Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Νοε 2017

Όταν οι άλλοι κυνηγούν το 1 εκατομμύριο για αντιπλημμυρικά, η Σαλαμίνα διεκδίκησε και πέτυχε προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων από το ΠΕΠ Αττικής για τα αντιπλημμυρικά της από το 2012!!!

Έργα που έχουν ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια
Θρηνούμαι ήδη στην Δυτική Αττική 19 με 20 συνανθρώπους μας από την έλλειψη υποδομών και αντιπλημμυρικών έργων γιατί δεν έβρισκαν περίπου 1.000.000€ για μελέτες κλπ, όταν εμείς εδώ, από τον Αύγουστο του 2012 ακόμα εξασφαλίσαμε περί τα 30.000.000€ για τον ίδιο λόγο!
Τα έργα ξεκίνησαν από τότε και εκτελέστηκαν ήδη στην Λ Φανερωμένη, στην περιοχή Αγ. Νικολάου, στα Παλούκια και τα οποία ολοκληρώθηκαν το 2013 / 2014 κι ίσως να είχε ολοκληρωθεί κι αυτό το έργο που βλέπουμε σήμερα μπροστά στο Δημαρχιακό μέγαρο και που λύνει στην ολοκλήρωση του, 

το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται στον παραλιακό λεωφορειακό κόμβο Λ. Σαλαμίνας, Λ. Αιαντείου, Ιπποκράτους, ακτή Καραϊσκάκη και του οποίου την αρχή βλέπουμε να εκτελείται μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αν δεν έριζαν μεταξύ τους οι μειοδότες εργολάβοι για το ποίος θα πρέπει να πάρει τελικά την εργολαβία καταφεύγοντας τότε στο Ανώτατο δικαστήριο.
Βέβαια θα μου πεις αυτά είναι έργα ουσίας κι όχι βιτρίνας και κατά γενική ομολογία, Δήμαρχοι που καταπιάνονται με έργα ουσίας, συνήθως χάνουν και τις εκλογές.
Βλέπεις μάθαμε όλοι στα ”φρου-φρού κι αρώματα” και στα έργα βιτρίνας και γινόμαστε αυστηροί έως άδικοι κριτές καμιά φορά.
Έργα, που διεκδίκησε και πέτυχε η προηγούμενη Δημοτική αρχή του Γιάννη Τσαβαρή σε συνεργασία με τον τότε περιφερειάρχη Αττική κ Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ Λεωνίδα Αθανασιάδη!
Έργα που υλοποιήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους και ολοκληρώνονται σήμερα  από την νέα διοίκηση της περιφέρειας Αττικής.
Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε τα εντεταγμένα έργα στο ΠΕΠ Αττικής 2007 – 2013 ΕΔΩ, όπου στην σελίδα 6 θα δείτε και τα έργα της Σαλαμίνας.
Ας ελπίζουμε  πως οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για το καλό της Σαλαμίνας και θα ‘μαστε οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουμε.

49 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/17 07:11

    Αυτή ήταν η δημοτική αρχή του Γιάννη Τζαβαρή.
    Ενέταξε την Κατασκευή των Αγωγών Αποχέτευσης Ομβρίων Υδάτων στο ΠΕΠ Αττικής ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ τριάντα χρόνια πίσω.
    Το μόνο τμήμα της που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα είναι αυτό μπροστά στου Μπεγνή όπου δημιουργείται η γνωστή "λίμνη" και που καθυστερεί η ολοκλήρωσή του λόγω της Αρχαιολογίας,όπως και τα έργα στη Νέα Σαλαμίνα (Τσάμη) τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και φυσικά άργησαν να ξεκινήσουν λόγω άλληλο διεκδίκησης της εργολαβίας από τους δύο πρώτους μειοδότες του διαγωνισμού.
    Όλα αυτά τα έργα των Ομβρίων(Παλούκια,Λ.Φανερωμένης,Αγ.Μηνά,Αγ.Νικολάου,μπροστά από Δημαρχία,Τσάμη) είχαν προυπολογισμό ένταξης 30.000.000 ευρω!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΖΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/11/17 14:41

      Για αυτό στις εκλογές τον έκαναν μαύρο σαν αράπη Ταμ Ταμ Ταμ!
      Επειδή οι Κουλουριώτες βαρέθηκαν να τον βλέπουν να κάνει συνέχεια έργα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/11/17 19:30

      Άργος: Ελληνίδα γλύτωσε από ομαδικό βιασμό λαθρομεταναστών - Τα αδέρφια της έδωσαν μάχη και την έσωσαν!
      Μια πραγματικά σοκαριστική είδηση δημιουργεί αποτροπιασμό και ανησυχία με το περιεχόμενό της. Υπό τον τίτλο «Ελληνίδα κινδύνεψε από ομαδικό βιασμό στο Άργος» αναφέρονται τα εξής:
      «Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πλήθος… ξαναμμένων μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους, όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!
      Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 πακιστανούς και αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.
      Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.
      Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών».
      Μεταφέραμε την είδηση όπως ακριβώς την είδαμε σε ιστοσελίδα πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας για να μην θεωρηθούμε ως υπερβολικοί. Και βεβαίως, οι διάφοροι εκτός τόπου και χρόνου φαιδροί τύποι που παριστάνουν τους «αντιρατσιστές» και με το γνωστό θράσος που τους διακατέχει ομιλούν συχνά-πυκνά για «ρατσισμό», «ρητορική μίσους», «μισαλλοδοξία», «μνησικακία», «ισλαμοφοβία» κ.τ.λ. είναι σίγουρο ότι και αυτή την περίπτωση θα την προσπεράσουν ασχολίαστη, ακριβώς γιατί τους χαλάει την ψεύτικη εικόνα ενός πολυπολιτισμικού παραδείσου, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/17 07:24

    Το ποσό 21.824.000 ευρω που φαίνεται στο πίνακα είναι το ποσό των συμβάσεων που υπεγράφησαν μετά τις εκπτώσεις των διαγωνισμών στα τρία τμήματα του συνολικού έργου στα Παλούκια,στη Δημαρχία και στη Λ.Φανερωμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/17 07:25

    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/11/17 07:58

    Μακράν ο καλλίτερος. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/11/17 08:13

    Απλά γνώριζε και γνωρίζει τα δημοτικά ζητήματα στο νησί,ήταν και παραμένει η καλύτερη λύση γιά τον δήμο είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
    Λύση με εμπειρία και γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/17 09:12

      Η μοναδική λύση είναι το πώς θα ξαναγίνει δήμαρχος,αλλά όχι για το καλό του νησιού, αλλά για τον εαυτό του μόνο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/11/17 10:56

      ΕΞ ΙΔΙΟΝ Τ΄ΑΛΛΟΤΡΙΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ;;;; ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/11/17 11:46

      Γιε της κακομοιρας εισαι και συ κακομοιρης αντε γυαλισε τον γλομπο γιατι θαμπωσε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/17 08:18

    Το μεγαλύτερο προσόν του Τσάβες είναι το "τσαγανό" που έχει στην πολιτική,κάτι που είναι απαραίτητο στον καθένα που ασχολείται με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/11/17 14:31

      και η απατεωνιά!!! ξέχασες το κυριώτερο

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/11/17 08:27

    Ο ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/11/17 08:43

    Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ........
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/17 08:57

      Α ΡΕΕΕΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/11/17 09:17

      08:43 Από την έλλειψη πληροφόρησης που έχεις λες και γράφεις βλακείες, σταμάτα να κάνεις τον έξυπνο, να τον κάνεις εκεί που σου περνάει.

      Διαγραφή
  9. Μας εχετε καταστρεψει λάμογια χρονια τωρα. Παραλιγο να πνιγουμε σαν τη Μανδρα. Η Φανερωμενης πλημμυρισε αλητες κατηφορικος δρομος!!!! Ο αντιδημαρχος καθαριοτητας εκεινη την ωρα καθαριζε τα φρεατια. Τις αλλες ωρες που πρεπει κανει τα ρουσφετια για να ξαναβγει. Δρομο αλητες σας βαρεθηκαμε ολλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/11/17 14:43

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ !!!!!!!
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/11/17 14:48

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ !!!!!!!
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/11/17 17:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/11/17 17:13

    ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ...
    ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...
    ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/17 17:28

      ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΛΑΜΟΓΙΑΝΝΑΡΕ

      Διαγραφή
    2. ο Βλάμης21/11/17 17:51

      Αγαπητέ μας πανίβλακα "17:28"
      Βρίζε όσο θες κι όσο βρίζετε τον Τσάβες τόσο καλό του κάνετε συσπειρώνετε τον κόσμο γύρο του μια κι όλοι πλέων αντελήφθησαν πως πήρατε τις εκλογές με ψέματα βρισιές κι απάτη

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/11/17 18:41

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΛΑ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ???? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βλάμης21/11/17 20:43

      Λοιπόν μωρή κωλομπίνα, ή και είσαι τόσο κουτός ή μας περνάς για λαμάκες και δεν είμαστε, που μιλάει μωρη βρώμα ενεστώτα στο κείμενο;
      πας να θολώσεις τα νερά κατά την γνωστή σου τακτική, δεν σας σώζει ΤΙΠΟΤΑ το βουλιάξατε το καράβι πάρ τα βρωμοπανα σου και δρόμο
      Ο τόπος δεν σας χωράει πια

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος21/11/17 18:49

    Ρε λαμόγιο είσαι και στη λίστα του φορολογικού παραδείσου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βλάμης21/11/17 20:47

      Όχι μωρή βρώμα δεν είναι κοιτάξτε τι θα κάνετε εσείς με το νταμαρόλαδο και τα λοιπά Σπανόλαδα που σας πήρανε χαμπάρι και οι κέφαλοι στο Βουρκάρι και κλένε για το κατάντημα του νησιού μας κι άσε τις βρωμιές σου δεν τσιμπάμε πια την μαλακία την κάναμε μια φορά δεν ματαγίνεται παλιοβρώμα

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος21/11/17 20:03

    ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΓΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ?????? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ(ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΑ) ΟΥ ΡΕ ΟΥ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ..ΑΣ.Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΛΗΜΗΡΙΣΕ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/11/17 20:06

    Οι νταλίκες του Αγγέλου αλωνίζουν, στο λεμό να σου κάτσει το νταμαρόλαδο φαταούλα μηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βλάμης21/11/17 20:53

      Μη το λες ρε και πνιγεί ο άνθρωπος οσονούπω τελειώνει το νταμαρόλαδο κι έχει βάλει πλώρη τώρα στο Σπανόλαδο που είναι και πιο συμφερτικό!
      Δεν είδες σε λίγο οι επισκευές θα γίνονται στο Καματερό μέσα κι οι κάτοικοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου κανείς δεν μιλά.
      Είναι πολλά τα λεφτά ...ριούλη; Ήθελα να ξερα μωρή γαλότσα τι θα τα κάνεις; Μαζί σου θα τα πάρεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/11/17 09:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/11/17 11:53

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/11/17 22:49

    Που τα έχεις τα λεφτά ρε λαμόγιο ;;; σπίτι σου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/11/17 05:56

    ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/11/17 09:07

    Είναι δυνατόν να καθυστερεί η ολοκλήρωση ενός αντιπλημμυρικού έργου υποδομής τόσο πολύ καιρό, επειδή η Αρχαιολογική Υπηρεσία βρήκε ένα αρχαιολογικό εύρημα; Έχει αναλογισθεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης κλπ τις συνέπειες που που θα έχουν, σε περίπτωση που βρέξει και πάθουμε αυτά που έπαθαν οι κάτοικοι της Δ. Αττικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/11/17 12:58

      ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΗΤΟΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΛΑΜΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/11/17 19:06

      12:58 Μπορείτε εσείς να μας πληροφορήσετε, ποίοι είναι οι πραγματικοί λόγοι καθυστέρησης;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος22/11/17 13:25

    Ρε μαπα Πίπη...δεν ντρεπεσαι καθόλου?Η υποθεση πάει εισαγγελεα και εσύ κυκλοφορείς όλό χαμόγελα???Εμ ο άλλος ο χοντρο Μιχάλης...καλύπτει λακούβα και το αναδικνύει σαν έργο.Ρε σας είπε ο Μηνας να δείχνετε ότι κάνετε έργο?Ρρεχτε ...βάψτε τοίχους,βάψτε πατώματα,κλείστε λακούβες..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/11/17 14:48

    μόνο χοντρός ο Μίχος;.... καλέ αυτός έχει γίνει σα ντουλάπα τρίφυλλη με τις πόρτες ανοιχτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/11/17 15:16

    καπεταν.....ακη στο συλλογο κρητων που εκανε χορο γιατι δεν πηγες αλλα ξεχασα ηταν η γυναικα που σε εδειρε και εσυ ως γνησιος κρητικος αντι να τα βγαλεις περα μονος σου ετρεξες στην αστυνομια εκανε χορο η νδ και παλι ελειπες και φυσικα για ακομα μια φορα εφαγες πορτα απο τον δημο σε διωξανε και απο κει, τελικα φταινε οι πολλοι η εσυ ο ενας μαλλον ο ενας που εισαι εσυ γιατι οπου πας τα κανεις ανω κατω και να σου θυμεισουμε και το ξυλο που εφαγες στο δημο τελικα σε αγαπανε δερνωντας ο κοσμος γιατι οπου πας λες οτι ο κοσμος σε αγαπαει αλλα τελικα με τις πραξεις τους αλλα μας εχει δειξει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/11/17 16:20

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος22/11/17 16:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/11/17 16:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/11/17 20:12

    Καπεταν.....ακη -- Νουλακη~~~Ελε.....ανε~~~ πρώην Συνεταιρακια στις προηγούμενες εκλογες
    γιατι τσακωθήκατε γιατι δεν το λέτε στο κόσμο να το μάθουμε και εμείς Απορια Μεγάλη εχουμε
    Μια λέξη κυκλοφορεί νονομα ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/11/17 22:14

    Γιαννάκι άσε τις μπούρδες, τα έργα αυτά είναι της Περιφέρειας και όχι του Δήμου. Εσύ μπορείς να μας πεις 1 έργο που έκανες ως Δήμος; Τα μόνα έργα που έκανες είναι ότι άφησες όλα τα οχήματα του Δήμου χωρίς λάστιχα, χρέωσες το Δήμο με 25.000.000 ευρώ και το μέγα και ανεπανάληπτο κατόρθωμα να βάλεις το Δήμο σε επιτήρηση. Συγχαρητήρια λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/17 00:01

      Φίλε μου καλά τα λες αλλά με στοιχεία όχι πυροτεχνήματα,
      Πες μας ξεκάθαρα και το πως χρέωσε τον Δήμο με 25.000.000 γιατί φυσικά θα έχεις ακούσει πως τον Δήμο τον παρέλαβε με 45 εκ. χρέος και σας τον παρέδωσε με περίπου 20 εκ. χρέος πράγμα που σημαίνει τον νοικοκύρεψε για μας τους αγράμματους!
      Τώρα αν εσύ έχεις δίκιο αιτιολογησέτο μας όχι μπούρδες στοιχεία

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος22/11/17 22:16

    ελευθεριανος και νουλας ειναι κολληταρια τραγακη και λιβανου ενω ο καπετανακης που το παιζει οτι ειναι κολλητος του μητσοτακη δεν μπορει ουτε να τους διαγραψει αντιθετα με τους αλλους δυο που φαινεται να εχουν το πανω χερι στη β πειραια και την στηριξη του κομματος φυσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/11/17 15:25

    Φουκαριαρα μηναρας ταμτακος προβολεας τι ειναι ρε παιδια ολοι αυτοι; σαν συμορια μαφιοζων μου ακουγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/11/17 13:24

    Αυτό το¨θρηνούμαι¨ μου έβγαλε το μάτι και δεν μπόρεσα να διαβάσω παρακάτω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.