Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Νοε 2017

Με τούτα και με τ’ άλλα ναυάγησε ένα αναγκαίο έργο πνοής για τα Σελήνια ”τις πταίει”; Ρητορικό το ερώτημα μια κι όλοι γνωρίζουμε τα γεγονότα



Αν και πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από της αναλήψεως των καθηκόντων της σημερινής Δημάρχου, τι έπραξε για την αποκατάσταση του έργου του σχολείου των Σεληνίων πλην των καταγγελιών και των προσφυγών της κατά του πρώην Δημάρχου;
Ο π Δήμαρχος αθωώθηκε στα ποινικά δικαστήρια γι’ αυτό το θέμα τελεσίδικα, αλλά και στο πειθαρχικό όπου η περιφέρεια μετά από την προσφυγή της Δημάρχου τον είχε παραπέμψει.

Εκδικάστηκε λοιπόν στο πειθαρχικό όπου όχι μόνον αθωώθηκε πανηγυρικά, αλλά δικαιώνει τον πρώην Δήμαρχο για τις επιλογές του αθωώνοντας τον ΟΜΟΦΩΝΑ με εισήγηση μάλιστα καταπέλτη παρακαλώ του εφέτη δικαστή προς την 5 μελή επιτροπή.
Εντωμεταξύ το σχολείο καθημερινά σαπίζει, (με λαδομπογιές δεν διορθώνονται οι κακοτεχνίες και η ακαταλληλότητα του) κα Δήμαρχε, το έργο καλώς κακώς το σταματήσατε και τώρα τι;
Θα ζητήσετε δημόσια συγνώμη από τον πρώην Δήμαρχο που αδίκως τον κατηγορούσατε δεδομένης της ΟΜΟΦΩΝΗΣ αθώωσης του;
Προσωπικά κα Δήμαρχε λίγο μας ενδιαφέρει αν θα του ζητήσετε συγνώμη, όμως στους κατοίκους των Σεληνίων μια γενναία συγνώμη την χρωστάτε που χάθηκε άδικα ένα έργο πνοής για τον οικισμό και τα παιδιά κάνουν μαθήματα μέσα σ’ ένα ερείπιο που όμοιό του δεν πιστεύουμε πως υπάρχει στο Λεκανοπέδιο Αττικής!!!!
Είναι γνωστά τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παλαιό δημοτικό σχολείο Σεληνίων, όπως ανεπαρκής στατικότητα (αναφέρεται από τα πρώτα χρόνια της 10ετιας του 2000 σε σχετική αλληλογραφία μεταξύ του Ο.Σ.Κ. και του δήμου!!!), ελλιπείς χώροι τόσο διδασκαλίας όσο και βοηθητικοί κλπ. (βλέπε σχετικό  ΕΔΩ).
Σας θυμίζω μάλιστα ότι για την ακύρωση της απόφασης αγοράς του οικοπέδου για την κατασκευή του καινούριου δημοτικού σχολείου Σεληνίων, επαίρετο  η κα Δήμαρχος και μέσα από προεκλογικά διαφημιστικά της φυλλάδια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές!!! (βλέπε σχετικό  ΕΔΩ).
Το φωτογραφικό υλικό από τον Σεπτέμβρη του 2017 για να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής την κατάσταση του κτιρίου που φυσικά με λαδομπογιές και ψευτοσοβαντίσματα όχι μόνον δεν διορθώνεται, μη πω γίνεται και χειρότερο δεδομένου του ότι κρύβουμε τα επικίνδυνα σημεία του που δεν χρειάζεται να ‘σαι καν πολιτικός μηχανικός για να φρίξεις.
Και τώρα τι; κα Δήμαρχε;
Ρητορικό το ερώτημα ξανά, μια έτσι κι αλλιώς κατά την πάγια τακτική σας, δεν θα απαντήσετε στο άρθρο μας, δεν προσβάλετε όμως εμάς κα Δήμαρχε, δεν προσβάλετε καν τους κατοίκους του νησιού που σας τίμησαν με την ψήφο τους, προσβάλετε τον ίδιο τον θεσμό που κληθήκατε κακώς, να υπηρετήσετε.

83 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/17 15:49

    Κακως τα γραφετε αυτα.ο λενης σε υποψηφιο του τσαβαρη εδωσε τη δουλεια στον ψευτοεργολαβο νικ ναν...αρα ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/17 17:41

      ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ...
      ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ
      Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/17 17:51

      Ειναι απαραδεκτο στη σημερινη εποχη τα παιδια να κανουν μαθημα σε αιθουσες-κοντεινερ.

      ρουλα ναννου, 2014

      Υποψηφια Δημαρχος

      ;Κοντα στο Δημοτη''

      παμε μπροστα με χερια καθαρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/17 17:59

      χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/17 18:53

      ΛΑΜΟΓΙΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ...ΜΙ...ΜΑΡ..Α ΠΛΑΣΤΕΣ...ΓΕΛΙΟ..ΚΑΡ.....Α...ΕΡΧΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/11/17 14:37

      Από πότε ρε απατέωνες τηλεδημοκράτες, ένας Αφγανός μπορεί να ανεμίζει την Ελληνική σημαία του ματωμένου Σταυρού μας;
      Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΥΤΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ

      Άγνωστα άτομα επιτέθηκαν τα ξημερώματα στην οικία που διαμένει η οικογένεια 11χρονου Αμίρ Αφγανού, ο οποίος αν και είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε με την ταμπέλα του σχολείου του, στην περιοχή της Δάφνης. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα με πέτρες και προκάλεσαν φθορές στην οικία όπου διαμένει ο 11χρονος με την οικογένειά του, στη Δάφνη.Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.
      Η ιστορία του μικρού μαθητή από το Αφγανιστάν, εξακολουθεί να προκαλεί σχόλια, καθώς ενώ κληρώθηκε ως σημαιοφόρος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε κρατώντας μία πινακίδα με το όνομα του σχολείου.

      ——-το σχόλιο

      1)Υπάρχουν γονείς που αντιδρούν με την κατάπτυστη εντολή του τουρκόφιλου Γαβρόγλου, να κρατούν ισλαμιστές την ελληνική σημαία. Και καλά κάνουν. Κι εμείς το ίδιο πιστεύουμε. Και θα διεκδικήσουμε την εξαφάνιση του Νόμου-εκτρώματος.

      2)Σημαία με ελληνικό σταυρό που μάτωσε στα πεδία των μαχών, δικαίωμα για να την κρατάει έχει μόνον ΕΛΛΗΝΑΣ με Ε κεφαλείο.

      3)Ο νόμος πρέπει να αλλέξει. Οι κομμουνιστοσυμμορίτες και οι λησταντάρτες μαζί με τους σφάχτες προγόνους τους, δεν μπορούν να νομοθετούν αυτά τα νομοθετικά εκτρώματα και η μάζα να υπακούει, γιατί έτσι γουστάρουν αυτοί και ο μαλακισμένος μαρξισμός τους.

      4)Κάθε ενέργεια αντεκδίκησης ή προβοκάτσιας, σε σπίτια αλλοδαπών, δεν είναι ακτιβιστικές ενέργειες, είναι τρομοκράτηση. Απλώς η πολιτεία έχει την υποχρέωση να παρακαλέσει τους Αφγανούς-έχουν χαρτιά παραμονής;-για να μην τους τρομοκρατούν και να αποφύγουν κόντρες ή αντιπαραθέσεις με τον αστικό πληθυσμό, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε το συντομότερο στην πατρίδα τους ή όπου αλλού θέλουν. Όποιος δεν περνάει καλά, φεύγει και πάει αλλού να μείνει.

      Και 5. Για ποιο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας, γίνεται λόγος; Για το Τμήμα που τηλεοπτικά πρόσωπα βγάζουν δολοφόνους, παραβατικούς, λεμέδες, φτωχοδιάβολους, μαχαιροβγάλτες και βγάζουν λόγους, όταν την ίδια ώρα κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες; Ασκήθηκε δίωξη στους τηλεοπτικούς μαλάκες που τους κάνουν πρόσωπα της ημέρας;

      Επίσης για να μην το ξεχάσουμε: Το Τμήμα αντιρατσισμού, είναι τμήμα αντιμετώπισης ρατσισμού ή άντρο ομοφυλόφιλων και πισωγλέντηδων;

      Άντε, κάντε μας τη χάρη.

      Τα ξανάπαμε: Στη γειτονιά μας τους πούστηδες τους παίρναμε με τις πέτρες. Εμείς έτσι μάθαμε να ζούμε. Και αυτοί έμαθαν να παίζουν πιτσιρίκια με τις κούκλες και η μανά τους να τους φοράει φουστανάκια και ποδίστες και να τους βάζει να πλένουν κυλότες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/17 16:45

    Αθωώθηκε πανηγυρικά λέει η μαϊμουδίτσα. Τι λες ρε βλάκα, το 2-1 το ξέχασες; Ας μην τα είχε αρπάξει γερά ο μειράζον χρήμα στην έδρα παραδικαστικός παράγων και θα σου λεγα εγώ αν θα αθωωνόταν.
    Και μόνο ότι αθωώθηκε με 2-1 ψήφους των δικαστών και ένα εισαγγελέα καταπέλτη εναντίον του, τα λέει όλα. ΕΝΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/17 17:52

      Ρε ρόμπα ξεκούμπωτη τόσο εμπάθεια πλέον;

      Τι λέει ο άνθρωπος; Στο δικαστήριο ΑΘΩΩΘΗΚΕ δεν είναι προ-πό με 1,2,Χ

      Το αθώος είναι αθώος και τέλος τελεσιδίκως βρομιάρη ΤΕΛΟΣ

      Και στο πειθαρχικό!!!! ΟΜΟΦΩΝΑ σου κάνει;

      Ρε μας εξαπατήσατε κι αυτό μας φτάνει, μας εξαπατήσατε όλοι φουκαριάρα Μηνάρας Ταμτάκος ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/17 17:26

    ΜΙΧΑΛΑΚΟ 16:45,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΔΡΕΥΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΑΚΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ!!!!!!!!!!!
    ΡΩΤΑ ΒΛΑΚΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΡΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΠΟΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/17 17:34

      Είμαι γονέας παιδιού που πάει στο δημοτικό σχολείο Σεληνίων και έχω στα χέρια μου το προεκλογικό πρόγραμμα της κυρίας Νάννου για το δημοτικό σχολείο Σεληνίων και ντρέπομαι που την ψήφισα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/17 17:37

      ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/17 17:47

      Τσάβες ο Πειραιώτης, για να μην μπερδευόμαστε με τον άλλον της Βενεζουέλας τον μέντορα του Μαδούρο και καταστροφέα της Βενεζουέλα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/17 17:57

      Μα νά 'σουνα μόνον εσυ που ντρέπεσαι εμείς να δεις πως την πατήσαμε και μας παραπλάνησε
      Θα παρακαλέσω τον κ διαχειριστή να δημοσιεύσει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, βιντεο που ξέρω πως τα 'έχει

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/17 17:27

    ο καπεταν...ακης Ο ΠΑΣΟΚΟΣ
    λοβερδου και φωφωης στο
    κεντρο νεοτητας σαλαμινασς

    ο υποψηφιοσ της νεας Δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/17 18:04

    Εμένα ακόμη αντηχούν στα αυτιά μου τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που μας έλεγε στην παραλιακή καφετέρια στα Σελήνια.
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/11/17 18:05

    ρουλα ναννου
    Υποψηφια Δημαρχος 2014


    το ΔΗΜΟΤΙΚΟ δικτυο υδρευσης ενα περιουσιακο στοιχειο του ΔΗΜΟΥ που αποφερει ετησιως 800.000

    ευρω κερδος και Θεσεις εργασιας για τους συντοπιτες μας

    αυξηση 57% στο νερο, 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/17 18:12

      Και να ταν το μόνο της ψέμα;
      Ρε μας φλόμωσε με αυτό το μειλίχιο στυλ της καλής νοικοκυρούλας μας την έφερε ρεεεεε πάρτε το χαμπάρι, μας την έφερε το ασπόνδυλο του Μηνά

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/11/17 18:19

    ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/11/17 18:51

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/17 19:41

      Άθλια σκουλικάκια 18:51,το μόνο που σας έμεινε για να του απαντήσετε είναι η συνεχιζόμενη λάσπη σας γιατί από έργα και στοιχεία είσαστε ανίκανοι να παρουσιάσετε.
      Αλλά όσο τον λασπολογείτε τόσο πιό φανατικούς μας κάνετε!!!!!!!
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/17 19:43

      ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
      ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
      ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
      ΑΚΟΙΠΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/11/17 18:52

    http://todaysnewspress.blogspot.gr/2017/11/blog-post_63.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/11/17 19:02

    Charalampos Drivas
    4 λεπτά ·


    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΝΔ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Εφαρμογή Καταστατικού Ν/Δ
    Υπογραφή παραιτήσεις. και λόγους κατάργησης θέσεως μου .. ολα στη επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/17 19:14

      ότι του φανεί του λωλοστεφανή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/17 19:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/17 20:22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/17 20:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/11/17 19:53

    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟΜΙΧΑΚΙΔΕΣ
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/11/17 20:17

    Charalampos Drivas
    1 ώρα ·


    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΝΔ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Εφαρμογή Καταστατικού Ν/Δ
    Υπογραφή παραιτήσεις. και λόγους κατάργησης θέσεως μου ..στο καφέ Avenue

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/11/17 20:43

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17 07:06

      ΚΟΥΙΖ: Ποιό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από την Σαλαμίνα Κρητικής καταγωγής και κατά την θέλησή του υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές έχει ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2016 για την Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/17 07:07

      ΚΟΥΙΖ: Ποιό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από την Σαλαμίνα Κρητικής καταγωγής και κατά την θέλησή του υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές έχει ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2016 για την Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/17 08:00

      Εδώ να σε δω ρε μάγκα,
      ο Καπετανάκης και το ξέρει όλη η Κούλουρη σιγά το δύσκολο

      Τώρα πες μου τι κερδίζω γιατί κάθε ΚΟΥΙΖ η σωστή απάντηση έχει και δώρο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/17 13:29

      Μάλλον ο Δούλας...και για να μην ψαχνετε..είχε ψηφίσει και ο ίδιος.Θα μου πεις δεν ειναθ κρητιό όνομα???Κάνετε λάθος...αφού κανονικά είναι Δουλικάκης (του Τσάβες βεβαια)

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/11/17 05:08

    Κοντός στραβός και κακός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/11/17 06:30

    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΑΚΟΙΠΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/11/17 07:00

    ΚΟΥΙΖ: Ποιό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από την Σαλαμίνα Κρητικής καταγωγής και κατά την θέλησή του υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές έχει ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2016 για την Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/11/17 07:11

    Καλημέρα
    Κύριοι της Τοπικής της ΝΔ αν αυτό που γράφουν ως Κουιζ και φωτογραφίζουν συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ στη Σαλαμίνα είναι αλήθεια διαγράψτε τον ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17 08:08

      Καλημέρα Γρηγόρη μου
      Δεν μπορώ να σε διαγράψω γιατί κατ αρχάς δεν είμαι διοίκηση άρα δεν μπορώ, εκτός αυτού μω μανάρι μου πως να σε διαγράψω αφού το Κούλη έχει πάρει το μισό ΠΑΣΟΚ σαν στελέχη του θα 'ταν άκομψο μη σου πω και άδικο, γιατί εσύ ο φουκαράς τι έκανες;
      Μόνο πήγες και ψήφισες οι άλλοι ήταν και αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ
      Άσε που τώρα διαπραγματεύεται το Κούλη την απορρόφηση και της Γεννηματά μη σου πω και του χοντρού!!!
      Αυτό θα ήταν άδικο για σένα δε συμφωνείς;
      Εσύ Γρηγόρη προέβλεψες την συγχώνευση ΝΔ ΠΑΣΟΚ πολύ πριν το σκεφτούν οι μέντορες της πολιτικής, άρα άξιος.
      Μόνο φίλε μου που δεν μπορώ να σε ψηφίσω γιατί εγώ είμαι αυθεντικός κι όχι γιαλαντζί
      Καλή Κυριακή Γρέγκορη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/17 08:21

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/11/17 08:14

    Εσύ κα Δήμαρχε θα έβαζες το δικό σου παιδί σε τέτοιο κτίριο για μαθήματα;

    Ουε κι αλίμονο σου να μη συμβεί τίποτα σ' όλες αυτές τις ψυχούλες εκεί μέσα

    Βρες καράβι να μπαρκάρεις μαζί με τον άντρα σου ανάξια και ψεύτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/11/17 09:47

    εσωκοματικες εκλογες ψηφιζουν στελεχοι και αλλων κοματων και ψηφιζουν αυτον που δεν θελουν οι πολλοι το γρηγορη τον ξερω 30 χρονια δεξιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17 09:57

      Ρε πας καλά; Δεξιός και πήγε στο ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές τους;
      Τυχάρπαστος - αριβίστας - τυχοδιώκτης που λειτουργεί κατά τον συρρικνωμένο εγκέφαλο του κατά το δοκούν, αυτός είναι η ντροπή της Μεγαλονήσου κι όλα τ' άλλα Γρηγόρη μου άστα να πάνε, τώρα σε πήρανε χαμπάρι, είδες αγάπες που χεις τρομάρα σου που θες να πας και για Βουλευτής, τώρα θα μου πεις εδώ βγήκε η Τσιτσολίνα γιατί να μην βγεις κι εσύ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/17 10:00

      ΤΣΑΒΑΡΑΚΟΟΟΟΟΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/17 10:08

      Μω μανάρα μου 10:00
      Δεν ξέρω τι τον θέλει ο Σκουρλέτης τον Τσάβες
      Αυτό που ξέρω καλά τι την θέλει ο εισαγγελέας τη μανάρα
      Πλαστογραφία / παράβαση καθήκοντος / Αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
      Πες μου σε παρακαλώ, εσύ που ξέρεις απ αυτά για πόσα χρόνια μιλάμε;
      Θα με υποχρεώσεις, καλή Κυριακή μω μαναρα μου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/17 11:48

      ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος5/11/17 10:32

    Λοιπόν, τέρμα τα ψέματα και οι παραποιημένες αλήθειες μαστροκόλια, έχεις καταντήσει χειρότερος από τον Γεωργαλά της χούντας. Ο τσαβαρής δεν αθωωώθηκε ούτε από το δικαστήριο ούτε από το πειθαρχικό συμβούλιο. Το παράπτωμα έγινε και αναγνωρίστηκε και από τα δύο Όργανα. Για να καταδικαστεί όμως ένας Δήμαρχος για παράβαση καθήκοντος πρέπει να στοιχειοθετηθεί και ο δόλος, πράγμα που το δικαστήριο με πλειοψηφία 2-1 έκρινε ότι ΝΑΙ μεν διαπράχθηκε το αδίκημα, δεν το έκανε όμως από δόλο, γιαυτό και τον απάλλαξαν της ποινής. Με μία τέτοια απόφαση δικαστηρίου, το Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν μπορούσε να κρίνει διαφορετικά και ελλείψει δόλου τον απάλλαξαν κι αυτοί της ποινής. Με λίγα λόγια ΕΝΟΧΟΣ χωρίς ποινή. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17 13:48

      ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ.......
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλά είσαι πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην λάσπη και την παραπληροφόρηση σαν το περιβόητο της Δημάρχου μας, αθώος με ισοπαλία 2 προς 2
      Ρε δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο τώρα διαβάζοντας το σχόλιο σου ακόμα και δικός σας υποστηρικτής θα γελάει να σαι γερός αδελφέ μου μ έκανες και γέλασα με την καρδιά μου σήμερα Κυριακή.
      Εσύ δεν χρειάζεσαι μαθήματα από τον Γιωργαλά τον έχεις ξεπεράσει.
      Μπορείς να μας πεις την εισήγηση του εφέτη προς το 5μελές την διάβασες; Σίγουρα την έχεις διάβασει, μπορείς να μας την δημοσιεύσεις και σε μας να την διαβάσουμε ή δε συμφέρει;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/17 16:04

      Αφού δεν την έχεις διαβάσει εσύ, θα την ξέρω εγώ;
      Αν υπάρχει εισήγηση, που δεν υπάρχει, να την βγάλετε στον αέρα, να γελάσουμε λιγάκι.
      Μας έχετε φλομώσει στα ψέματα, λιγούρια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/17 17:25

      ΤΡελα πουλάς μωρή βρώμα;
      Είναι δυνατόν να συνεδρίασαν χωρίς εισήγηση;
      Όλα στην ώρα τους μπούλη μου προς το παρόν θα σου στείλει
      κάποιο άλλο χαρτί που πολύ θα σε συγκηνήσει
      Καλά ξεμπερδέματα πανίβλακα

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/11/17 13:39

    Επειδή 10:32,είσαι ο Ταμτάκος ένα έχω να σου πω,Ταμτάκο γιά άλλη μιά φορά είσαι ημιμαθής
    Τα υπόλοιπα Ταμτάκο στην ώρα τους....Ξέρεις εσύ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17 14:11

      ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 10:32,ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΣΑΙ ...ΠΟΛΎΞΕΡΟς ΆΚΟΥ ΓΙΆ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΕΙΣ:
      ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΣ
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΑΜΤΑΚΟΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/17 16:16

      Επειδή γιαννάκι είσαι και αμαθής, μάθε ότι το πειθαρχικό δεν μπορεί ποτέ να κρίνει διαφορετικά από ότι το δικαστήριο, έστω κι αν αυτό είναι ειρηνοδικείο.
      Και τα δύο όργανα είπαν ότι το αδίκημα διεπράχθη αλλά επειδή έκριναν ότι δεν υπήρχε δόλος σε απάλλαξαν της ποινής. ΕΝΟΧΟΣ χωρίς ποινή. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. Τελεία και παύλα. Κοίταξε τώρα πώς θα την σκαπουλάρεις από το ΒΟΥΛΕΥΜΑ. Εκεί γιαννάκι ο ναμόπουλος δεν μπορούσε να τους δωροδοκίσει και τώρα την έχεις βαμένη. Δεν την γλυτώνεις και το Θεό να έχεις μπάρμπα. Ήλθε η ώρα να πας σπιτάκι σου, αρκετά κατέστρεψες το Δήμο μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/17 16:54

      ΡΕ 16:16,ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ.....ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΕ ΑΣΧΕΤΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/17 22:56

      Εσύ, περίμενε στο ακουστικό !!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος5/11/17 16:47

    ΡΕ 16:16,ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΚΙΑΠΟ ΤΑ ΒΛΗΤΑ.........ΦΙΛΑΚΙΑ
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ......ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΤΟ .....ΔΕΙΞΕΙ......ΘΕΛΕΙ ΚΛΑΜΑ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΠΟΛΥ........ΚΑΙ ...ΠΟΤΕ....ΔΗΜΟΣΙΩΣ.......ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17 17:01

      Αγαπητέ φίλε 16:16,επειδή υπάρχουν και δημότες που γνωρίζουν από νομικά θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις τέτοιες ανακρίβειες και στη χειρότερη περίπτωση αναλήθειες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/17 17:46

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΣΕΝΑ??????ΔΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΥΙΖ: ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/17 22:52

      Αγαπητέ μου 17:01 αν κατάλαβες καλά δεν απευθύνομαι σε εμπαθείς αλλά σε νοήμονες που δεν έχουν παρωπίδες. Καμία ανακρίβεια και καμία αναλήθεια δεν ειπώθηκε. Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λέω. Τα ποινικά δικαστήρια είναι πάνω από όλα γιαυτό και οι αποφάσεις του μπορεί συνταγματικά να μη δεσμεύουν τα άλλα δικαστήρια και τα πειθαρχικά όργανα, αλλά πάντοτε λαμβάνονται υπόψη και τουλάχιστον κατά την εμπειρία μου για συναφή θέματα δεν έχει υπάρξει ποτέ απόφαση αντίθετη του ποινικού δικαστηρίου. Γιαυτό, και κανένα πειθαρχικό όργανο δεν προτρέχει να βγάλει απόφαση όταν γνωρίζει ότι το ίδιο θέμα έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, όπως συνέβη και στην περίπτωση αυτή που αναφέρεσαι δηλ. οικόπεδο Μαντούβαλου. Και κάτι ακόμη. Η Νάννου με την διοικητική προσφυγή που έκανε και ακυρώθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην ουσία γλύτωσε τον Τσαβαρή από τα χειρότερα. Όπως αποδείχθηκε και το ομολόγησε και ο ίδιος το οικόπεδο ήταν ακατάλληλο και προβληματικό και δεν μπορούσε να οικοδομηθεί. Αν λοιπόν το είχε αγοράσει τότε το αδίκημα της απιστίας δεν θα το γλύτωνε. Έτσι έχουν τα πράγματα και τελειώνω ευχόμενος καληνύχτα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/11/17 05:51

      ΤΑΜΤΑΚΟ 22:52,ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΤΑΜΤΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
      Ο ΤΑΡΙΦΑΣ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος5/11/17 23:44

    Επειδή ασχολείσαι με αυτούς πού βρίσκονται σε άλλα κόμματα και ψηφίζουν άλλο κόμμα ,η διαδικασία ψήφισης είναι συγκεκριμένη .Δηλαδή πρώτα γίνεται ταυτοποίηση έπειτα ψηφίζεις και κατόπιν υπογράφης ,και αποτελούν προσωπικά δεδομένα για το κάθε φορέα.όποιος δώσει βεβαίωση ότι ψήφισε κάποιος , αποτελεί κακουργηματική πράξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/11/17 07:41

    Αγαπητή κυρία 22:52,πολύ φοβάμαι ότι με τέτοιες θέσεις και σκέψεις νομικές έχεται κάνει λάθος.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/11/17 10:08

    Η υπόθεση την οποία εξέτασε το ΣτΕ, με την απόφασή του να επικυρώνει την απόφαση του Ταμία, έχει ως εξής: Το 2004 η οικονομική υπηρεσία του δήμου διαπίστωσε ταμειακό έλλειμμα ύψους 961.757,31 ευρώ. Ειδικός ταμίας του δήμου αρχικά έκανε λόγο για λογιστικό λάθος λόγω της μετάβασης από το απλογραφικό στο διπλογραφικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/17 13:47

      Τι είναι αυτό πάλι; Δώσε μας κάτι πιο χειροπιαστό να καταλάβουμε.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος6/11/17 14:22

    Η αποφαση του Δημοτικου ΣυμΒουλιου, για τη συναψη συμβασης με την ΕΥΔΑΠ για 20ετη παραχωρηση της εκμεταλλευσης του δημοτικου δικτυου υδρευσης χωρις κανενα ανταλλαγμα,ειναι χαριστικη και παρανομη.Εμεις Θα ακυρωσουμε αμεσως και την αποφαση του ΔΣ και τη συμβαση με την ΕΥΔΑΠ, σε περιπτωση που την υπογραψουν.

    Το δημοτικο δικτυο υδρευσης,
    ενα περιουσιακο στοιχειο του
    Δημου που αποφερει ετησιως 8000.000 ευρω κερδος και Θεσεις εργασιας για τους συντοπιτες μας,ειναι αξιας δεκαδων εκατιμμυριων ευρω και δεν μπορει να προσφερθει ως δωρο στην ΕΥΔΑΠ,εκ του λογου και μονο οτι η σημερινη δημοτικη αρχη δηλωνει αδυναμια να το διαχειριστει.
    Οποιος δηλωνει αδυναμια παραιτειται,δεν ξεπουλαει την
    περιουσια του δημου για να κρατηθει στην εξουσια.
    Το δικτυο δεν Θα παραχωρηΘει,Θα παραμεινει στο Δημο επ΄
    ωφελεια των εργαζομενων,

    ρουλα Ναννου

    Υποψηφια Δημαρχος

    ''Κοντα στο Δημοτη΄΄
    2014


    2017,............................................ως δωρο στην ΕΥΔΑΠ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/17 14:42

      Ναι καλέ μου και την έχει πιάσει κωλοπιλάλα να κάνει σήμερα επιτροπή ποιότητα ζωής να το υπερψηφίσει για να τους κάνει όλους συνένοχους και να το φέρει και στο Διοικητικό Συμβούλιο για έγκριση κωλοπιλάλα σου λέω!!!!

      Μήπως οι οι κ/κ Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι για κάθε παράνομη απόφαση είναι συνυπεύθυνοι κι αυτοί ΟΛΟΙ όσοι το ψηφίσουν και στην επιτροπή και στο Δ.Σ.

      Καληνύχτα Σαλαμίνα, σας ξεπουλάνε τα ασημικά ζούμερε και σεις κοιμαστε τον υπνο του διακίου

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος6/11/17 14:54

    Εξαρθρώθηκε πανευρωπαϊκό «ΚΕΠ» πλαστών εγγράφων στην Αθήνα.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/11/17 16:32

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ....ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ...
    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/17 16:35

      Μηνάκο μάχαιρα έδωσες και μαχαιρα θα .......γιά το δημοτικό δίκτυο
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος6/11/17 18:38

    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΥΚΤΥΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΙ ΡΟΥΣΒΕΤΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΙΛΑΦΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ κ.λ.π ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/11/17 18:50

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΙΧΑΛΑΚΙ 18:38,ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ;ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΙ.ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/17 20:10

      Σε ποιόν θα το νοίκιαζε ρε μουρόχαυλε; Αυτά σας λέει ο μικρός γιαννάκις και τα καταπίνετε;
      Ξυπνήστε.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος6/11/17 19:42

    ΜΑΥΡΑ-ΜΑΥΡΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΙΛΑΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/11/17 19:48

    Αυτό είναι το χάλι της Σαλαμίνας πρώην και νυν να κατηγορεί ο ένας τον άλλο για το δίκτυο του νερού, αλήθεια γιατί τόση αντιπαράθεση για ένα δίκτυο κατεστημένο?? Ο πρώην γιατί το έδινε?? Αυτός δεν έλεγε ότι ο δήμος μπαίνει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, τώρα που δικαιώθηκε γιατί απειλεί δεν θέλει το καλό του νησιού?? Από την άλλη μια Δήμαρχος που είναι δέσμια των επιλογών της όταν ήταν στην αντιπολίτευση προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο αλλά πώς??? Η δημοτική της ομάδα είναι σε διάλυση, όλοι εκβιάζουν όλους, πως θα πάει αυτό το νησί μπροστά ποτέ.αν θέλετε να προσφέρετε έστω και την τελευταία στιγμή καθίστε και βρείτε λύση για αυτό το μεγάλο πρόβλημα που σπρώχνει το νησί στο βάραθρο, και μετά θα σας κρίνει ο λαός της Σαλαμίνας, όσο υπάρχει καιρός βρείτε λύση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/17 21:20

      ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ:"" Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ""
      Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος6/11/17 20:06

    Γιαννάκι, όσο οι σύμβουλοι της Νάννου ήσαν καινούργιοι μπορεί και να φοβόντουσαν με αυτά που έλεγες. Τώρα όμως πάλιωσαν κι αυτοί και σε έχουν πάρει στο μεζέ, γιατί κατάλαβαν ότι είσαι ένα ένας τενεκές και το μόνο που κάνεις είναι να εκφοβίζεις. Ότι κάνει η Νάννου είναι 100% νόμιμα, γιαυτό ούτε 1 απόφαση είτε δημ συμβουλίου είτε οικονομικής επιτροπής είτε επιτροπής ποιότητας ζωής δεν έχει ακυρωθεί. Αντίθετα, εσύ που την παρανομία την έχεις στο πετσί σου, κοιτάς μόνο το συμφέρον και το τομάρι σου, γιαυτό και οι 5 δικοί σου δημ σύμβουλοι έφαγαν από 6 μήνες φυλακή.
    Θυμάσαι που έλεγες στη συνέντευξη τύπου προεκλογικά για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ; Να στο θυμίσω εγώ: "Με απειλούν (εννοώντας τη Νάννου) να μη βάλω υπογραφή στη σύμβαση παραχώρησης της εκμετάλλευσης του δικτύου. Ε, εγώ τους απαντώ ότι όχι 1 αλλά 2 υπογραφές θα βάλω". Τελικά ούτε 1 δεν έβαλες γιατί θα πήγαινες για απιστία αφού δεν υπήρχε διάταξη νόμου που να δίνεις την εκμετάλλευση τζάμπα στην ΕΥΔΑΠ και οποιεσδήποτε δαπάνες για τις ζημιές και την αναβάθμιση του δικτύου θα της πλήρωνε ο Δήμος. Δηλαδή προκειμένου να απαλλαγεις εσύ από το δίκτυο, έδινες και κόλο. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο νόμος επιτρέπει να παραχωρείται η κυριότητα του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ χωρίς αντάλλαγμα και ο δήμος ξεμπερδεύει μιά για πάντα. Νόμιμα, νομιμότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/17 20:20

      Τι λες ρε τρόμπα, ποιος νόμος λέει αύτές τις παπάτζες που τσαμπουνάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/17 03:51

      ΡΕ 20:06,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ.Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
      ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΜΗΝΑΚΟΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ
      Ο ΤΑΡΙΦΑΣ

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος6/11/17 20:43

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑ ΛΕΜΕ: Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΠΙΟΙΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????? ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ-ΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΒΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΕ 2 ΚΕΠ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΩΛΕΙΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ/??????? ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΟΝΤΑΚΙ??????> ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΡΕ ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ Γ.Α.Π) ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΥ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο Βλάμης6/11/17 22:32

    Φλαμίνγκο και νυν Βιέντο μια πονεμένη ιστορία

    Εδώ και τρία χρόνια που παρέλαβε η Φουκαριάρα δεν ενόχλησε καν τον νέο ιδιοκτήτη του καφε Βιέντο για τα βεβαιωμένα χρέη του από την διοίκηση Τσαβαρή, ο λόγος;
    Θα μπορούσατε κα Δήμαρχε να μας δώσετε μια έξυπνη απάντηση; Τι σου λέω τώρα ο άνθρωπος!!!!!
    Πως και σήμερα (τρια χρόνια μετά) πιέζετε επιτακτικά τον ιδιοκτήτη για την καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών;
    Προς τι λοιπόν τόση πρεμούρα μετά τρια χρόνια;
    ΜιχαλοΜηνάκο εσείς μια επαρκή εξήγηση;
    Να σας διευκολύνω εγώ γι να σας βγάλω από την δύσκολη και δυσάρεστη θέση.
    Αφήσατε τρια χρόνια τώρα τα βεβαιωμένα χρέη που υπερβαίνουν τα 30.000 ευρώπουλα ώστε να στοιχειοθετήσετε ρε άθλιοι το κακούργημα κατά Τσάβες.
    Έλα μου όμως που τώρα βγήκε το βούλευμα και τον απαλλάσσει από το κακούργημα και κινδυνεύει η φουκαριάρα πλέον… για παράβαση καθήκοντος μια και δεν έκανε απαιτητά (τότε που ‘πρεπε) από τον ιδιοκτήτη και τρέχει να μαζέψει τώρα πια, το γάλα που της χύθηκε της καημένης.
    Να που καμιά φορά η ζωή δικαιώνει την αλήθεια έναντι του σάπιου ψέματος (Ε! ρε Μάριε ζημιά που της έκανες της φουκαριάρας)
    Α και δεν σου είπα, ξέχασα το σπουδαιότερο, το πανηγύρι τώρα μόλις αρχίζει!!!
    Σε φιλώ ο Βλάμης
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/17 07:53

      ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος8/11/17 13:08

    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ, ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑΟΚΤΩ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΟΚΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.