Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε κοπή πίτας Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΒΣ

Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας

έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση

για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης

πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο FLAMINGO’

στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Σαλαμίνα

την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 11.00 το μεσημέρι.

Θα τιμηθούν οι συμπαραστάτες και δωρητές του Ομίλου μας.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/2/10 09:31

    pali tha parei vraveio o aggelou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/10 18:02

    Πάλι θα βρει το φλουρί ο αποστάτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/10 19:11

    οχι. θα το βρει ο κορμπιλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/10 18:52

    ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    Στις 05.02.10 στην αίθουσα "Μπογρη" του Δημαρχείου της Σαλαμίνας παρουσία του Δημάρχου κ.Σοφρα των συνεργατών του και του Χρήστου Μαριδάκη συζητήθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά η παρουσίαση-ανάλυση ενός προγράμματος που έχει σχέση τη δημιουργία Ιστορικού Πάρκου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας (όπως τα αντίστοιχα επιδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση "πάρκα" σε διάφορες χώρες της Ε.Ε. Ιταλια,Γερμανία,Ισπανία,Γαλλία,Αγγλία κτλ).

    Το προσχέδιο της μελέτης για την ανάπλαση – ανάδειξή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας με την κατασκευή ενός «Ιστορικού Πάρκου» παρουσιάστηκε από τον μελετητή Πρόεδρο του "Αιαντίς" και ανεξάρτητο πολιτευτή Χρήστο Μαριδάκη όπου μας ανέλυσε πως μπορούμε να αναδείξουμε την Ιστορία και τον Πολιτισμό Διεθνώς και παράλληλα με αυτό το έργο να αξιοποιήσουμε κάθε καλό για την ανάπτυξη του νησιού μας όπως και η κατασκευή της γέφυρας Σαλαμίνας-Μεγάρων αφου με το έργο αυτό η Σαλαμίνα θα “αλλάζει συνεχώς” (κατασκευές μαρίνων,ελλιμενισμος σκαφών,καινουριες θέσεις εργασίας κτλ).

    Ορισμένες από τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις του κ.Μαριδάκη προς τον Δήμαρχο κ.Σοφρά ήταν:

    • Ιστορικό Πάρκο (Ναυμαχίας της Σαλαμίνας) Αναπαράσταση .

    • Εικονική περιήγηση στο Μουσείο
    (Κέντρο Προβολής της Ναυμαχίας)

    • Σύνταξη κειμένου Διακήρυξης του πνεύματος της Σαλαμίνας, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων επιστημόνων και διάδοσή της με τη δημιουργία διεθνούς δικτύου "Σαλαμινειοι"


    • Θεσμοθέτηση ιστιοπλοϊκού αγώνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων εθνικών κοινοβουλίων και διπλωματών ξένων αντιπροσωπειών ( SALAMIS FREEDOM CUP)

    • Διοργάνωση έκθεσης, με εκθέματα απ΄ όλον τον κόσμο, που αφορούν την ιστορία της
    Σαλαμίνας

    • Πραγματοποίηση Διεθνούς Συνεδρίου

    • Να γίνετε Διεθνές συνέδριο που θα επαναλαμβάνεται ετησίως ως παγκόσμιο πλέον υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας με σκοπό να αναδειχθεί ο Τύμβος των Σαλαμινομαχων ως ιστορικό μνημείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



    Τέλος ο Δήμαρχος κ.Σοφράς δεσμεύθηκε να προχωρήσει και να υλοποίηση την μελέτη – όραμα του γνωστού μας συμπολίτη και αξιέπαινου Προέδρου Χρήστου Μαριδάκη ώστε η Σαλαμίνα μας να σταματήσει να είναι άσημη αλλά να γίνει και πάλι Διάσημη.

    -Δήμαρχε καλή επιτυχία και να ξέρεις ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!


    Σαλαμίνα 05-02-10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/10 18:58

    ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ;;;;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/10 23:46

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ
    Δηλώσεις επί δηλώσεων, αντιρρήσεις επί αντιρρήσεων, αρνήσεις επί αρνήσεων για τους τρείς μισθούς του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ, γράφανε οι εντεταλμένοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ότι ο δήμαρχος δεν λαμβάνει τους τρεις μισθούς , ενώ στα δημοτικά συμβούλια άλλα επιβεβαιώνονται, πράγματι λαμβάνει τρεις μισθούς. ΥΣΤΕΡΑ από κάμποσο χρονικό διάστημα και μη μπορώντας να αποδείξουν το αντίθετο δηλώνουν με επιβεβαίωση, ότι όντως ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ λαμβάνει τους τρείς μισθούς, αλλά αυτοί είναι νόμιμοι. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σε συνέντευξη βαρυσήμαντη που έδωσε ο υπεύθυνος τύπου σε γνωστή ταβέρνα, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους τρείς μισθούς ΜΥΔΡΟΥΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ερωτώ , εγώ ο απλός πολίτης το εξής : 1) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ τους τρείς μισθούς γιατί θυμώνετε όταν σας το αναφέρουν; 2) ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, προς τι λοιπόν αυτή η φασαρία για κάτι που είναι αλήθεια; 3) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ για τέτοιες πράξεις και κάνετε τα χειρότερα; 4) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ κάτω από το πρίσμα της συγκεντρωτικής εξουσίας; ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως καταστρατηγείται την πραγματικότητα και την αναφέρετε στη δήλωσή σας σχετική φιλολογία και τεχνική συναδέλφου που μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει την προσωπικότητά σας . ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    Παρακαλώ να το αναρτήσετε για σχολιασμό, σαν επίκαιρο θέμα του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/2/10 16:47

    ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΝΑΕΙ ΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.