Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαΐ 2012

Απίστευτο κι όμως αληθινό, οι προσωπικές κοντρίτσες του δημάρχου Σαλαμίνας τρέπουν σε φυγή τον χορηγό της εκδήλωσης της Κ. Ο . Αθηνών….

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του χορηγού και τα σχόλια δικά σας. “Ψωμί δεν έχουμε, φάτε παντεσπάνι για την όρεξη”
 
Αγαπητοί φίλοι,
Όπως γνωρίζετε από τις προσκλήσεις που σας έχουμε στείλει, η "Τυπογνωσία" έχει αναλάβει την χορηγία για την έλευση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στη Σαλαμίνα στις 15 Ιουνίου, οπότε και θα παρουσιαστεί το ιδιαίτερα εξαιρετικού Σαλαμινιακού ενδιαφέροντος έργο του κ. Δημήτρη Γούζιου "Σαλαμίς 480 π.Χ.". Μια εκδήλωση, την οποία ουσιαστικώς χρηματοδοτήσαμε πιστεύοντας ότι συμβάλλουμε στον πολιτισμό για το νησί μας, λέγοντας ταυτόχρονα και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Σαλαμίνιους που εμπιστεύονται την επιχείρησή μας.

Η χορηγία μας περιελάμβανε τόσο την απαιτούμενη τυπογραφική παραγωγή που απαιτείται για την εκδήλωση (προσκλήσεις, αφίσσες, πανώ, banner, προγράμματα κλπ.), όσο και τα υψηλά έξοδα μεταφοράς των ανθρώπων και των οργάνων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Πέραν αυτού, όταν παρουσιάστηκε θέμα με την εστίαση των μουσικών, προσεγγίσαμε άλλον επιχειρηματία για την τακτοποίηση του ζητήματος, θέλοντας να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διεξαγωγή της συναυλίας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι μια τέτοιου ύψους χορηγία, ήταν από το υστέρημά μας. Ωστόσο, τρέφοντας βαθιά εκτίμηση τόσο στο πρόσωπο όσο και στις άοκνες προσπάθειες του κ. Φάνη Καπαραλιώτη για τα πολιτιστικά πράγματα της Σαλαμίνας, σε συνδυασμό με την δεδηλωμένη αγάπη μας για το νησί και τον κόσμο του, αποφασίσαμε να επωμιστούμε το όποιο κόστος για την συναυλία. Προχωρήσαμε δε στην ανάληψη αυτής της ευθύνης, όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. δήμαρχος σε σχετικό αίτημα δήλωσε πως το μόνο που μπορούσε να παρέχει είναι το Ευριπίδειο Θέατρο, καθώς τα οικονομικά του δήμου δεν επιτρέπουν κάτι άλλο.
Ενώ τα πράγματα έβαιναν ομαλά και ο προγραμματισμός της συναυλίας είχε καταλήξει, με τις λεπτομέρειες τακτοποιημένες τόσο από εμάς όσο και από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, γίναμε αποδέκτες απαράδεκτων αξιώσεων από τη μεριά του δήμου. Πρώτη αξίωση που διατυπώθηκε από τον ίδιο τον κ. δήμαρχο, ήταν να τροποποιηθούν όλες οι τυπογραφικές εργασίες, ούτως ώστε να εμφανίζεται η συναυλία ως ενταγμένη στα "Σαλαμίνια 2012". Η δεύτερη αξίωση του κ. δημάρχου, ήταν να τοποθετηθεί το λογότυπο του δήμου Σαλαμίνας κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να εμφανίζεται αυτός ως διοργανωτής.
Στις αξιώσεις αυτές απαντήσαμε αρνητικά. Ο λόγος για την άρνησή μας είναι ότι αφ' ενός η διοργάνωση γίνεται αποκλειστικά από την Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαϊκής Τέχνης του δήμου Σαλαμίνας (συγκεκριμένα τον κ. Φάνη Καπαραλιώτη) υπό την χορηγία της "Τυπογνωσίας", και αφ' ετέρου ότι δεν θεωρούμε λογικό ούτε καν σαν αίτημα σε μια εκδήλωση που εμείς αναλαμβάνουμε, να εμφανίζεται άλλος ως οργανωτής και μάλιστα στα πλαίσια εκδηλώσεων δημοτικού χαρακτήρα. Με άλλα λόγια, η "Τυπογνωσία" είναι χορηγός της εκδήλωσης και όχι του Δήμου Σαλαμίνας. Θεωρούμε ότι οι αξιώσεις αυτές συνιστούν εκμετάλλευση της εκδήλωσης και της χορηγίας μας, όπως και το δηλώσαμε. Η επιχείρησή μας, ως επαγγελματικός φορέας, οφείλει να μην συμμετέχει σε πολιτικές διαμάχες ή προβολές, τηρώντας αυστηρή ουδετερότητα, πράγμα που το έχει αποδείξει έμπρακτα, τόσο στις προηγούμενες, όσο και στην τωρινή δημοτική αρχή.
Τελικώς, ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι εφ΄ όσον δεν ικανοποιούνται οι αξιώσεις αυτές, θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο Δήμος Σαλαμίνας τα σχετικά έξοδα. Ως εκ τούτου, η χορηγία μας θεωρείται πλέον περιττή και ακυρώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί εξ' ολοκλήρου με ευθύνη του Δήμου Σαλαμίνας.
Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Φάνη Καπαραλιώτη της Βιβλιοθήκης-Μουσείου Λαϊκής Τέχνης του Δήμου Σαλαμίνας, όσο και την κ. Αλίκη Φιδετζή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για την άψογη συνεργασία.
Ελπίδα μας είναι η αίσια έκβαση των προετοιμασιών και η πραγματοποίηση της συναυλίας, για την οποία πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει πολιτιστικό ορόσημο για το νησί μας.
Σας ευχαριστούμε,

Για την "Τυπογνωσία"
Ι. Κονδύλης

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/12 20:32

    Ρε συ αυτός μου θυμίζει το άλλος γαμ@@ κι άλλος πληρώνει, δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι. Ρ ουυυυυυυυυστ λαμόγια απ’ το νησί μας Ουστ ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/12 20:35

    Ρε έχουμε δήμαρχο “XXL” μας γαμ@@@ και μας πληρώνει με δικά μας λεφτά, άιντε και να μας ζήσει το παιντί να τον ξαναβγάλουμε μη το ξεχάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/12 22:38

    Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση της Τυπογνωσίας η οποία είχε την ευγενική προσφορά να είναι χορηγός στην επίσκεψη της κρατικής ορχήστρας και την παρουσία της στο Ευριπίδειο.
    Παρόμοιες χορηγίες ο Δήμος της χρειάζεται και μάλιστα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
    Από αυτά όμως που διάβασα στην ανακοίνωση θεωρώ ότι η Τυπογνωσία, έχει λανθασμένη αντίληψη τι σημαίνει χορηγία. Χορηγός σε μία εκδήλωση σημαίνει ότι θα πληρώσω το κόστος της εκδήλωσης την οποία θα κάνει ο Δήμος όπως αυτός νομίζει. Την εκδήλωση δεν την κάνει ο κ. Καπαραλιώτης. Την εκδήλωση την κάνει το Νομικό πρόσωπο της Βιβλιοθήκης που πρόεδρος είναι ο κ. Τσαλίκογλου και Αντιπρόεδρος ο κ. Καπαραλιώτης.
    Το Νομικό πρόσωπο δεν είναι ξεκομένο από τον Δήμο. Είναι μέρος του Δήμου.
    Το Νομικό Πρόσωπο λοιπόν θα αποφασίσει πως θέλει να γίνει η εκδήλωση. Χρέος του χορηγού είναι να χρηματοδοτήσει την εκδήλωση και όχι να έχει πρωτεύοντα ρόλο στον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
    Έπρεπε λοιπόν η Τυπογνωσία με ταπεινότητα να βοηθήσει στην επιτυχία της εκδήλωσης. Η ανακοίνωσή της δείχνει ότι ξέφυγε του ρόλου της και του σκοπού της.
    Αλοίμονο εάν ο κάθε χορηγός είχε απαιτήσεις να έχει τον πρώτο ρόλο και να υποκαθιστά τον Δήμο στις αποφάσεις του. Στην περίπτωση αυτή θα είχαμε ένα Δήμο Μαριονέτα και ΄ρερμαιο του κάθε χορηγού.
    Πιστεύω ούτε και η Τυπογνωσία θα ήθελε ένα παρόμοιο δήμο.

    Καληνύχτα κε Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/12 23:19

    Τί σχέση έχει ο Σοφράς τώρα βρε ΜΑΛΑΚΑ; Σου έμεινε από το κόπυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/12 23:24

    Όπα. Από ότι βλέπω δω ο δήμος δεν έκανε την εκδήλωση, αρνήθηκε, έδινε μόνο το ευριπίδειο. Αυτά που λες είναι μπουρδες αν ο δήμαρχος στην αρχή είπε όχι και μόλις είδε ότι πα να γίνει δουλειά χώθηκε για δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/12 23:34

    Δηλαδη για να καταλαβουμε..Θα γινει η συναυλια η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/12 01:10

    Προς τον 22.38
    Άκου δήμαρχε, άμα θέλεις τέτοιους μαλάκες χορηγούς όπως τους περιγράφεις, να πας από κεί που ήρθες να τους βρείς. Άκου δω, δεν έχει λόγο; Ρε μαλ@@α, δεν ξέρεις ότι όποιος πληρώνει έχει τον πρώτο λόγο; Ο Γιαννάκης δεν είναι όπως οι σύμβουλοί σου που τους πήρες προεκλογικά τα λεφτά - δανεικά, και μετά μην είδατε τον Παναή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/12 01:14

    Δεν καταλάβατε γιατί το έκανε αυτό ο Τσαβαρής. Είναι απλό το πράγμα. Το έκανε για να μπορεί να χρεώσει το Δήμο ότι τάχατες ο Δήμος τα έφτιαξε όλα αυτά, και να βάλλει στην τσέπη τα λεφτά. Αυτή είναι όλη η ιστορία.
    Ενα λαμόγιο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/12 01:59

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΦΩΝΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΒΛΑΣΤΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ 'ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜ..ΣΩ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ΄;
    ΡΕ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΓΑΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/12 08:46

    Ρε αλήτες ξευτιλισμένοι τι είναι αυτά που γράφετε ρε καθάρματα;
    Δεν ντρεπόσαστε λίγο;
    Ο κάθε μαλακας χορηγός επειδή θα δώσει μερικά λεφτά θα μας το παίζει και παράγοντας;
    Και στο φινάλε εσείς οι λαμογιομπλόκερς έχετε τρελαθεί τελείως;
    Τα έχετε παίξει;
    Ούτε τους θεσμούς δεν σέβεστε πια.
    Αντε να χαθείτε ξευτίλες, παλιοφασιστόμουτρα.
    Ελεεινοί και τρισάθλιοι.
    Το μόνο που σας νοιάζει είναι η τσέπη σας.
    Καταλάβετε το. Από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή δεν θα πάρετε μία.
    Έχετε τα αφεντικά σας που ευτυχώς για σας έχουν να σας πληρώνουν.
    Σοφράς, Νάνου, Τραυλός, Ελευσινιώτης, το νέο φρούτο.
    Σε αυτους που σου περνάει Λάμπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/12 09:00

    Έλα ρε! 08:46; Άργησες να πιάσεις δουλειά! Δεν πας τώρα να βοηθήσεις να μαζευτεί κανα φράγκο από "μαλάκα" χορηγό -γιατί όντως μαλάκες ψάχνετε κωλοφασίστες του κερατά! Αυτό που είπες να το στείλουμε σε όλους τους χορηγούς, να ξέρουν τί λέτε γι αυτούς, σκατοναζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/12 09:35

    Ρε φασιστόμουτρο όλοι οι χορηγοί δεν είναι σαν τον φίλο σου τον Γιαννάκη.
    Οι πραγματικοί χορηγοί βοηθάνε και δεν θέλουν ούτε να ανακοινώνονται.
    Και για να τελειώνουμε:
    Ξέρουμε ποιοι είστε οι λαμογιομπλόκερς.
    Οι εξής τρεις:
    1-το κρητικό κρι κρι- θηλυκό τέρας (ψυχή τε και σώματι)
    2-ο Μπατομπούκαλος - δηλαδή εσύ
    και 3- ο κουβαρίστρας - μη χέσω.
    Σας είπαμε έχετε τα αφεντικά σας και προχωρείστε με αυτούς:
    Σοφράς, Νάνου, Τραυλός, Ελευσινιώτης, το νέο φρούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/5/12 10:07

    εβγαλε τα γνωστα κορακια ο δημαρχος να λασπολογισουν ....αντε παλικαρια και αδερφες πιαστε δουλεια...βγαλτε το μεροκαματο ξεροκομματο που σας δινει
    V12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/5/12 10:59

    Ρε γκαγκά σκατομαλάκα (30/5/12 08:46) τι κώλυμα έχεις φάει με τον Λάμπρο σου ρε Καραγκιόζη και μας τα ζάλισες;
    Είναι δυνατόν να ‘σαι τόσο μαλάκας;
    Είναι δυνατόν να ‘σαι τόσο μαλάκας και να πιστεύεις πως όλα τα μπλόκ είναι δικά του;
    Είναι δυνατόν να ‘σαι τόσο μαλάκας και να πιστεύεις πως όλα τα σχόλια είναι δικά του;
    Κι όμως είσαι τόσο μαλάκας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/5/12 11:26

    Δεν είπε κανείς ότι όλα τα λαμογιομπλοκ είναι δικά σου Λάμπρο.
    Σου είπαμε ότι:

    Ξέρουμε ποιοι είστε οι λαμογιομπλόκερς.
    Οι εξής τρεις:
    1-το κρητικό κρι κρι- θηλυκό τέρας (ψυχή τε και σώματι)
    2-ο Μπατομπούκαλος - δηλαδή εσύ
    και 3- ο κουβαρίστρας - μη χέσω.
    Σας είπαμε έχετε τα αφεντικά σας και προχωρείστε με αυτούς:
    Σοφράς, Νάνου, Τραυλός, Ελευσινιώτης, το νέο φρούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/5/12 12:55

    09:35 ΒΛΕΠΩ ΠΙΑΣΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΗΚΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΙΟ, Ο ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ: ΛΑΣΠΗ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΩΛΟΝΑΖΗΔΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/5/12 13:31

    ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ... V12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/5/12 15:33

    Ξέρουμε ποιοι είστε οι λαμογιομπλόκερς.
    Οι εξής τρεις:
    1-το κρητικό κρι κρι- θηλυκό τέρας (ψυχή τε και σώματι)
    2-ο Μπατομπούκαλος - δηλαδή εσύ
    και 3- ο κουβαρίστρας - μη χέσω.
    Σας είπαμε έχετε τα αφεντικά σας και προχωρείστε με αυτούς:
    Σοφράς, Νάνου, Τραυλός, Ελευσινιώτης, το νέο φρούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/5/12 16:38

    Δέσπω, Χάσαψ, Φρουτέας, και γκεστ σταρ η αγία δυάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/5/12 18:24

    Λύσε μου μόνο μια απορία.
    Εσύ που γράφεις τις μαλακίες είσαι ο ένας από τους τρεις ή το έχετε πάρει εργολαβία και είστε και οι τρεις.
    Λαμπρούκο, "Αργία μήτηρ πάσης κακίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/5/12 18:37

    Έμαθες και ελληνικά ρε; Μπράβο πρόοδος! Εσύ ποιός είσαι, του κύριου σώματος ή γκεστ σταρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/5/12 11:10

    οπαππούς γιατί έβγαλε τα σχόλια απο το Βλοκς του; για να μην του σέρνουμε για τις μαλακ΄΄ιες που γράφει; ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ μην τον αφήνετε ελευθερο είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/5/12 20:50

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΔΕΙΑ ... ΑΜΑΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ...ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ,ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΡΗΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.