Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιαν 2010

Οι νέοι αντιδήμαρχοι για το 2010

Με απόφαση του Δημάρχου Σαλαμίνας Σπύρου Σοφρά, αντιδήμαρχοι για το 2010 ορίστηκαν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι Σαλαμίνας:
Αντωνίου Γεώργιος
Εποπτεία και έλεγχος της καθαριότητας και συντήρηση των οχημάτων του Δήμου
Μπακαούκας Δημήτριος
Θέματα Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας, Πρόνοιας & Παιδείας
Λαλούση Μαρδίτσα
Προγραμματισμός και σχεδίαση δημοτικών έργων, θέματα τοπογραφικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, περιβάλλοντος και πρασίνου – Τέλεση πολιτικών γάμων
Νάννος Ευάγγελος
Παρακολούθηση εκτέλεσης δημοτικών έργων, ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης
Αναπληρωτής του δημάρχου για το 2010 ορίστηκε, η κ. Λαλούση Μαρδίτσα.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/1/10 22:30

    Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους φταίνε δεν φταίνε, θα εισπράξουν την κατακραυγή και την αγανάκτηση του κόσμου για την ανικανότητα του Δημάρχου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/10 08:25

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/10 13:40

    Άστο, θα κάνει τώρα την γέφυρα και θα πηγαινοέρχεται ο Κουλουριώτης στο Αλεποχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/10 14:10

    Ρε αυτός πιστεύει πως οι Κουλουριώτες τρώμε κουτόχορτο.
    Καλά τούτος δεν είναι για κόσμο, οι δικοί του Τσάμιδες και λοιποί ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι δεν τον συμβουλεύουν (!!) να μην γράφει μ…. γιατί τα γραπτά μένουν ???
    Ο έμπειρος Βασίλης Αλαΐσκας, γιατί διαχώρισε την θέση του τον τελευταίο χρόνο «δημοκρατικής» διακυβέρνησης του νησιού μας!!!
    Ακούγεται ότι η αδιαλλαξία και η υπεροψία του δημάρχου τον έκαναν να αποστασιοποιηθεί για να μην χρεωθεί την καταστροφή.
    Ο άξιος και δοκιμασμένος αντιδήμαρχος Κώστα Αγαπίου γιατί και αυτός αποστασιοποιείται ??? Δεν έχει να κάνει με την λάσπη που έντεχνα διασκορπούν δεξιά κι αριστερά τα φερέφωνα του δημάρχου για το 3Α, λίγη τσίπα ρε, σας πρόσφερε 3 χρόνια τώρα, αυτό είναι το ευχαριστώ??
    Τι να περιμένεις πλέον από τους ακάπνιστους αντιδημάρχους?? Τι να προσφέρουν !! Ώσπου να καταλάβουν τι γίνεται και πως λειτουργεί το όλο σύστημα θα βρεθούν να διαχειρίζονται τα των εκλογών και τότε έλα να γελάσουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/10 21:01

    προσπαθούν να δείξουν καλό πρόσωπο και βάζουν μπούλιδες και άσχετους, ετσι θα αποπλανίσουν τους κουλουριώτες, αμ! δε. πίτες κόφτε και φλουριά βάλτε για να κοροιδεύεται τον κόσμο. σας πήρανε ομως χαμπάρι, χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/1/10 16:52

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΑΘΛΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.