Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Φεβ 2010

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Δηλώσεις επί δηλώσεων, αντιρρήσεις επί αντιρρήσεων, αρνήσεις επί αρνήσεων για τους τρεις μισθούς του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ, γράφανε οι εντεταλμένοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ότι ο δήμαρχος δεν λαμβάνει τους τρεις μισθούς, ενώ στα δημοτικά συμβούλια άλλα επιβεβαιώνονται.
Πράγματι λαμβάνει τρεις μισθούς. ΥΣΤΕΡΑ από κάμποσο χρονικό διάστημα και μη μπορώντας να αποδείξουν το αντίθετο δηλώνουν με επιβεβαίωση, ότι όντως ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ λαμβάνει τους τρεις μισθούς, αλλά αυτοί είναι νόμιμοι.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σε συνέντευξη βαρυσήμαντη που έδωσε ο υπεύθυνος τύπου σε γνωστή ταβέρνα, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους τρεις μισθούς ΜΥΔΡΟΥΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Ερωτώ, εγώ ο απλός πολίτης το εξής:
1) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ τους τρεις μισθούς γιατί θυμώνετε όταν σας το αναφέρουν;
2) ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, προς τι λοιπόν αυτή η φασαρία για κάτι που είναι αλήθεια;
3) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ για τέτοιες πράξεις και κάνετε τα χειρότερα;
4) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ κάτω από το πρίσμα της συγκεντρωτικής εξουσίας;
ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως καταστρατηγείται την πραγματικότητα και την αναφέρετε στη δήλωσή σας σχετική φιλολογία και τεχνική συναδέλφου που μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει την προσωπικότητά σας.
ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΛΟΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ.
Παρακαλώ να το αναρτήσετε για σχολιασμό, σαν επίκαιρο θέμα του τύπου.

Αγαπητέ φίλε πραγματοποιούμε την επιθυμία σου, αλλά αν πιστεύεις πως ο κ. Δήμαρχος θα μας εκπλήξει ευχάριστα στέλνοντας σου απάντηση μέσα από το blog, πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Μούγκα στην στρούγκα, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που του απευθύνουμε ερωτήματα bloggers ή δικά μας.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/10 22:23

    ESEIS PRAGMATOPIOITE OPIADIPOTE EPITHIMIA ARKI NA RIXNI LASPI STO SOFRA.GIA TON TSABARI TO AFENTIKO SAS MPORITE NA MAS PITE POY BRISKI TA EKATOMIRIA POY SKORPAEI EDO KAI TRIA XRONIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/10 22:42

    Αναμενόμενο σωσίβιο στο Σοφρά από τον Βαγγέλη Αγαπίου!!!
    Ο «α… δεξιός» που έδωσε την Δημαρχία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ξαναχτύπησε. (καμαρώστε τον εσείς που διαμαρτύρεστε γι’ αλλότρια… ….)
    Πάνω που διαφαινόταν να τα «βρίσκουν» οι «σωτήρες» της δεξιάς στο νησί, τουλάχιστον για την 2η Κυριακή, ήλθε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βαγγε λαλάκης, να διασπάσει γι’ άλλη μια φορά το μέτωπο της πολύπαθης Νουδούλας.
    Είναι αλήθεια, πως μετά την περί ου ο λόγος επιστολή στήριξης Σοφρά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αντί το κόμμα να στείλει στο σπίτι τους αυτούς που ομόφωνα συνυπογράψανε την ως άνω επιστολή - τους συγκάλυψε - προφανώς για να μην επιμεριστούν τις ευθύνες για το όλο θέμα.
    Βλέπεις ενός άχρηστου κι ανύπαρκτου κομματικού μηχανισμού, μύρια έπονται και τ’ αποτέλεσμα το ‘δαμε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.
    Ανύπαρκτος ο κομματικός μηχανισμός στο νησί, το μόνο που τους απασχολεί, είναι οι εκδηλώσεις και οι εκδρομές για τους «γνωστούς λόγους».
    Έτσι κι ο Βαγγε λαλάκης, βλέποντας πως κινδυνεύει το δίδυμο Σοφράς / Αγγέλου, κι η πίτα όχι μόνο δεν τέλειωσε αλλά διευρύνεται, αποφάσισε να τους δώσει για άλλη μια φορά ένα χέρι βοηθείας για να συνεχίσουν να του φορτώνουν τα καράβια του.
    Έτσι πετά το σωσίβιο της πολυδιάσπασης του κόμματος του και τους κάνει πάσα όπως θα λέγαμε και στο ποδόσφαιρο για να βάλουν εκείνοι το γκολ μια κι ο ίδιος είναι άχρηστος.

    Με την παράκληση για δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/10 23:26

    Α..ρε Μηναααα το μαχαιρι ποτε θα το βγαλεις;Τωρα η μετα τις εκλογες.
    Ειναι αυτο που δοκιμασες στη Ρουλα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/10 22:50

    re apateones o sofras perni tris misthoys kai exei lefta , to afentiko sas o tsabaris poy ta briski ta lefta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/2/10 15:11

    tou ta dinei o kouvaristras pou ta pernei apo ton sofra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/2/10 18:58

    dimarxos to afentiko sas mia zoi ypopsifios tha einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/10 11:47

    ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/2/10 16:16

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΙΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΜΕ 500.000 €(ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ), ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/2/10 18:24

    Όταν θα αποκτήσετε υπεύθυνα όνομα και υπογραφή και πάψετε να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας, τότε ναι, να σας απαντήσει ο δήμαρχος Σαλαμίνας. Αλλιώς, πολύ καλά κάνει και σας αγνοεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.