Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Φεβ 2010

Ρόμπες έγιναν σήμερα η πλειοψηφία του Δήμου Σαλαμίνας ! ! !

Αδιάβαστοι, πρόχειροι, κι επικίνδυνοι για τον τόπο πιάστηκε η διοικούσα «πλειοψηφία» στο Δήμου Σαλαμίνας.
Αφού διαπίστωσαν πως από την αρχή του χρόνου διοικούσαν τον δήμο παράτυπα και παράνομα, (με πιθανό αποτέλεσμα ακυρότητας όλων των φετινών αποφάσεων τους) μια κι ο γραμματέας της έδρας ήταν ταυτοχρόνως και αντιδήμαρχος, αποφάσισαν να τον «παραιτήσουν» για να σώσουν έστω την τελευταία στιγμή τα προσχήματα.
Εδώ αρχίζει ο τραγέλαφος. Αποφάσισαν λοιπόν να συγκαλέσουν ως ο κώδικας προβλέπει δημοτικό συμβούλιο από τον πλειοψηφίσαντα δημοτικό σύμβουλο του επιτυχόντος συνδυασμού για να γίνει η αποδοχή της παραίτησης του γραμματέα και εκλογή νέου γραμματέα έδρας.
Έλα όμως που ο επιτυχών ήταν ο κ. Γιάννης Τσαβαρής!!! Σκέφτηκε λοιπόν ο σοφός και τα πάντα επιθεωρών κι αποφάσισε να παρακάμψει τον κ. Τσαβαρή μια και δεν του ήταν κι αρεστός (σου λέει ανεξαρτητοποιήθηκε και καλά δεν είναι δικός μας πια) άρα ποιος είναι ο δεύτερος σε σταυρούς δικός μας, ο Κωστάκης Αγαπίου έλα όμως που ο ρουφιάνος ο κώδικας άλλα προβλέπει!!!
Βλέπουν ταυτόχρονα πως σήμερα δεν τους έβγαιναν και τα κουκιά για να έχουν πλειοψηφία και προ του κινδύνου να μην εκλέξουν δικό τους γραμματέα, αρχίζουν τα παρατράγουδα.
«ΒΟΜΒΑ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ» λένε στην είσοδο, μη μπει κανείς μέσα, άρα καθαρίσαμε και δεν συνεδριάζουμε. Τώρα πως υπήρχε βόμβα στο δημαρχείο χωρίς να είναι εκεί η αστυνομία να βάλει έστω μια κορδέλα για να απαγορεύσει την είσοδο, αυτό είναι από άλλο Σο....φρικό ανέκδοτο.
Περνώντας όμως η ώρα και βλέποντας τον κ. Τσαβαρή με κάποιους ακόμα να μπαίνουν τελικά στο Δημαρχείο χωρίς να είναι εκεί να τους σταματήσει κανείς, ο Δήμαρχος έδωσε λήξη συναγερμού. (αεροπορία βάλλεστε τέλος)
Το πρόβλημα όμως, πρόβλημα παρέμενε. Έτσι ανέλαβε ο φουκαράς ο Κωστάκης ο Αγαπίου να τους ξελασπώσει, πήρε από την έδρα το μικρόφωνο απολογούμενος για το λάθος χειρισμού από μέρους του, ζήτησε συγνώμη για τις άκυρες προσκλήσεις και ενημέρωσε τα σώμα ότι τελικά ματαιώνονται αυτές οι συνεδριάσεις.
Πρόταση του κ. Γιάννη Τσαβαρή για να βγουν από το αδιέξοδο και να συνεχίσουν την συνεδρίαση, δεν έγινε αποδεκτή, έτσι αναμένουμε εξελίξεις λίαν συντόμως.
Muti me kep σύντροφε και το καράβι πάει ακυβέρνητο.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/10 22:43

    Ρε γαμότο στενοχωρήθηκα, είχε σήμερα και θέμα ο εν δυνάμη ο Νικολάκης, βλέπεις έλυσε όλα τα προβλήματα της Κούλουρης και τώρα πάει και στον άλλο δήμο άσχετα αν δεν τον πήραμε ακόμα.
    «Επαναδιατύπωση όρων εργασιών περιοχής ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ Σαλαμίνας και συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, για αλλαγή χρήσης γης σε τμήμα της Κυνοσούρας από τον Ο.Λ.Π.»
    Δηλαδή, σα να λέμε χέστικε η Φατμέ στο Γιαχνί σοκάκι. Γεια σου δημαρχάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/10 22:53

    Γιατί ρε μάγκα δεν γράφεις πως δεν πάτησαν το πόδι τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι της δεξιάς όπως αρέσκονται τρομάρα τους, Ρε μήπως κι ήξεραν?? Μήπως λέω μήπως η τράπουλα είναι σημαδεμένη??? Τέτοια σύμπτωση πια!!! Καλά ο Όμηρος μας έχει συνηθίσει, όταν έχει θέματα δύσκολα δεν πατάει ποτέ για να μην εκτίθεται, Ο Νικολάκης κλέβει απ’ την κόλα του Γιαννάκη και τα παρουσιάζει μ’ άλλα λόγια για δικά του κι η Ρουλίτσα ότι της πει ο Κηδεμόνας της. Α ρε Σαλαμίνιε φουκαρά από ποιους περιμένεις να σε σώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/10 09:15

    Όχι ρόμπες, ρόμπες ξεκούμπωτες γίνανε χθες. Η γύμνια και η άγνοια τους σ’ όλο τους το μεγαλείο. Κάτσε και να δεις, έρχεται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/10 09:10

    Την Δευτέρα να δεις μούτρα ο Σοφράς που στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα προεδρεύει ο Τσαβαρής. Να 'μουν από μια μεριά να το 'βλεπα κι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/2/10 09:16

    Η αλήθεια είναι πως είσαι λίγο ανώμαλος με τα επιθυμητικά που έχεις, τους άλλους τους εν δυνάμει δημάρχους να δεις. Το χειρότερο για τον Νικολάκη, που δεν θα μπορεί να κλέβει από την κόλλα του Γιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/2/10 17:33

    ποια ηταν η προταση τσαβαρη για να βγει απο το αδιεξοδο το σωμα?παρακαλω να γραφτει εαν ξερει καποιος για να υπαρχουν ξεκαθαρα συμπερασματα για το ποιος θελει το καλο του τοπου και ποιος το θαψειμο των θεματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/10 12:49

    Ανθρωποι που το παίζουν αριστεροί με ...δεξιά τσέπη, ο Θεός να σε φυλάει μάνα μου. Και όταν το παίζουν και σωτήρες...ούι ,ούι, μάνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/10 19:00

    Άνθρωποι που το παίζουν καθαροί με κουμπαριές και φιλίες, ο Θεός να σε φυλάει μάνα μου. Και όταν το παίζουν και ηθικοί τότε ...ούι ούι μάνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/2/10 19:37

    ρόμπες, Ρόμπες, ΡΟμπες, ΡΟΜμπες, ΡΟΜΠες, ΡΟΜΠΕς, ρόμπες σου λέω τι άλλο να σου πω. ελάτε την δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο να γελάτε με το γιουσουρούμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/2/10 12:05

    Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟ ΖΟΡΡΟ. ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ: Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΤΕΛΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛΩΣΕ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/2/10 15:48

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ..................................................... ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΠ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.