Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαΐ 2017

Ο Απολογισμός του Δημοτικού έργου, με την κριτική ματιά της κας Βίκυς Ψυλλάκη

Μια πάπια μα ποια πάπια;
Αναδημοσίευση από τις Ανατροπές της Βίκυ Ψυλλάκη
Ένας απολογισμός άνευ περιεχομένου ήταν ο σημερινός, (Κυριακής 28/05/2017) σε μία «Δ. Μπόγρη» όπου τη συντριπτική πλειοψηφία αποτελούσαν οι υπάλληλοι του Δήμου, οι  πρόεδροι συλλόγων και οι οικογένειες των δημοτικών συμβούλων και λοιπών ημετέρων.
Κατά τα άλλα, για «Σύνεση, Συνέπεια και Σχεδιασμό» μιλούσε το πανό που είχε αναρτηθεί στην αίθουσα,  η εκδήλωση ξεκίνησε με τρία τέταρτα καθυστέρηση, ενώ για πρώτη φορά η είσοδος της δημάρχου δεν συνοδεύτηκε με το καθιερωμένο χειροκρότημα, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Στις πρώτες θέσεις, εκτός από τον σύζυγό της, οι τρεις εκ των τεσσάρων πρ. δημάρχων που την στήριξαν προεκλογικά (απών ο Β. Αστράκος), ο δήμαρχος Αίγινας κ. Μούρτζης (τον οποίο έσπευσαν να  προσφωνήσουν μισή ώρα πριν φτάσει!) και οι στενοί συνεργάτες της, που προσφωνήθηκαν με τους τίτλους τους ένας προς έναν.
Της ομιλίας της δημάρχου προηγήθηκε δεκάλεπτο βίντεο, επικεντρωμένο περισσότερο σε μικρές παρεμβάσεις (βλ. σχάρες ομβρίων), έργα συνεχιζόμενα (π.χ. αποχέτευση ακαθάρτων &  ομβρίων) ή σχεδιαζόμενα  (π.χ. γήπεδο «Γραμματικός») και εκδηλώσεις, ενώ τελείωνε με φωτο της δημάρχου με εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και με την ηγουμένη της Μονής Φανερωμένης!
Στο ίδιο πνεύμα και με στόχο την εξομάλυνση των σχέσεων με την Εκκλησία μετά το περσινό φιάσκο με το πανηγύρι στην Ι. Μ. Φανερωμένης, ξεκίνησε ο απολογισμός της κ. Νάννου από μικροφώνου, αναφέροντας ως πρώτο γεγονός με το οποίο άρχισε η θητεία της, την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μεγάρων & Σαλαμίνος.
 Η κ. Νάννου μίλησε για χρέος 25 εκατομμ. € από την προηγ. δημοτική αρχή, πράγμα που, όπως τόνισε, οδήγησε στο «να βάλουν υποχρεωτικά τον Δήμο στο Ταμείο Εξυγίανσης» και συνεπώς να «μείνουμε χωρίς προϋπολογισμό μέχρι τον Απρίλιο του 2016». Ένεκα αυτών, όπως είπε, «χρειάστηκαν σκληρές και δύσκολες αποφάσεις». Αυτό το τελευταίο ήταν και ο μοναδικός υπαινιγμός που έκανε σε όσα …δεν είπε η κ. δήμαρχος (βλ. αύξηση δημοτικών τελών, τιμολογίου ύδρευσης, παραχώρηση ιδιοκτησίας δημοτικού δικτύου στην ΕΥΔΑΠ χωρίς αντάλλαγμα(;) μέχρι αυτή τη στιγμή, ύψος σημερινού χρέους του Δήμου στην ΕΥΔΑΠ, και άλλα πολλά…), τα οποία κυρίως είχαν έρθει να ακούσουν όσοι δημότες παραβρέθηκαν στην αίθουσα.
Στη συνέχεια η κ. Νάννου αναφέρθηκε ξεχωριστά σε διάφορους τομείς της δημοτικής διοίκησης, αναλωνόμενη κυρίως σε αυτονόητα καθημερινά της διοίκησης αυτής παρά σε ουσιαστικό έργο, το οποίο άλλωστε ο κάθε δημότης μπορεί να κρίνει αν υφίσταται.
Αναφέρθηκε, για παράδειγμα, στο τι προσφέρουν ιδιώτες και σούπερ μάρκετ για τις ευπαθείς ομάδες, σε προγράμματα του ΟΑΕΔ (κοινωφελής εργασία), σε έργα της αντιπεριφέρειας, σε έργα των οποίων τα κονδύλια είχαν εξασφαλιστεί από προηγούμενες δημοτικές αρχές (βλ. βιβλιοθήκη Αμπελακίων) ή σε εγκαίνια έργων που τα βρήκε ολοκληρωμένα (βλ. Δημ. Σχολείο Παλουκίων).
Γενικά ο σημερινός απολογισμός απετέλεσε στην ουσία την ευκαιρία να κοινοποιήσει η δήμαρχος την πρόθεσή της να ξανακατέλθει υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές σε δύο χρόνια – ουσιαστικά δηλαδή με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης κήρυξε την έναρξη του νέου προεκλογικού της αγώνα, πολλώ δε μάλλον που αναφέρθηκε διεξοδικά στο σχεδιασμό της για το υπόλοιπο της θητείας της.
Στο λόγο της φρόντισε να μην ξεχάσει κανέναν από τους πολιτικούς στων οποίων τη στήριξη υπολογίζει, εγκωμιάζοντάς τους και ευχαριστώντας τους επανειλημμένα (Κουίκ, βουλευτές, κανάλια και μεγαλοδημοσιογράφους, Δούρου, Χατζηπέρο, πρ. δημάρχους, Μητροπολίτη Μεγάρων και ιερωμένους, ΟΕΕΣΣ, συλλόγους, φορείς, μαέστρους, συνεργάτες, υπαλλήλους), ενώ έκλεισε το λόγο της επιχειρώντας να ερεθίσει το τοπικιστικό πνεύμα των Σαλαμινίων τη καταγωγή με την αναφορά της στο τόπο που «γεννήθηκε και ανατράφηκε».
Δεν γνωρίζω αν όσοι παρακολούθησαν αυτόν τον «απολογισμό» έγιναν σοφότεροι ή άνοιξαν επιτέλους τα μάτια τους – αφού προφανώς όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα όλοι μας είχαμε επιπεφυκίτιδα και δεν βλέπαμε όσα η δήμαρχος βλέπει.
Γεγονός είναι, και για να μην κατηγορηθούμε πως υποστηρίζουμε το αντίθετο, πως κάθε δήμαρχος και κάθε δημοτική αρχή- όσο αποτυχημένη κι αν είναι- ένα λιθαράκι πάνω στο άλλο το βάζει. Όπως είπε άλλωστε και η ίδια η δήμαρχος, και κείνη, όπως και η προκάτοχοί της, θα κριθεί στο τέλος της θητείας της. Και τότε θα δούμε πόσο βαρύ ήταν αυτό το λιθαράκι κι αν θα οδηγήσει σε επανεκλογή ή … «λιθοβολισμό».

Βίκυ Ψυλλάκη  

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/17 10:42

    Ανώνυμος30/5/17 10:41
    "Βάλαμε στόχο το νοικοκύρεμα και το πετύχαμε. Μειώσαμε δραστικά τις αλόγιστες σπατάλες στα καύσιμα, τα λιπαντικά, τα σταθερά και τα κινητά τηλέφωνα κλπ εξοικονομώντας πάνω από 500.000 € το χρόνο."
    Σκεφθείτε τι πάρτι γινότανε !!!!!!!!!!
    Πώς να μην πάρει 80% στις επόμενες εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/17 10:48

    ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΣΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 360 € ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ 300€ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/17 12:08

    ΓΙΑΥΤΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/17 12:14

    Ρε παιδιά για να πληρώνει 300 ευρώ το δίμηνο τέλη, αυτός δεν πρέπει να έχει σπίτι, πρέπει να έχει τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ !!!!!
    Είπε πόσα τ.μ. είναι το σπίτι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/17 17:03

      ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΚΑΚΟΠΟΡΟΑΙΡΕΤΕ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/17 12:18

    Εδώ έχει δημοσιευτεί ολόκληρη και αυτούσια η ομιλία της Δημάρχου, κι εσύ ρε μαστροκόλια μας κοτσάρεις τα απωθημένα της κυράτσας; Α να χαθείτε λαμόγια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/17 12:18

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/17 13:32

    ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ 57% ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3.000.000 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ Ο ΤΧΑΒΑΡΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ 500.000€..ΤΟ ΧΡΟΝΟ.....ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;
    ΡΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/17 14:15

      Με το φερρυ των 1+45,βγήκαν τεσσερρεις νταλίκες γιά να πάνε γιά φορτωμα
      ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/17 15:23

      Μηνά στο λαιμό να σου κάτσει το ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/17 18:58

    Πάγια τακτική της κυρίας Ψυλλάκη καθώς και του κυρίου Μαστροκόλια είναι να κατηγορούν την δημοτική αρχή οπου βρεθούν και όπου σταθούν....Και καλά κάνουν. Πρέπει να δικαιολογήσουν το μεροκάματο τους. Όμως δεν έχουν τα κότσια να έρθουν σε απευθείας αντιπαράθεση ούτε με την δημοτική αρχή ούτε με κανέναν άλλον...Γιατί οι άλλοι μιλάνε με αποδείξεις....Ενώ αυτοί μιλάνε με το μεροκάματο στην τσέπη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/17 21:27

      Ρε κούτα αυτό έχεις να πεις;
      Δηλαδή αδίκως σας κρίνουν και σας κατακρίνουν;
      Ώρες είναι να μας πεις την έκθεση ιδεών που λάλισε η δημαρχέσα σου πως είναι και έργα της
      Ο κόσμος μάτια έχει και βλέπει και τα ζει τα εργα σας δεν θα ναι πολλές οι μέρες σας και μην κάνετε όνειρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/17 21:29

      Ξέρεις ότι η Ψυλλακι έχει κότερο παρκαρισμένο στη Γλυφάδα; Αμ με τόσα μεροκάματα τι νόμιζες και κότερο και τζιπ και βίλα στο λαγονησι αλα θα βγουν όλα στη φόρα που θα πάει;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/17 21:50

      Το επίπεδο της αντιπολίτευσης φαίνεται στο σχόλιο του 21:27. Για αυτό και θα παραμείνεις στην αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/17 19:40

    Και η πλάκα ποιά είναι !!! Η Δήμαρχος έστειλε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης κι απ΄αυτούς μόνο η Παπαελευθερίου (ΚΚΕ) παραυρέθηκε στην ομιλία, οι άλλοι την κάνανε με ... μικρά πηδηματάκια για να μην πάθουν ... έμφραγμα απ΄ αυτά που έλεγε η Δήμαρχος.
    400.000 ευρώ καύσιμα το χρόνο χρεώνανε παραπάνω οι κλέφτες, στο λαιμό να τους κάτσουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/17 22:33

      Γιαυτό δεν δέχθηκε ερωτήσεις η ρουλίτσα,είπε το ποίμα της και δρόμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/17 14:56

      Κυρά κυράτσα, έκανες ερώτηση και δεν την δέχθηκε; Γιατί λοιπόν λες πάλι ψέματα; Πες κάποτε και μιά αλήθεια !!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/17 23:45

    Στοιχεία αποσύνθεσης έχουν εμφανιστεί στον εν λόγω συνδυασμό , μετά το ατόπημα στο τελευταίο συμβούλιο , πλήθος μηνύσεων και αγωγών κατατέθηκαν εις βάρος του . ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης επειγόντως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/17 07:53

      Μ' αυτό το πλευρο να κοιμάσαι μην αλλάξεις και θα ξυπνήσεις με εφιάλτη

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος31/5/17 06:52

    ΡΕ ΔΡΑΚΟΥΛΑ 23:45,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ;
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/5/17 07:29

    Ο Τζων Ο ατρόμητος σε λίγο καιρό θα βλέπει τον κόσμο ριγέ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/5/17 12:27

    Θαυμάστε επίπεδο αντιπαράθεσης... Ακόμη ασχολούνται με πρόσωπα πολιτικά τελειωμένα, που τόσο κακό έκαναν στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/17 13:21

      Αδερφέ είσαι πολύ λίγος για να προβλέψεις και να προεξοφλήσεις προσωπικότητες όπως της Δημάρχου και του κ Τσαβαρή, αυτή είναι δουλειά δική μας και κανένα φασιστοειδές δεν μπορεί να μας την αφαιρέσει, συνεννοηθήκαμε κι αν ως "νέος" ξεκινάς έτσι, έχεις φάει ήδη τα μούτρα σου από σήμερα

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος31/5/17 17:09

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΟΟΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΥΑΧΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΙΑΝΡΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ .ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΙΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΗΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/5/17 19:22

    Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα. Η δήμαρχος έκανε απολογισμό πεπραγμένων και όχι συνέντευξη τύπου. Σταματήστε την σπέκουλα. Εάν έκανε συνέντευξη τύπου και βέβαια θα δεχόταν ερωτήσεις και θα απαντούσε σε όλους και σε όλα. Και οι απαντήσεις θα ήταν επώδυνες για κάποιους. Κάθε προσπάθεια να την διαβάλλεται πέφτει στο κενό. Αποδεδειγμένα. Κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι έκλεψε. Αντιθέτως μείωσε πολλά έξοδα του δήμου προκειμένου να μπορεί ο δήμος να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Όμως στην χώρα μας δεν αναγνωρίζονται αυτά...Αυτοί που προσπάθησαν να βάλουν σε μια σειρά την χώρα τους έφαγαν στην γωνία. Κάπως έτσι και λειτουργεί το σύστημα εδώ. Οι κομματικοί στρατοί που έχουν δημιουργηθεί απο προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν θέλουν την ανάπτυξη του δήμου. Λαμόγια και κοράκια κάνουν την εμφάνιση τους στο δημαρχείο εποφθαλμιώντας λίγη άιγλη και ένα πακτωλό χρημάτων γιατί έτσι είχαν συνηθίσει. Πλέον αυτά να τα ξεχάσουν όλοι. Ο δήμος μπαίνει σε καινούρια χρονοκάψουλα και όλα θα έρθουν στο φώς.....Και πλέον η τιμιότητα θα κυριεύσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/17 19:40

      Εσυ στην κοσμάρα σου
      Η αφύπνιση σου θα είναι πολύ επώδυνη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/17 19:47

      Πρόσεχε αγαπητέ μην τυχόν η δικιά σου αφύπνιση ειναι επώδυνη....Με ποινικές επεκτάσεις.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/6/17 11:20

      Μηνά στο λαιμό να σου κάτσει το ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ. Η άχριστη δήλωσε από την αρχή ότι δε θα δεχθεί ερωτήσεις, αφού έχετε χεσμένη τη φολιά σας λαμόγια.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος31/5/17 20:01

    καλομελετα κι ερχεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/5/17 21:00

    Και μονο οτι ο κόσμος παρακολουθησε με πληρη προσηλωση τα λεγομενα της, και απο την στιγμή που το πλήρες κειμενο της ομιλιας της δοθηκε στην διασημοτητα , ολα τα υπολοιπα ειναι εμμονικά σχολια εμπαθών.Ηταν αξιοπρεπέστατη με μεστο και όχι ξυλινο πολιτικλο λλιγο.Μπραβο που δεν κατηγορησε, δεν εβρισε και δεν κατεβασε το επίπεδο μιας τετοιας εκδήλωσης, πσρ ολο που δικσιολιγημένα θα μπιρουσε να το κανει.Οσο για την κ. Ψυλλάκη....λυπάμαι.....παντα αντιλαμβάνεται τα γεγονοτα ...σύμφωνα με την τσεπη πιυ εξαγοραζει την υποτιθεμένη σκέψη της.Αυτό σε καμία περιπτωση δεν ειναι δημοσιογραφια κυρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/17 21:58

      Ενώ αν την λιβάνιζε θα ήταν η ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ της Κούλουρης;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος31/5/17 23:57

    Σε καμια περίπτωση παντως φιλε μου δεν ειναι δημοσιογράφος.Καλύτερα να βοηθαει τον αντρα της στην παραγωγή σαπουνιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.