Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαΐ 2017

Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας «ΆΡΑΤΟΣ» συμμετέχει στο μαθητικό Φεστιβάλ 2017 «Χίλια Πρόσωπα Εμείς»- 28 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2017

Αφιερωμένο στη διαφορετικότητα είναι το φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Κορυδαλλού «Χίλια Πρόσωπα Εμείς», που διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κορυδαλλού. Οι εκδηλώσεις του ξεκινούν την Κυριακή 28 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και υλοποιούνται από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου, ως επιστέγασμα του συνόλου των μαθητικών εκδηλώσεων που ξεδιπλώνονται σε όλη την πόλη κάθε Μάιο και Ιούνιο. 
Η Ομάδα μας συμμετέχει στο πρόγραμμα, για δεύτερη χρονιά, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, 19.30, στον αύλιο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού:
Βραδιά Αστροπαρατήρησης με ομιλητή τον καθηγητή Αστροφυσικής Ευστράτιο Θεοδοσίου και την ομάδα Παρατηρησιακής Αστρονομίας Σαλαμίνας «ΆΡΑΤΟΣ».

Περισσότερα: http://www.korydallos.gr/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.