Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Νοε 2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επίσκεψη στην Σαλαμίνα λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, επισκέφθηκε σήμερα την Σαλαμίνα προκειμένου να διαπιστώσει την έκταση των ζημιών από τη νεροποντή, που ευτυχώς ήταν περιορισμένη και να συζητήσει την αποκατάσταση αυτών.
Συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου και έθιξαν την αναγκαιότητα εύρεσης μίας προσωρινής λύσης στο χρόνιο πρόβλημα σχετικά με τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Δημαρχείου. 

Με την αποπεράτωση των εκτελούμενων έργων απορροής των ομβρίων θα δοθεί οριστική λύση σ’ ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί επί σειρά ετών κατοίκους και επισκέπτες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας όπου παρέδωσε τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας της Δυτικής Αττικής. Συνεχάρη τις εθελόντριες που παρασκευάζουν καθημερινά περίπου 400 μερίδες φαγητού, οι οποίες μεταφέρονται καθημερινά με όχημα της ΠΕ Νήσων στις πληγείσες περιοχές.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/11/17 11:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/11/17 20:32

    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/11/17 20:55

    Οι ανθρωποι μεσα ναι αλλα το λαμογιο η ζηση με τη ΜΚΟ εχει κανει τοσες εκδηλωσεις μαζεψε 10000 ευρω και τα εφαγε για παρτη της που ειναι ο σκοπος τα εργα ουστ απο τη Σαλαμινα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/17 21:01

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Έφη Ζήση22/11/17 11:35

      Ανόητε κουκουλοφόρε των "18/11/17 20:55", μόλις παραβίασες τον μισό ποινικό κώδικα με τις αρλούμπες που έγραψες. Να έρθεις, τώρα που θα χρειαστείς πολλά λεφτά για δικηγόρους με τις μηνύσεις που σού ΄ρχονται, να σου δώσω μερικά από τα 10.000 που λες ότι μάζεψα. Όσο για τη ΜΚΟ, αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες. ΜΚΟ ψάξε κατά Ρέστη μεριά, εκεί θα βρείς μία ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/11/17 21:40

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/17 07:37

      καθαρμα ειναι βαρια κουβεντα. απλα κομματοσκυλα κλασσικα, ππου πουλουν αερα κοπανιστο. στο χωριο μου λενε στους στραβους βασιλεουν οι μονοφθσλμοι. ετσι ειναι οι τυποι αυτοι που ξερουν πως να χειραγωγησουν ατομα, που πιστευουν τα φουμαρα τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/11/17 07:43

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΄΄ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ΄΄ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ 20.55 ΚΑΙ 21.01.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/17 07:33

    ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ.ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΑΤΟΜΑ?. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΕΛΕΤΕΣ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΦΑΓΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ. ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΜΩΣΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΑΖΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ. ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/17 07:45

      ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ...ΤΡΙΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/11/17 20:14

      Καθάρματα ανάξιοι τεμπέληδες και Κουκουλοφόροι εκει μέσα ειναι ολοι
      και ολες από ολα τα κομματα αλλά όταν κλείσει 4000 άτομα θα τα στείλουν στο σπίτι σου για φάρμακα
      και τρόφιμα γιατι η Δήμαρχος τα καλα τα δινει στους κολλητούς Κουκουλοφόρε ουστ μανάρι μου 07:33- 21:01 - 20:55
      εθελόντρια

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.