικονομικό απολογισμό «της ντροπής» τη στιγμή που ο ίδιος πολύ αμφιβάλλω αν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «οικονομικός απολογισμός», αφού δεν είχε καταθέσει ποτέ επί Δημαρχίας του ούτε έναν οικονομικό απολογισμό του Δήμου για τα έτη που ο ίδιος είχε την ευθύνη για την οικονομική διαχείριση.

Ούτε έναν οικονομικό απολογισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων, αν και ξοδεύονταν αδικαιολόγητα επί σειρά ετών τεράστια ποσά για μικρότερες εκδηλώσεις (πχ 30.000 ευρώ για τα «Αιάντεια»,  30.000 ευρώ για φεστιβάλ χορωδιών ΚΑΠΗ , 192.000 ευρώ για Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2009 κ.λπ.).
Δεν είχε καταθέσει ποτέ για έλεγχο στο Δημ. Συμβ. οικονομικούς ισολογισμούς για τον Δήμο που αφορούν τα έτη 2008-2009-2010!
Έρχεται λοιπόν ο κ. Σοφράς να μας μιλήσει για «αδιαφάνεια» όταν  επί δημαρχίας του ενημέρωναν το βιβλίο εσόδων και εξόδων  της τότε ΔΗΚΕΣΑ με μολύβι(!) και στο τέλος της περιόδου περνούσαν από πάνω το στυλό (!), αφού ενδεχομένως έκοβαν και έραβαν τα ποσά κατά τις εκάστοτε περιστάσεις... ή όταν κατ’ εντολή του ( σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΣΑ), το Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης κατέβαλε οικονομικές αποζημιώσεις σε «εργαζόμενους» δίχως σύμβαση με την επιχείρηση….
Αυτές οι πράξεις είναι ποινικά κολάσιμες κ. Σοφρά και σας προκαλώ αν είστε έντιμος άνθρωπος να τις διαβιβάσετε ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ στον εισαγγελέα.
Τέλος, όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό των «Σαλαμινίων 2011» ύψους 45.000 ευρώ, σας επισημαίνουμε και πάλι ότι ο Δήμος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος να καταθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν την διακίνηση των χρημάτων που έγιναν μέσα από το ταμείο του Δήμου, όπως και έγινε με τον οικονομικό απολογισμό των « Σαλαμινίων 2011».
Για άλλη μια φορά σας τονίζουμε ότι τα χρήματα των χορηγών οι οποίοι από μόνοι τους αναλάμβαναν οικονομικές υποχρεώσεις διάφορων εκδηλώσεων, δεν αφορούν την οικονομική διαχείριση του Δήμου.
Κλείνοντας, ένα είναι βέβαιο ότι με αυτή την πρακτική σας ενδεχομένως να πιστεύετε ότι θα αποτρέψετε χορηγίες για τα «Σαλαμίνια 2012», με παράλληλη ματαίωση ή  υποβάθμιση των εκδηλώσεων.
Την απάντηση όμως και σε αυτόν τον «πόθο σας»  κ. Σοφρά θα σας την δώσουν πολύ σύντομα  οι χορηγοί των « Σαλαμινίων 2012».
Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/12 21:35

    Ρε Μαστρομεγαλομιντιάρχη , διαχειριστή όλων των λαμογιομπλοκς:
    SALAMIS-NEWS, Τύπος Σαλαμίνας, Koulouri-Press, SALAMIS NEMESSIS, SALAMINIA PRESS, ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ σε τρώει ο μπίθας σου πάλι, να τα ακούσεις όπως παλιά;
    Εκτός και αν σου αρέσει το ξεφωνητό.
    Βάζεις που βάζεις ότι βλακεία σου στείλει ο Τραυλός, ο Σοφράς κ.λ.π. και καλά κάνεις. Γι αυτό άλλωστε πληρώνεσαι και όταν τα αφεντικά πληρώνουν ο πληρωμένος κονδυλοφόρος πράττει σύμφωνα με τις προσταγές τους.
    Τα σχόλια και τη κριτική στις αναρτήσεις της κάθε είδους βλακείας που θα σου δώσουν τι τα θέλεις;
    Νομίζεις ότι αντιπολιτεύεσαι τον Τσαβαρή; Κούνια που σε κούναγε δύσμοιρε πληρωμένε κονδυλοφόρε!
    Τη καλύτερη διαφήμιση του κάνεις, γιατί ξέρουμε και ποιος είσαι και γιατί σε σούταρε κακομοίρηηηηη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/12 22:53

    Είσαι επιεικώς βλάξ, αν και Άναξ,
    ο πληρωμένος κοντυλοφόρος είναι δίπλα σου,
    είναι ο άνθρωπός σου,
    είναι αυτός που εσύ τον ξεφώνιζες στο δημοτικό συμβούλιο πουλημένο κοντυλοφόρο
    και τον έπιανες απ’ το λαιμό για να τον πνίξεις,
    απ’ τα δικά σου δολοφονικά χέρια τον πήραν λίγο πριν τον πνίξεις
    Μην ψάχνεις λοιπόν για φαντάσματα στο διαδίκτυο δίπλα σου τα ‘χεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/12 23:00

    Γιάννη 24 μήνες ακόμα και ύστερα στο δημόσιο θα επιστρέψεις. Δυστυχώς μας απογοήτευσες. Ήσουν λίγος για δήμαρχος. Λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε blogger (24/5/12 21:35)
    • Δεν θα σταθώ το που και πως χρεώνεις το κάθε blog, είναι δικαίωμα σου, άλλωστε τόσο σου φτάνει τόσα λες, με τους χαρακτηρισμούς δε, δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να αυτοχαρακτηρίζεσαι.
    • Δεν θα σταθώ καν στο αν και πως πληρωνόμαστε, γιατί κι εγώ κι εσύ ξέρεις καλά ότι δεν τα παίρνουμε από κανένα, άσχετα που δεν μπορείς να βγεις να το πεις και η λάσπη στον ανεμιστήρα σε βολεύει γιατί έτσι έμαθες χρόνια τώρα.
    • Άλλωστε πως έφτασες εκεί που έφτασες έρποντας και λασπολογώντας.
    • Θα σταθώ όμως στο {… τα σχόλια και τη κριτική στις αναρτήσεις της κάθε είδους βλακείας που θα σου δώσουν τι τα θέλεις; …}
    • Τώρα πια σε ξέρω, ποτέ δεν άντεξες τον δημοκρατικό διάλογο και την δημοκρατική κριτική, τώρα σε μάθαμε όλοι κι όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ.
    • Σε μια δημοκρατική χώρα το δικαίωμα της κριτικής το ‘χουν όλοι οι πολίτες συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, το ωσαννά που επιζητάς ήταν είναι και θα είναι ΜΟΝΟ για του ΑΞΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/12 10:27

    ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ...ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ !!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .....ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ... ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ?????? ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?????? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ??????ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ...ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΑΝ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΟ !!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ..ΚΑΙ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ..ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ...ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ .....ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ?????? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ !!!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ..ΕΝΑ !!!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΜΑΡΙΔΑΚΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΑ..... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚ....... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ....ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ...ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ..... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ....ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΜΕ ...ΣΑΝ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ...ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.......... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ??????????????? ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ?????? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.............



    ...ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

    25/5/12 08:54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/12 09:55

    Α!!!!! ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ
    ΚΑΤΙΝΑΡΓΙΩ ΚΡΙΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/5/12 10:08

    Μας είναι γνωστή η εδώ και καιρό “κόντρα” μεταξύ των δύο ανδρών -μια κόντρα που είναι έκδηλη σε όλες τις αναφορές του ενός για τον άλλο. Ωστόσο, επιβάλλεται να σημειώσουμε ότι σε αυτή την απάντηση, το μόνο που περιλαμβάνεται είναι μια σκληρή κριτική του κ.Τσαβαρή προς τον κ.Σοφρά για τα πεπραγμένα επί δημαρχίας του -και τίποτε άλλο, απολύτως.

    Η αναφορά σε εισαγγελείς, η οποία γίνεται κατά κόρον, είναι πραγματικά δίκοπο μαχαίρι για όποιον την κάνει. Και αυτό, διότι θα πρέπει να έχει πάντα υπ΄όψη του ότι για να χρησιμοποιήσει νομικά μέσα, και δη σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει πρώτος αυτός να είναι “νομικώς εντάξει” (για παράδειγμα να μην χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία, ή να μην παρουσιάζει ψευδή γεγονότα ως αληθινά αλλά και να έλκει την όποια καταγγελία του σε αποδεδειγμένα στοιχεία και όχι σε εκτιμήσεις, απόψεις κλπ.). Αυτά τα αναφέρουμε ως καυτηρίαση της ευκολίας με την οποία αναφέρεται η προσφυγή στη δικαιοσύνη ως απειλή, από όλες τις πλευρές ανεξαιρέτως. Σε ότι αφορά το θέμα των βιβλίων αλλά και των όσων έχουν γίνει με όλες τις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των “Σαλαμινείων”, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και η νομική τους διάσταση…

    Ερχόμενοι όμως στο θέμα των “Σαλαμινείων 2011″, βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει καμμία απάντηση στις αιτιάσεις για τον απολογισμό-παρωδία. Το γεγονός ότι η δημοτική αρχή απέτυχε να δώσει έναν καθαρό, πλήρως συγκροτημένο απολογισμό, όπως είχε δεσμευτεί καταγράφεται αναντίρρητα στα αρνητικά της -όπως και οι παραλείψεις χορηγών για τους οποίους δεν έγινε καμμία απολύτως συζήτηση (καίτοι δεν είχαν “φορολογικό θέμα” όπως επικαλέστηκε η δημοτική αρχή). Ότι και να λένε (υπ’όψιν ότι τα προσωπικά θέματα μεταξύ κ.Τσαβαρή και κ.Σοφρά ουδόλως απασχολούν τον λαό της Σαλαμίνας, αντίθετα με την διαχείριση των κοινών και των εκδηλώσεων που τον απασχολούν ιδιαίτερα ως τελικό εκόντα-άκοντα οφειλέτη), είναι υποχρέωση όλων των διοικούντων η χρηστή και διαφανής διαχείριση. Και, θυμίζουμε, ο καιρός του ψηφοφόρου-πελάτη έχει περάσει ανεπιστρεπτί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/5/12 10:42

    ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΤΟΤΕ ΜΗ ΚΛΕΒΕΙΣ
    ΣΩΦΡΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/5/12 16:30

    Δυστυχώς ο κ. Σοφράς αδυνατεί να καταλάβει μερικούς όρους. Έτσι λοιπόν παρ΄ όλo που έχουν περάσει αρκετές μέρες από το Δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε ο οικονομικός απολογισμός των Σαλαμινίων , ακόμη δεν κατάλαβε τι σημαίνει "Οικονομικός απολογισμός".
    Είναι λυπηρό όμως ακόμη περισσότερο σε εκείνους που στηρίζουν τον κ. Σοφρά σε αυτό το σκεπτικό, την αδυναμία του δηλαδή να καταλάβει μερικές έννοιες.
    Δεν είναι όμως μόνο ό όρος "οικονομικός απολογισμός" που αδυνατεί ή δεν θέλει να καταλάβει. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Σοφράς δεν μπορούσε ακόμη μία φορά να καταλάβει τι σημαίνει "προσύμφωνο" και ποια η διαφορά του από το "Σύμφωνο". Ωρύετο λοιπόν για το προσύμφωνο με την ΕΥΔΑΠ ως να ήταν σύμφωνο. Απορώ τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να μπορέσει ο κ. Σοφράς να καταλάβει την έννοια μερικών όρων. Με αυτόν τον τρόπο όμως και με αυτή την αντιπολιτευτική τακτική που φωνασκεί επί παντός κυνδυνεύει να χαρακτηριστεί "πολτικά κουτός". Και εάν αυτός χαρακτηριστεί έτσι και δικαίως ,ας προσέξουν οι υπόλοιποι που στηρίζουν κάθε τι που ο κ. Σοφράς αναρτά στο διαδύκτιο , διότι κυνδυνεύουν και αυτοί να χαρακτηριστούν κουτοί.
    Η αντιπόλιτευση έχει μερικά όρια κε Σοφρά που όταν τα υπερβαίνεις χάνεις και δεν κερδίζεις.
    Καληνύχτα κε Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/5/12 17:59

    16.30
    Τι θέλεις να μας πεις ρε Τσαβαρή που παριστάνεις ότι τα ξέρεις όλα, ενώ στην πραγματικότητα είσαι πολύ λίγος, ότι το προσύμφωνο δεν είναι τίποτα; ότι δεν σε δεσμεύει για τίποτα; ότι είναι της πλάκας; κι αν είναι έτσι γιατί έκανες σαν τρελός για να πάρεις την ψήφο των συμβούλων σου για να το υπογράψεις;
    Δεν ξέρεις ότι το κάθε είδους προσύμφωνο δημιουργεί εμπράγματα δικαιώματα και είναι ο προθάλαμος για τη σύναψη είτε συμβάσεως είτε συμβολαίου με τους όρους που έχουν συμφωνηθεί στο προσύμφωνο;
    Με αυτά που λες, φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και τι υπογράφεις, πράγμα που σε κάνει πολύ επικίνδυνο για τα συμφέροντα των δημοτών.
    Και πού ΄σαι, ξεκαβαλίκεψε γιατί άμα φτάσει το καλάμι στο λαιμό, θα σε πνίξει, μπουφο-ξερόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/5/12 07:55

    Απαντώ στον 16.30
    Ασφαλώς φίλε μου το προσύμφωνο δεν έχει καμμία αξία , αφού εάν δεν τα βρούμε. εάν δεν συμφωνήσουμε , δεν χάσαμε τίποτε. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχίζουμε να σας κάνουμε φροντιστήριο για να καταλάβετε μερικές έννοιες. Υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν και είναι σε εξέλιξη. Είναι η αποχέτευση που άφησε στο έλεος ο κ. Σοφράς από το 2009 γιατί δεν μπορούσε να βρει χρήματα (Ο τσαβαρής βρήκε 8 εκατ. σε χρόνο ρεκόρ και η αποχέτευση ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.) Είναι η τελική δρομολόγηση των έργων της αποχέτευσης Αμπελάκια - Σελήνια - Αιάντειο Κακηβίγλα , έργα που εξασφάλισε ο Τσαβαρής από το ΕΣΠΑ. Το ξεχασμένο για σας ΕΣΠΑ από το 2007 , όπου δεν φέρατε ούτε ένα Ευρώ στο νησί.
    Ο Τσαβαρής λοιπόν θα ασχολείται με την λύση των μεγάλων προβλημάτων του νησιού και εσείς αδυνατούντες να παρακολουθήσετε αυτά τα μεγάλα έργα και πολλά άλλα που είναι σε εξέλιξη, θα ασχολείστε και θα κάνετε μείζον θέμα τι σημαίνει "οικονομικός απλογισμός"
    και τι "Προσύμφωνο"
    Ο κόσμος κρίνει και συγκρίνει
    Καληνύχτα κε Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/5/12 10:02

    Καληνύχτα παιδί μου όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/5/12 17:06

    Για τον 07.55.
    Δεν μου λες, πόσες τάξεις του Δημοτικού έχεις βγάλει;
    Και αφού δεν ξέρεις τι σημαίνει προσύμφωνο, γιατί δεν ρωτάς κάποιον να σου πει πριν γράψεις αρλούμπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.