Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Μαΐ 2017

ΑΡΑΤΟΣ- Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας - Οι γρίφοι του Σύμπαντος Πρέπει να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά στο να επιλύσει πέντε σημαντικά επιστημονικά μυστήρια.

Οι αλληλεπιδρώντες γαλαξίες Arp 273.
Από την αρχή του χρόνου, η ανθρώπινη πρόοδος έχει καθοδηγηθεί από την ανάγκη μας να κατανοήσουμε πώς και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα εκπληκτικά πράγματα γύρω μας. Όσο περισσότερο καταλαβαίνουμε το περιβάλλον μας, τόσο πιο βαθιά επιθυμούμε να το κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο. 

Καθώς παρουσιάζονταν προκλήσεις στους πρόγονούς μας, εισήχθησαν καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γνώση και πόρους που είχαν στη διάθεσή τους. Όταν σκεφτόμαστε με πόσο φτωχό και μερικές φορές ανύπαρκτο εξοπλισμό θα έπρεπε να δουλέψουν οι πρόγονοί μας, οτιδήποτε από όλα αυτά που πέτυχαν είναι εκπληκτικά και που σε εμάς τώρα φαίνονται κάπως ...βαρετά - καθώς τα προβλήματα του παρελθόντος φαίνονται τόσο απλά όταν ¨εξετάζονται¨ από τη τωρινό μας σύγχρονο ¨Δίσκο του Πέτρι¨ , χιλιετίες το μέλλον.
Διαβάστε περισσότερα : http://gikasdimitris.blogspot.gr/2017/05/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.