Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιαν 2010

ΕΚΘΕΣΗ, ΜΕ “ΣΦΡΑΓΙΔΑ” ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ !!!

Με εντολή του Δ.Σ. του Δήμου Σαλαμίνας στις 16 Μαρτίου ορίζεται επιτροπή για να διερευνήσει το θέμα των λατομείων πρώην “ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ” και νυν πολυμήχανου “ΑΓΓΕΛΟΥ”.
Τώρα θα μου πεις τι μας φταίει ο άνθρωπος, άλλωστε επιχειρηματίας είναι και θα κοιτάξει πρώτα τα δικά του συμφέροντα, τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση και μέριμνα της επιτροπής των δικών μας εν δυνάμει Σωτήρων.
Αλήθεια ποιοι ήταν στην “επιτροπή” για να τους θυμόμαστε όταν θα έλθουμε να κρίνουμε το αύριο αυτού του νησιού!!!
- ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και υποψήφιος Βουλευτής παρακαλώ ! !
- ΡΑΠΤΗΣ Νικόλαος ναι, ο εν δυνάμει δήμαρχος (κατά δική του δήλωση) και νυν δημοτικός Σύμβουλος ! !
- ΝΑΝΝΟΥ Ισιδώρα – Ρούλα, η Superwoman κι αυτή εν δυνάμει δήμαρχος ! !
- Και το κερασάκι στην τούρτα (!!), η Σταματίνα ΜΠΕΓΝΗ, η Τίνα μας, τι να κάνει έχει πολλές υποχρεώσεις η καημένη και στον Βαγγέλη και στον Σπυρέτο {και οι δυο προσωπικοί φίλοι του ΑΓΓΕΛΟΥ} κι έτσι μπήκε εθελόντρια για να βοηθήσει την κατάσταση.
Μέχρι εδώ ΟΛΑ καλά, πρέπει να διαβάσεις την έκθεση για να καταλάβεις ποιοι και γιατί μας ζητάν την ψήφο μας ( ολόκληρη την έκθεση μπορείτε να την κατεβάσετε από το: http://koulouri-news.blogspot.com/ απ' όπου και η φωτό).
Όπως οι ίδιοι αναφέρουν ότι διαπίστωσαν, δηλαδή ερεύνησαν και διαπίστωσαν; Όχι βέβαια, πήραν τις διαβεβαιώσεις του ΑΓΓΕΛΟΥ κι έτσι διαπίστωσαν!!
1.- για την κυκλοφορία των οχημάτων, οι αρμόδιοι της εταιρίας έδωσαν εντολή, στις υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη διακίνησης των προϊόντων, να απαγορεύσει την διέλευση των εταιρικών οχημάτων, της ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από τα σχολεία και ενημέρωσαν την διεύθυνση των σχολείων και την Αστυνομία. Τώρα για όλους εσάς, που θα βιαστείτε να μας κρίνετε, ολόκληρη η ανωτέρω φράση, είναι στην πολύτιμη έκθεση της επιτροπής (στην διάθεση του κάθε κακοπροαίρετου) με φαρδιές πλατιές τις υπογραφές τους.
Δηλαδή η τήρηση της έννομης τάξης στο νησί μας, επαφίεται στο φιλότιμο του κάθε επιχειρηματία ο οποίος κατά το δοκούν ενημερώνει και την αστυνομία!!! Να χαρώ εγώ τους εν δυνάμει δημάρχους μας.
2.- Η απόφαση οριοθέτησης του Λατομείου, τα συμβόλαια μίσθωσης και η απόφαση επέμβασης, δεν βάζουν κανένα περιορισμό παραγωγής!! κλπ / κλπ, Τι μας λέτε τώρα, εσάς μωρέ περιμέναμε να μας το πείτε?? Αυτή ήταν η αποστολή σας?? Μήπως δεν ξέραμε ότι στέλνει υλικό παντού με καράβια του Βαγγέλη??
3.- η εταιρία καλύπτει στον μέγιστο βαθμό, της ανάγκες της περιοχής και τις ανάγκες βιομηχανίας σκυροδέματος που ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη στην Μάντρα Δυτικής Αττικής. Τώρα ότι θα χρειαζόμασταν επιτροπή για να το διαπιστώσει δεν το φανταζόμαστε ποτέ.
4.- έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση του τοπίου κατά έγγραφη δήλωση της Δ/σης του Λατομείου κλπ, Καλά εσείς τι είδατε!! Περιμένατε την έγγραφη δήλωση του ΑΓΓΕΛΟΥ για να μας ενημερώσετε;;
5.- Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η εταιρία μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει μειώσει τις θέσεις εργασίας. Ας μην ξεχάσουμε και το τελευταίο, μας διαβεβαίωσαν λένε ότι ΔΕΝ υπάρχουν βιομηχανικά ή άλλης μορφής απόβλητα. Βαθιά συγκινημένος από τα φιλεύσπλαχνα αισθήματα και τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της εταιρίας και προσωπικά του κ. ΑΓΓΕΛΟΥ, αφήνω σε ‘σας να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Η έκθεση συντάχθηκε στις 9 του Δεκέμβρη 2009 και υπεγράφει ως προανεφέρθει. Για την συντελούμενη περιβαλλοντολογική καταστροφή μούγκα η επιτροπή μας, ούτε είδε ούτε κατάλαβε τίποτα, άλλωστε τους διαβεβαίωσε ο κ. Αγγέλου πως δεν τρέχει τίποτα.
Φίλε Σαλαμίνιε, όταν εσύ θα εισάγεις τα υλικά της ανοικοδόμησης σου, όταν εσύ θα ζεις με το φάντασμα του νταμαριού της “γούβα Μπατσί” και θα ‘χεις πλήρη περιβαλλοντολογική καταστροφή, ο ένας θα ‘ναι στα Βίλια, ο άλλος θα ‘ναι στο Αλεποχώρι, ο άλλος θα ‘ναι στον Άλιμο και ‘συ εδώ να κοιτιέσαι μελαγχολικά στον καθρέφτη σου .... που σ’ έπιασαν κότσο.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/1/10 22:47

    Αγαπητό blog, σου ξέφυγε από την 5η διαπίστωση της περι ου ο λόγος έκθεσης, “… σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στα μέσα παραγωγής, που έχουν ως αποτέλεσμα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους, την ελαχιστοποίηση της ελκυόμενης σκόνης χρησιμοποιούνται υδροφόρα συστήματα για την διαβροχή των χώρων του λατομείου κλπ κλπ…” πώς να το αμφισβητήσει άλλωστε η επιτροπή κι εμείς οι κακοπροαίρετοι όταν η ίδια η φωτό που δημοσιεύεις είναι ξεκάθαρη. Τα δυο σύννεφα σκόνης που ‘έχουν σηκωθεί στην φωτό θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τα Σελήνια.
    Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/10 00:25

    αυτοι που υπογραψαν τον ελεγχο θα
    δωσουν ολα τα χαρτια που τσεκαρισαν
    στη δημοσιοτητα γιατι αλλιως αυτη τη
    φορα θα πεσουν φασινες
    ισαμε εδω ηταν

    να μας πουν οι 4 ποια ειναι αυτα τα μηχανηματα που ριχνουν νερο κτλ
    ποτε θα γινει η αποκατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/10 13:29

    Δηλαδή για να καταλάβουμε τι γίνεται τώρα πήρατε χαμπάρι το λατομείο στο νησί μας;
    Αλεξιπτωτιστές δηλώνετε; Είχαμε έναν πιλότο τώρα έχουμε και το πλήρωμα του που εν έτη 2008 και 2009 φωνάζουν για το λατομείο.
    Η φωτογραφία αν την δείτε προσεκτικά σας εκθέτει όλους εσάς εκεί στον όμιλο. Εγώ έχω μετρήσει 7 περιβαντολλογικά εγκλήματα εσείς δεν βλέπετε κανένα παρά μόνο το λατομείο που έχει και άδεια; Για αυτά τσιμουδιά; Αν ήταν κι αυτά έργα Αγγέλου τότε μόνο θα φωνάζατε;
    Κατευθυνόμενοι ήσαστε και εκτίθεστε.
    Η επιτροπή σας φταίει και όχι η ανυπαρξία σας που κάθεστε απέξω για να κρίνετε μόνο.
    Αν το λατομείο κλείσει όπως θέλετε τότε έχει να πέσει εκτός από γέλιο και πολύ μαύρο στις εκλογές διότι κάποιοι φανερά υποστηρίζετε κάποιους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/10 13:33

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΊΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ?? Η ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/10 14:52

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΓΩ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΗΡΘΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/10 14:54

    Υ.Γ. ΕΧΩ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΥΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/10 14:58

    Εσύ τα παιδιά σου τα σκέφτηκες πως αν κλείσει το λατομείο ο τόνος θα τριπλασιαστεί. Ή έχεις την εντύπωση πως οι Σαλαμίνιοι είναι πλούσιοι και δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τρεις φορές πάνω την οικοδομή.
    Εσύ που τα έχεις τα παιδιά σου βολεμένα στο δημόσιο ενώ τα ξένα τα βάζεις και δουλεύουν σε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ και σε καντίνες (ονόματα δεν λέμε), δεν βλέπεις περιβαντολλογικά εγκλήματα γύρω σου; Το λατομείο σε μάρανε που έχει άδεια; Το χώμα της αποχέτευσης που το πάνε; Εκεί έχουν άδεια; Πριν το λατομείο δεν βλέπεις άλλες παρασπονδίες;
    Ξέρω κι άλλους με τρεις μισθούς. Από την νόμιμη δουλειά και από τα ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/10 15:59

    Κ.Τσαβαρή με όλο τον σεβασμό που οφείλω να έχω σε έναν συνανθρωπό μου και σε έναν υποψήφιο δήμαρχο, θέλω να σας ρωτήσω.
    Γιατί δεν βάζετε ένα τέλος σε αυτό το χάλι που έχουν καταντήσει οι φίλοι και οι υοιψηφιοι σας την πολιτική ζωή του τόπου;
    Βρίζουν τους πάντες με χυδαιότητες
    και δεν ερπιχειρηματολογούν.
    Κρίνουν και κατακρίνουν χωρίς να κρίνονται και χωρίς να κάνουν τη δική τους αυτοκριτική.
    Και έχουμε το παράδοξο, αυτά που έχουν οι ίδιοι να τα προσάπτουν και μάλιστα ανώνημα σε άλλους.
    Η μέθοδος του Γκεμπελς δηλαδή.
    Εκτός αυτού στο χώρο σας υπάρχουν ή
    πολύ κουτοί, ή πολύ ρουφιάνοι.
    Ετσι γνωρίζω εγώ τουλάχιστον κάποια
    πράγματα από την ομάδα σας που λογικά δεν θα έπρεπε να τα ξέρω.
    Τώρα θα με ρωτήσετε πιθανόν γιατί τα αναφέρω αυτά.
    Γιατί κ.Τσαβαρή ήταν ένας από τους λόγους που αρνήθικα να μπώ στον συνδιασμό σας.
    Γιατί κ.Τσαβαρή πιστέυω πως έχετε ένα επίπεδο μην αφήνετε τους παρατρεχάμενους και συμφεροντολόγους να σας το χαλάσουν.
    Γιατί κ.Τσαβαρή ότι έχετε καυτηριάσει σε άλλους και καλά κάνατε, υπάρχει και μέσα στην ομάδα σας η οποία σας εκθέτει ανεπανώρθοτα.
    Θα είθελα μία απαντησή σας.
    Καλή χρονιά.

    4/1/10 15:41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/10 17:52

    ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΛΠΑ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!!! ΦΑΚΙΡΗΣ = ΕΦΙΑΛΤΗΣ = ΛΟΎΖΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/10 17:57

    ΑΠΟ ΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ. ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/10 18:21

    τα απρόβλεπτα με την αρχαιολογία τα υπόλοιπα ρε πολίτες, πότε η δημοτική αρχή θα το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για να τα ισοφαρίσει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/10 23:03

    niko katse kala se peirame xamperi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/10 23:15

    μηπως ξερετε , εχεις οι παντωγνωστες, ποια εταιρια ειναι πισω απ την ζευξη? μηπως οι κινεζοι? αυτε που κανουν κουμαντο στο λιμανι του πειραια λεμε, και θελουν να περνανε τα φορτηγα μεσα απ το νησι, γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα των χιλιομετρων απο γυρω. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/1/10 23:48

    Τι να ξυπνήσουν! Εδώ έβγαλαν φωτογραφία να δείχνει το νόμιμο λατομείο και δεν επικεντρώθηκαν στα περιβαντολλογικά εγκλήματα που εμφανίζονται στην φωτογραφία. Δείχνει έκταση αρκετών στρεμμάτων να την έχουν αποψιλώσει κι αυτοί χαμπάρι δεν έχουν πάρει. Οικολόγοι της πλάκας. Αντί για υβριδικά αγοράζουν τζιπάκια.
    Γιατί δεν αντιδράνε σε αυτά; Επειδή δεν ανήκουν στον Αγγέλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/10 08:57

    άλλο το τζιπάκι που άγοράζεις με τα λεφτά σου και είναι ένα μικρό τζιπάκι και άλλο να τα αγοράζεις με το αστού ντούα απο τα χρήματα των κουλουριωτών. τζάμπα ξύδι γλυκό σαν μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/10 08:59

    na antidrasoyn gia thn platia poy ktizete, kai na stamatisoyn thn oikodommi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/10 09:29

    Στην δημοτική ιεραρχία πρώτος είναι ο κύριος Αλαίσκας ακολουθεί ο κύριος Αγαπίου Κ. και κατόπιν ο κύριος Δήμαρχος Η πρώτος ο κύριος Αλαίσκας ακολουθεί ο Δήμαρχος και μετά ο κύριος Αγαπίου Κ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/1/10 09:40

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/1/10 17:30

    Κ.Τσαβαρή πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς,επιβεβαιώθηκα δυστυχώς.
    1)Δεν απαντάτε σε ένα δημότη και πιθανόν ψυφοφόρο σας.
    2)Μου δινετε το δικαίωμα να υποθέσω
    με την σιωπή σας ότι οι αλχημείες που γίνονται στο διαδύκτιο και όχι μόνο, είναι στρατιγική του συνδιασμού σας.
    3)Κ.Τσαβαρή εάν οι δημότες δεν σας ανακηρύξουν δήμαρχο(δεν σας το έυχομαι)εσείς δεν θα έχετε κανένα προβλημα γιατί δεν είστε Σαλαμίνιος και το πολύ πολύ να πάτε σπίτι σας (και πάλι δεν σας το έυχομαι) με τους ανεγκέφαλους όμως υποψηφίους που έχετε και που δεν τους φιμώνεται τί θα γίνει;
    Οι μισοί λένε ψηφήστε μας για να μην βγάλουμε Κουλουριώτη δήμαρχο, να βγάλουμε έναν ξένο που είναι δικός μας.
    Και οι άλλοι μισοί, οι Σαλαμίνιοι υποψήφηοί σας,βρίζουν τους υπόλοιπους Σαλαμίνιους που δεν είναι μαζί σας.Και ας είναι ο ξάδελφος,ο αδελφός, ο φίλος,ο γείτονας της διπλανής πόρτας.
    Αυτοί σε μιά πιθανή αποτυχία του συνδιασμού σας πως θα ξαναδούν στα μάτια αυτούς που μήνες τώρα τους έχουν περάσει από σαράντα κύματα;
    Σας αρέσει αυτό το επίπεδο;
    Εσείς ευαγγελλίζεστε το τελειότερο
    για το καλό της Σαλαμίνας,και αποτέλεσμα έχουμε τον διαχωρισμό σε βόριους και νότιους, σε ξένους και ντόπιους,σε λαλακικους,σοφρικούς,κ.α.
    Αυτό το μίσος που καλλιεργείται εντέχνως, ποιόν εξυπηρετεί;
    Και στο τέλος τί όφελος θα έχουν οι δημότες και ειδικά οι Σαλαμίνιοι;
    Να και ένας ακόμη λόγος που δεν δέχτηκα την προτασή σας.Αν και με τιμά ιδιαιτέρως.
    Κ.Τσαβαρή μην υποτιμάτε την νοημοσίνη των κριτών σας.Θα δίτε στο τέλος
    τί αυστηροί που θα είναι.

    05 Ιανουαρίου 2010 5:24 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/1/10 19:34

    ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΜΑΘΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΞΙΩΝ,ΤΙΜΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.....................ΧΕΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/1/10 19:35

    TSOYZI,TSOYZI PVS PANE OI TAKOYNIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/1/10 00:19

    ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΤΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΙΡΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ , ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 1% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/1/10 11:21

    Εγώ μια ευχή κάνω ο καυμενος να γίνω ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να παίρνω τέσσερεις παχυλούς μισθούς, να παίρνει η γυναίκα μου μισθό απο την ΔΕΠΑΣ και ο γυός μου να είναι ειδικός σύμβουλος για να ακριβοπληρώνεται. ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/1/10 11:42

    Τι έγινε Γιαννάκη τα έκανες πλακάκια με τον Κώστα τον αντιδήμαρχο; Έτσι κερδίζεις αγώνες αρπάζοντας τα στελέχη του άλλου συνδυασμού; Αφού όπως λες αυτοί απέτυχαν γιατί να τους ξαναψηφίσουμε; Η ίδια ομάδα με νέο προπονητή πρώην παίκτη της δεν νομίζω πως πάει για πρωτάθλημα. Άπειρος είσαι, φωνακλάς είσαι και καυτές πατάτες όταν σου έρχονται δεν τις αγγίζεις καν. Αμέτοχος από επιτροπές. Αυτός που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα. Αυτό το δόγμα ακολουθείς. Σκέψου τι θα κάνεις ως δήμαρχος. Συμφωνώ με τον 5:24, 5 Ιανουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/1/10 12:11

    ΦΟΒΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ. Ο ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/1/10 12:15

    Τον σήμα καμπάνα τον πήρες όμως στον συνδυασμό σου. Αυτός που ήταν στρατιώτης όπως κι εσύ άλλωστε σε έναν δήμαρχο με ελάχιστες ικανότητες όπως υποστηρίζεις.
    Φοβάσαι και τον ίσκιο σου. Θέματα δύσκολα δεν αγγίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/1/10 14:54

    ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:: ΓΙΑΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ (ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥ 850 ΕΥΡΩ Η ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ 1500 ΕΥΡΩ; ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 3000 ΕΥΡΩ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ;;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/1/10 17:27

    Τραγικά μονότονος ο ¨ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» επαναλαμβάνετε κουραστικά για το που βρίσκει τα λεφτά ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Κατ’ αρχάς, στο δημαρχιακό μέγαρο θα πρέπει να αναζητήσεις το ποιοι έχουν τις «samsonite» τίγκα στο Ευρώπουλο και κάνουν πληρωμές από το πορτμπαγκάζ!!
    Εκεί να δεις πόθεν αίσχος. Τώρα καταλαβαινόμαστε, θα επανέλθω όμως αν κάτι σου έχει διαφύγει, ρώτα με μην ντρέπεσαι, σε αφήσαν στην απ’ έξω !!!
    Όσον αφορά τον Τσαβαρή και τα δικά του έξοδα, αν παρακολουθούσες τα Δημοτικά Συμβούλια, θα γνώριζες πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τις φορολογικές του δηλώσεις των τελευταίων ετών.
    Επίσης, είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει δηλώσει ότι έχει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, πάνω από 80.000 Ευρώ.
    Φιλικότατα Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/1/10 17:56

    Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε στα blogs SALAMINA PRESS,SALAMINA NEWS και KOULOURI NEWS μια ανούσια και άκαρπη διαμάχη οπαδών και στελεχών των δημοτικών παρατάξεων .Μια διαμάχη που έχει σαν κύριο θέμα την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων δημάρχων. Μια διαμάχη χωρίς ουσία μιας και δεν υπάρχει ουσιαστική πρόταση προς τους συγκεκριμένους υποψήφιος που θα έχει σαν στόχο την ενημέρωση του λαού της Σαλαμίνας. Έχοντας σαν ερέθισμα την πράξη του κ Τσαβαρή ο όποιος κατέθεσε την φορολογική του δήλωση μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο δηλώνοντας ότι έχει οικογενειακό εισόδημα 80.000 ευρώ ετησίως ,σας προτείνω. Ο Δήμαρχος ,οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις φορολογικές δηλώσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο . ο κ Σοφράς ο άρχων του τόπου πρέπει να δώσει το παράδειγμα πρώτος ,ακλουθώντας οι δυο πρώην δήμαρχοι και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων . Κυρίες και κύριοι μόνο αυτές οι πράξεις έχουν θετικά αποτέλεσμα όλα τα άλλα είναι λόγια της Χαλιμάς. Καλή χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/1/10 18:47

    πράβο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ανώνυμε 08 Ιανουαρίου 2010 5:56 μ.μ. μόνο που αν το δεις να πραγματοποιείται γράψε μας.
    Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος8/1/10 20:46

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΟΧΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ; ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙAKHS 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Η ΟΧΙ;; ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/1/10 05:05

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κ.Τσαβαρή λυπάμε πολύ για όλα αυτά που βλέπω και ακούω.
    Η σιγή που κρατάτε ή είναι ένοχη ή από χαρακτήρα είστε ίδιος με τον φίλο που αποκτήσατε τελευταία τον κ Μακρή αφουύ του ψήσατε πρώτα το ψάρι στα χείλη.Έτσι και αυτός ήταν
    γαλαζοαίματος και μηλούσε μόνο εκεί που είθελε = αλαζωνία,εάν γίνετε δημαρχος φαντάζομαι ούτε στο προάυλιο του Δημου δεν θα μπορούμε να μπούμε.
    Αλλά δεν είναι αυτό μόνο,βάζετε και τους δικού σας ανθρώπους να ΄γράφουν βρίζοντας.Εγώ δεν σας ΄εχω βρίσει σας μηλώ με επιχειρήματα και δεν απαντάτε.
    κ,Τσαβαρή είχατε πάει με τους δικούςσας υποψήφιους σε εκδήλωση που έκανε ο ΝΟΣ στο λιόγερμα
    εκεί που βραβέυσανε τον κ. Αγγέλου
    για το τζιπ που δώρισεστον όμηλο. Γιατί πήγατε; Ενώ εσείς και οι δικοί σας άμυαλοι τον βρίζετε και τον καταγέλετε συνεχώς;
    Για να τον νομημοποιήσετε;
    Δεν φτάνει αυτό μόνο είχατε και το θράσος ο κ.Δερτούζος δηλαδή δίκην Αντιεισαγγελέος και ανακριτού να φωνάζει γιατί δεν σας προσφώνησαν υποψήφιο δήμαρχο.Τίπράγματα είναι αυτά;Προσφωνήθηκε κανείς άλλος διαφορετικά και κάνατε πρόβλημα;
    Εάν έχω το δικαίωμα να έχω κρίση,
    κρίνω πως το καλάμι είναι μακρύ και λιανό,προσέχετε.

    11/1/10 01:48


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ξέχασανα υπογράψω στο παραπάνω κείμενο.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ.

    κ.Μάθετε να κάνετε διάλογο και να μην βρίζετε.
    Έχετε ξεχάσει πόσοι αλλαξοπίστησαν κομματικά για μία παροχή τηλεφώνου,για ένα δίπλωμα οδήγισης,για να βάλουν ρέυμα, για μία θέση του παιδιού τους στο νηπιαγωγείο,για μία κλήση που τους έσβησαν,για μία θέση στο δημόσιο των ίδιων ή των παιδιών τους,ακόμη και για ένα πιάτο φαΐ πατριώτη και μην σου κακοφένετε γιατί εάν δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας εμείς οι Κουλουριώτες δεν θα φτιάξουμε ποτέ και θα δίνουμε το δικαίωμα να αλωνίζουν τυχάρπαστοι και καιροσκόποι που θα προσπαθουν να μας πείσουν ότι αγαπούν περισσότερο τη Σαλαμίνα από εσένα που είναι ιδιαίτερη πατρίδα σου.Πάρε παράδειγμα, γιατί άραγε οι δύο υποψήφιοι που δεν είναι από Σαλαμίνα έχουν πολλούς Κουλουριώτες; Δεν είναι κακό βέβαια και ούτε θέλω να απαξιώσω τον κ.Παπασάββα ούτε τον κ. Τσαβαρή θέλω να σας πω πως οι κουλουριώτες δεν έχουμε συνοχή και ο ένας πάει να βγάλει το μάτι του αλλουνού από ζήλια και κόμπλεξ κατοτερότητας.Αυτές είναι οι ιδιομορφίες μας που πρέπει να τις αποβάλουμε,για να μην τρογόμαστε αναμεταξή μας.

    Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ

    11 Ιανουαρίου 2010 3:40 π.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Φιλε υποψήφιε συντηρητικέ θέλω νασου πω πως επειδή είμαι Κουλουριώτης θα μου επιτρέψεις να ξέρω περισσότερα για τη φυλή μου.΄Οσο για την αγάπη μου για τον τόπο μου την έχω εκφράσει και συνεχίζω να την εκφράζω,με παιδία που μου έχει επιβάλει αυτός ο τόπος με την ιστορία του,με παρελάσεις,με τσάμικα γιατί αυτή είναι η κουλτούρα η λαογραφική τα έθιμά μου η ταυτότητά μου τελικά.
    Και με αγώνες προσωπικούς αφήνοντας πολλές φορές την οικογένεια μόνη,με κίνδυνο πολλες φορές και ρίσκα,και όλα αυτά όχι από τη θέση του δημόσιου υπάλληλου που βρέξει χιονίσει ο μισθός πέφτει.
    Άκουσε φίλε τον θάνατο του άτυχου Ηλία δεν τον δημοσιοποίησα εγώ αλλά
    οι υποψήφιοι του κ Τσαβαρή,ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    Ταήθη και τα έθιμα του νησιού μας δεν απαγορέυουν τίποτε πόσο μάλλον μια επίσκεψει για να συλλυπηθεί κανείςτην οικογένεια μετά από το τραγικό γεγονός.¨Ομως εδώ συνέβει το απαράδεκτο.Επάνω στον πόνο της οικογένειας σαν Εισαγγελέας και Ανακριτής ο κ. Τσαβαρης και ο κ. Δερτούζος έκαναν ανάκριση στην οικογένεια,για να το εκμεταλευτούν πολιτικά όπως και έκαναν.Γέμισαν τον κόσμο με διάφορα ψεύδει για να κτηπήσουν τον νυν δήμαρχο και έτσι να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
    Δεν είναι αισχρό λοιπόν αυτό ;
    κ. Τσαβαρή τη λέτε;
    Εάν αυτό γινόταν από τους άλλους εσείς πως θα το λέγατε;

    Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ

    11 Ιανουαρίου 2010 4:45 π.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ είμαι από λάθος υπόγραψα ως συντηρητικός

    11 Ιανουαρίου 2010 4:51 π.μ.

    11 Ιανουαρίου 2010 4:53 π.μ.

    11/1/10 04:59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/1/10 22:03

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ:::: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΙΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ;;;;; ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΓΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος19/1/10 14:36

    Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/1/10 15:21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος14/2/10 15:08

    τελικα τι εχει σημασια; αυτο που λεγετε η αυτοι που το λενε;ΚΥΡΙΕ Σοφρα απαντηστε σε αυτο που σας κατηγορουν! παιρνετε 3 μισθους;Πληρωνεται η γυναικα σας απο την ΔΕΠΑΣ;Ειναι ο γιος σας ειδικος συνεργατης σας; Το τι κανουν οι αλλοι στην παρουσα φαση δεν εχει καμμια μα καμμια σημασια. Εσυ σαν Δημαρχος πρεπει ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!!!!!!!Οι αλλοι τι κανουν να μη σε ενδιαφερει. Ο κοσμος εχει ματια κ βλεπει. Εσυ ομως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ εχεις υποχρεωση να λαμβανεις υποψην σου τον λαο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και να μην δινεις το δικαιωμα για ψεγαδια.Πρεπει να δινεις αναφορα στον ΛΑΟ της Σαλαμινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.