29 Μαΐ 2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην εκδήλωση «Καζατζάκεια»

Στην Σαλαμίνα μετέβη την Κυριακή 28 Μαϊου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση «Καζατζάκεια» που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας και με τον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας «Η Μεγαλόνησος» στην μνήμη του Νίκου Καζατζάκη.
Στο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την Τροχαία Σαλαμίνας, τους εθελοντές πυροσβέστες και τους πολίτες για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ανέφερε ότι ο Νίκος Καζατζάκης ανήκει στο Πάνθεον των Μεγάλων Ελλήνων Λογοτεχνών, Φιλόσοφων και Πατριωτών. Αν και προτάθηκε πολλές φορές για Νόμπελ Λογοτεχνίας δεν του απενεμήθη ποτέ. Τόνισε δε ότι ο μεγάλος αυτός Έλληνας έλεγε μεταξύ άλλων «Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΖΟΥΛΟΥΣ», έτσι ο κος Χατζηπέρος προέτρεψε τους διοργανωτές να συνεχίσουν την «κουζουλάδα» τους και να κάνουν Θεσμό τα Καζατζάκεια.

Τέλος, βράβευσε την ηθοποιό και σκηνοθέτη κα Βίκυ Βιρβίλη για το μονόπρακτο που ερμήνευσε στην εκδήλωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.