Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαΐ 2012

Δρομολογούνται συνδέσεις με το αποχετευτικό δίκτυο του ανατολικού τμήματος της πόλης

Όπως είναι γνωστό σε όλους, το έργο της αποχέτευσης η σημερινή Δημοτική Αρχή το παρέλαβε με διακοπή εργασιών για 19 μήνες  λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από τους λάθος χειρισμούς των προηγούμενων δημοτικών αρχών.
Σήμερα ο Δήμος Σαλαμίνας, αφού εξασφάλισε στην πιο δύσκολη δημοσιονομική αλλά και εθνική συγκυρία 8 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους του νησιού μας, ότι επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ανατολικό αντλιοστάσιο και σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να λειτουργήσει.
Ως εκ τούτου ο Δήμος μας από σήμερα δέχεται αιτήσεις των δημοτών για σύνδεσή τους με το δίκτυο. Σε πρώτη φάση θα συνδεθούν οι οικίες που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ του Δημαρχιακού Μεγάρου και του Ι.Ν. του Αγίου Λαυρεντίου (Τσάμη, Νέα Σαλαμίνα κ.λπ.)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
28/05/2012

3 σχόλια:

  1. Δεν επιτρέπεται μία πόλη σαν την Σαλαμίνα, να μην έχει αποχετευτικό δύκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και να ήταν μόνο η Σαλαμίνα καλά θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς σε όλη την Ελλάδα το αποχετευτικό πάσχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.