Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιαν 2010

Έχασε τον έλεγχο ο Δήμαρχος!!! Γνωρίζει πως σε αρκετές περιοχές έχει να περάσει απορριμματοφόρο πάνω από μία βδομάδα!!!!

Σεβαστείτε την υγεία των παιδιών μας κ. Δήμαρχε, είσαι ακόμα Δήμαρχος μην το ξεχνάς, πάρε την υπόθεση της καθαριότητας στα χέρια σου. ΕΛΕΟΣ πια ΔΕΝ πάει άλλο.
Πάρτε το υπηρεσιακό σας αυτοκίνητο και δείτε με τα ίδια σας τα μάτια από ΚΑΝΑΚΙΑ μέχρι ΜΠΑΤΣΙ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ο ίδιος - βουνά τα σκουπίδια παντού. Υπάρχουν περιοχές κ Δήμαρχε που τ’ αυτοκίνητο σας έχει να περάσει 10 μέρες.
Υπάρχει εξήγηση?? κι αν υπάρχει μήπως οφείλετε και μια συγνώμη σ’ αυτό τον λαό που σας έβαλε εκεί που σας έβαλε κι απ’ ότι δηλώνετε θέλετε να σας ξαναψηφίσει!!!!!!!! Αλήθεια γιατί να το κάνει???
Αναμένουμε τις απόψεις σας και να ‘στε βέβαιος πως θα τις δημοσιεύσουμε.

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/1/10 21:28

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΚΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ, ΟΙ ΕΞΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ Σ Κ Ο Υ Π Ι Ο Φ Α Γ Ο Υ Σ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/10 21:33

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΑΛΑΣΤΟΥΠΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/1/10 23:50

    Γιαννάκη εσύ δεν παίρνεις μισθό από το δημόσιο; Εσύ δεν πληρώνεσαι ως δημοτικός σύμβουλος; Εσένα δεν σου δίνουν λεφτά οι σύμβουλοι με την ελπίδα της εκλογής σου; Αν βγεις και σου πουνε το ρουσφέτι τους αφού έχεις δημόσια πει ότι σου τα ακουμπούν δεν θα τους το ικανοποιήσεις; Μάλλον τουλάχιστον 3 μισθούς παίρνεις και εσύ. Εσύ κατηγορείς για τα σκουπίδια όταν εσύ ο ίδιος δεν ψήφισες το πρόγραμμα; Όταν δεν έχεις λύση; Αρνητικός σε όλα για να βρίζεις ύστερα. Τέτοιος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/10 01:43

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ.Π.Χ.ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑ{ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΟΦΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ...}ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Τ¨ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/10 09:32

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κ.Τσαβαρή πως αφήνετε τους δικού σας ανθρώπους να σας εκθέτουν έτσι;;;;
    Δεν ΄εχουν αφήσει ιστοσελίδα που να μήν βρίσουν,όπου βρεθούν και όπου σταθούν οι χυδεότητες δίνουν και πέρνουν.
    Αληθεύει ότι εκμετελευτημας κατε ακόμη και τον θάνατο του Σπαθή, πηγένοντας σπίτι του άτυχου Ηλία σαν Εισαγγελέας με αντιεισαγγελέα τον κ.Μ .Δερτούζο;
    Τί προσπαθείτε να κάνετε;
    Κ. Τσαβαρή πρέπει να καταλάβετε πως στην Σαλαμίνα είστε ξένο σώμα.
    Δεν μπορείτε να μας πείσετε ότι αγαπάτε ποιό πολύ τη Σαλαμίνα από εμάς.Εμείς έχουμε τις ρίζες μας εδώ,την ιστορία μας,τους νεκρούς γονείς μας,τα σπιτια μας τα πατρικά,την ιδιομορφία μας αν θέλετε,τα δικά μας ήθη και έθιμα.
    Με τί προσόντα και δικαιώματα θέλετε να μας τα αλλάξετε;
    Μας ρωτήσατε εμάς;
    Από την ώρα που ασχολειθήκατε με τα δρώμενα της Κούλουρης,εσείς και ο περιγυρός σας έχετε κάνει τον τόπο και τους ανθρώπους του άνω κάτω.
    Μας περνάτε για τόσο ηλίθειους και μας υποτημάτε τόσο;
    Ο κόσμος έχει μεγάλη απορία που βρίσκετε τα χρήματα και τα ξοδεύτε με τόση ευκολία.
    Σε χαλεπούς καιρούς με τόση ανεργία και κρίση εσείς πού βρίσκετε χρήματα και τα σκορπάτε
    ασύστολα; Π.Χ γούρια,εφημερίδες,κτλ;
    κάνατε την γιορτή σας στο ΚΥΜΑ με τρακόσια άτομα καλασμένους πόσο σας πόσα δώσατε άραγε για να ταΐσετε τόσο κόσμο;
    Μου θυμήσατε τον Βουγιουκλάκη τέως
    βουλευτή που έλεγε πως τον Κουλουριώτη τον αγοράζεις με ένα ποτύρι κρασί.
    Εσεις πολύ μεταγενέστερος πάτε να τον εξαγοράσετε με ένα πιάτο φαΐ.
    ΑΙΣΧΟΣ.

    Ο αντιδραστικός

    10 Ιανουαρίου 2010 9:25 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/10 11:55

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΚΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ, ΟΙ ΕΞΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ Σ Κ Ο Υ Π Ι Ο Φ Α Γ Ο Υ Σ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/1/10 20:44

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΜΑΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΚΟΡΑΚΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ: ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ Η ΜΙΣΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΝΑΝΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/10 02:46

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κ.Τσαβαρή λυπάμε πολύ για όλα αυτά που βλέπω και ακούω.
    Η σιγή που κρατάτε ή είναι ένοχη ή από χαρακτήρα είστε ίδιος με τον φίλο που αποκτήσατε τελευταία τον κ Μακρή αφουύ του ψήσατε πρώτα το ψάρι στα χείλη.Έτσι και αυτός ήταν
    γαλαζοαίματος και μηλούσε μόνο εκεί που είθελε = αλαζωνία,εάν γίνετε δημαρχος φαντάζομαι ούτε στο προάυλιο του Δημου δεν θα μπορούμε να μπούμε.
    Αλλά δεν είναι αυτό μόνο,βάζετε και τους δικού σας ανθρώπους να ΄γράφουν βρίζοντας.Εγώ δεν σας ΄εχω βρίσει σας μηλώ με επιχειρήματα και δεν απαντάτε.
    κ,Τσαβαρή είχατε πάει με τους δικούςσας υποψήφιους σε εκδήλωση που έκανε ο ΝΟΣ στο λιόγερμα
    εκεί που βραβέυσανε τον κ. Αγγέλου
    για το τζιπ που δώρισεστον όμηλο. Γιατί πήγατε; Ενώ εσείς και οι δικοί σας άμυαλοι τον βρίζετε και τον καταγέλετε συνεχώς;
    Για να τον νομημοποιήσετε;
    Δεν φτάνει αυτό μόνο είχατε και το θράσος ο κ.Δερτούζος δηλαδή δίκην Αντιεισαγγελέος και ανακριτού να φωνάζει γιατί δεν σας προσφώνησαν υποψήφιο δήμαρχο.Τίπράγματα είναι αυτά;Προσφωνήθηκε κανείς άλλος διαφορετικά και κάνατε πρόβλημα;
    Εάν έχω το δικαίωμα να έχω κρίση,
    κρίνω πως το καλάμι είναι μακρύ και λιανό,προσέχετε.

    11/1/10 01:48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/1/10 09:36

    ti egine re paidia poly tzip kykloforei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/1/10 15:45

    ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ......ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/1/10 16:56

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΕΞΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/1/10 18:42

    Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΑΛΑΚΑΗΣ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ. ΒΟΛΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/1/10 00:27

    re skoypidia-ta skoypidia poia skoypidia ta petane reeeeeeee....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/1/10 19:40

    ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ;;;;;;;;; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενας Δημότης15/1/10 20:12

    Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/1/10 11:41

    ποιός είναι ο σοφράς αυτός που έχει μαζέψει, όλους τους δεξιούς και θα κατέβει με την υποστήριξη του πασοκ. έχει πάρει και τον νικάκη του αγίου μηνά, αλλά και εργολάβους για το καλό του τόπου ρε πατριώτες. θάχει βεβαίως και αφεντικό τον μπίλη τον φακίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/1/10 13:01

    O TSABARIS SE POIA KOPI PITAS PAREYRETHIKE - STIS N/D H STOY PASOK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/1/10 19:10

    Giati ti exoun oi dexioi, to stigma;
    Re aristeroi tou kolou,kai me ton diaolo ua pame arki na mi bgoun ta lamogia tou tzabari.
    Kserete oti o megas iθikologos ke isageleas, tzabaris ekane protasi ston agapiou otan ton petaξe eξo o sofras;
    Ti doulia mas na kanoume kai pios ti xezei ti timiotita. Adekaste Tzabari!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/1/10 22:01

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ:::: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΙΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ;;;;; ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΓΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.