4 Μαΐ 2017

Διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων «Σχολικός ΠΕΙΡΑΙ-Α-ΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2017» στις 11/5 & 15-19/5/2017

Παρουσίαση του προγράμματος στις 10.5.2017
Ένα 6ημερο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, στις 11/5/2017 και από τις 15 έως και τις 19/5/2017, με τη συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ειδικής εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά & των Νησιών της Αττικής πραγματοποιείται, για πρώτη φορά, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Πλάτων», στη Νίκαια.

Στην διάρκεια αυτών των ημερών θα πάρουν μέρος, περίπου 7.500 μαθητές και μαθήτριες, συμμετέχοντας σε διάφορα αθλήματα (στίβος, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, γυμναστική κ.α.) και παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Στο παρακείμενο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών.
Διοργανωτές  του προγράμματος είναι οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Πειραιά. 
Κοινός στόχος είναι η διοργάνωση να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού «# BEACTIVE».
Ø Την Τετάρτη 10.5.2017 στις 11.00 π.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» θα γίνει θεματική παρουσίαση του προγράμματος «Σχολικός ΠΕΙΡΑΙ-Α-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» και του λογότυπου των εκδηλώσεων.
Επισυνάπτεται πρόσκληση για την παρουσίαση.
Μετά το τέλος των ομιλιών θα υποβληθούν ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου και άλλους παριστάμενους. 

                          Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.