Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Νοε 2017

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Μετά από 44 χρόνια, τα συνθήματα της κορυφαίας αντιδικτατορικής εξέγερσης «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»,
ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας εκφράζει την θλίψη και την οργή για τον θάνατο 15 συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πλημμύρες σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα.



όχι μόνο δεν ξεθωριάζουν αλλά αποκτούν επιπλέον βαρύτητα, λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται από την γενικευμένη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.
Για ακόμη μία φορά υψώνουμε την σημαία του Πολυτεχνείου ώστε τα διδάγματα της εξέγερσης της 17ηςΝοέμβρη του 1973 να μεταδοθούν και στις επόμενες γενιές.
Στους κοινωνικούς αγώνες πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Η ανεργία, οι εργασιακές συνθήκες που παραπέμπουν σε μεσαίωνα και η μετανάστευση δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Χώρας μας.
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην φοροεπιδρομή και τις συνεχείς περικοπές των συντάξεων που στραγγαλίζουν τα νοικοκυριά και αναγκάζουν τους μικρούς επαγγελματίες να βάλουν λουκέτο.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου και στην πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, στην Αθήνα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Είναι αδιανόητο εν έτει 2017, άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους ως αποτέλεσμα, στην ουσία, άναρχων αδειοδοτήσεων και αυθαιρεσιών στο οικιστικό περιβάλλον.
Οι ευθύνες της πολιτείας είναι τεράστιες και το πρόβλημα διαχρονικό, τα αποτελέσματα του οποίου κόστισαν για ακόμη μία φορά δυστυχώς, ανθρώπινες ζωές.
Απαιτούμε την άμεση απόδοση ευθυνών για τον θάνατο των 15 συνανθρώπων μας αλλά και την αποζημίωση όλων εκείνων που είδαν μέσα σε λίγες ώρες να χάνονται οι περιουσίες τους και να μένουν στον δρόμο.
Παράλληλα το Υπουργείο Εργασίας πρέπει να λάβει την απαραίτητη μέριμνα για τους εργαζόμενους των συγκεκριμένων περιοχών που δεν μπόρεσαν να εργαστούν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μετακυλιστεί το πρόβλημα στους υπαλλήλους των επιχειρήσεων. Για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους επιβάλλεται η άμεση κάλυψη της απώλειας του εισοδήματος τους.
Οι ευθύνες για την τραγωδία στην Δυτική Αττική, πρέπει να αποδοθούν άμεσα και επιτέλους να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα, αλλά κυρίως να δοθούν ΑΜΕΣΑ  οι αποζημιώσεις στους πληγέντες που πρέπει, στην ουσία, να ξεκινήσουν από την αρχή και να φτιάξουν τα σπίτια τους ώστε κάποια στιγμή να αποκαταστήσουν τις ζημιές τους και κυρίως εν όψει ενός χειμώνα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.