Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιαν 2010

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΦΑΓΩΝ

Είναι γεγονός ότι ο Ιστορικότερος χώρος του κόσμου που θα μπορούσε να είναι σημείο αναφοράς ανά τους αιώνας και ανεξάντλητη πηγή εσόδων, βρίσκεται σήμερα υπό κατοχή των κερδοσκόπων που χρησιμοποιούν κάθε τέχνασμα για να κερδίζουν αυτοί και να καταστρέφουν εμάς.
Έχουν συμμάχους το πολίτικο σύστημα, την ανοχή του νόμου και των εδώ παραγόντων δεν υπολογίζουν κανέναν και προσχωρούν ακάθεκτοι στο καταστροφικό τους έργο, περιγελώντας τους κατοίκους του νησιού.
Π.χ. α) Οι συνταγματικές και νόμιμες διατάξεις περί προστασίας μνημείων και Ιστορικών Χώρων ως και οι συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας με την Ε.Ε. δυστυχώς στη Σαλαμίνα δεν ισχύουν.
β) Άκουσον, άκουσον.... Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλανος την 3-12-2009 στη Βουλή των Ελλήνων έδωσε άδεια αναστολής του Νομού 3028/2002 στους εργολάβους αμμοβολών (άνευ εγκρίσεως του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου)
γ) Το ΥΠ.ΠΟ. πραγματοποίησε σύσκεψη χωρίς την παρουσία των εδώ αντιπρόσωπων, με θέμα τη συνέχιση των αμμοβολών στη αδόμητη περιοχή της Αρχαίας Σαλαμίνας (της Κυνόσουρας).
Συμμετείχαν μεταξύ των άλλων οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κ. Ανωμεριτης, Ο.Λ.Π. ο νομάρχης Ι. Μιχας (υπέρμαχοι των Αμμοβολών) και η Γ.Γ. Λίνα Μεδώνη.
δ) Το σήμα της ΚΣΤ' Εφορείας Αρχαιότητας με αριθ. Πρωτ. 9308/12-1-2009 προς τις Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές που αφορούσε την άμεση διακοπή των εργασιών στη Κυνόσουρα , πετάγεται στο κάλαθο των αχρήστων.
Με λίγα λόγια ο Νόμος των πεφωτισμένων είναι του "Αποφασιζωμεν και διατάσωμεν" γιατί απλά δεν υπάρχουν στο νησί μας άξιοι παράγοντες να υπερασπιστούν τον τόπο τους που τους εμπιστεύτηκε την τύχη του.
Υπάρχουν όμως Έλληνες πολίτες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους υπέρ της προστασίας και αξιοποιήσεως του Ιστορικού Χώρου των Σαλαμινομάχων, σε διεθνές επίπεδο και που δεν υπολογίζουν κανένα νονό, κουμπάρο ή πολίτικο σαλταδόρο.
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς,
Χρήστος Μαριδάκης
Ανεξάρτητος Πολιτευτής

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/1/10 21:47

    Χρηστο συνεχισε με την τολμη και την αποφασιστικοτητα που σε διακρινει ολα αυτα τα χρονια .

    - Ολοι μας γγνωριζουμε την αληθεια και το τι συμβαινει πραγματικα .

    - Ολοι μας γνωριζουμε την εσκεμμενη εγκαταλυψη των εκαστοτε Δημαρχων της Σαλαμινας στα Θεματα που αφορουν τον Πολιτισμο και την Ιστορια αυτου του νησιου.

    - Ολοι μας γνωριζουμε οτι καταστρεφουμε μερα με τη μερα οτι ποιο ενδοξο υπαρχει στην Ελληνικη/Παγκοσμια Ιστορια .

    Ολοι μας τα γνωριζουμε... αλλα ειμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ , ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ , ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    Συνεχισε λοιπον τον αγωνα σου και να ξερεις οτι δεν εισαι μονος ............



    Ο Νικος ο Φιλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/10 11:38

    to idio kai apo mena
    o filos sou GATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/10 12:11

    Πολυ καλα τα λες Χρηστο αντε και για Δημαρχος γιατι οχι ... το αξιζεις !!Μακαρι να σου εμοιαζαν στο ελαχιστο ολοι οι θεατρίνοι που ελπιζουν να γινουν Δημαρχοι σε αυτο το τοπο.


    Ο Φιλος σου ο Κουλουριοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/1/10 14:51

    ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/1/10 20:43

    Αξιος και μαχητης ειναι οτι το λιγοτερο που μπορω να χαρακτηρισω τον κ.Μαριδάκη.-!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/1/10 19:08

    dgchdfgjtrkhl;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/1/10 16:45

    Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεε ποσα χρονια τωρα τα ακουτε απο το Μαριδακη και κανετε τη παπια, αντρες της φακής που θελετε να ειστε και στην Τοπικη Αυτοδιοικιση της Σαλαμινας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.