Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Φεβ 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών Σαλαμίνας, ΔΤ για την συνεδρίαση Δ.Σ. Δήμου Σαλαμίνας στις 16/02/2010

Δυστυχώς η διοικητική - μετά από τέσσερα χρόνια - ανικανότητα του δημάρχου Σαλαμίνας αλλά και του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, εξέθεσαν για άλλη μια φορά το δήμο μας.
Στις 16/02/2010 είχε προγραμματιστεί ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. - προκειμένου να εκλεγεί ο νέος γραμματέας του σώματος - αφού μετά από πενήντα ημέρες ανακάλυψαν !!! ότι δεν μπορεί ο γραμματέας του Δ.Σ. να είναι ταυτόχρονα και αντιδήμαρχος.
Όμως, ο διοικητικός τραγέλαφος δε σταματάει εδώ• αντίθετα εδώ ξεκινάει, αφού όπως ορίζει ο κώδικας, την ειδική αυτή συνεδρίαση συγκαλεί αλλά και προεδρεύει ο πλειοψηφίσας σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού, κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Είναι προφανές ότι ο ίδιος ο νομοθέτης, αναφέρει συνδυασμό και όχι δημοτική παράταξη, διότι δε θέλει να εμπλέξει τις κορυφαίες αυτές διαδικασίες με ενδεχόμενες ενδοπαραταξιακές διενέξεις.
Σε συνέχεια λοιπόν όλων αυτών, ο δημοτικός σύμβουλος που έπρεπε να συγκαλέσει και να προεδρεύσει στην ειδική αυτή συνεδρίαση ήταν ο κ. Γιάννης Τσαβαρής, αφού ως γνωστό έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη του κ. Σοφρά και όχι από το συνδυασμό που έλαβε μέρος στις εκλογές (πώς θα μπορούσε να γίνει εξάλλου;)
Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι γι' αυτό το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει σαφής αναφορά του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία έχει αποσταλεί στο Δήμο Σαλαμίνας το Δεκέμβριο του 2008.
Παρόλα αυτά, ο δήμαρχος και η πρόεδρος του Δ.Σ. διαβεβαιώνοντας περί της νομιμότητας της επιλογής τους τον κ. Κώστα Αγαπίου (όπως ο ίδιος ανέφερε), τον έπεισαν να υπογράψει την πρόσκληση για τη σύγκληση και προεδρία της ειδικής συνεδρίασης, αφού είναι ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.
Βέβαια το αποτέλεσμα της όλης εξέλιξης ήταν να καταλάβουν έστω και αργά το λάθος τους και να ζητήσουν στην εκκίνηση της διαδικασίας την αναβολή της συνεδρίασης λόγω λάθους.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι όταν η άσκηση εξουσίας γίνεται από εμπαθείς και ταυτόχρονα αδαείς τότε δεν πρέπει να μας παραξενεύουν τέτοια φαινόμενα....

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/2/10 08:22

    ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΓΑΤΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/10 10:45

    Τσαβαρή πρόγραμμα δεν έχεις για την καθαριότητα. Στα σημαντικά θέματα δεν παίρνεις θέση και αναλώνεσαι σε θέματα που δεν λύνουν τα καθημερινά μας προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/10 14:35

    Τι γίνετε ρε Τσαβαρόπουλα, Ραπτόπουλα, Ρουλόπουλα, και Παπασαββόπουλα.
    Τον κανονισμό καθαριότητας θα τον ψηφίσετε; Ο χρόνος πέρασε. Είδατε τον κόσμο να συμμορφώνεται με λόγια;
    Αχ...τι σου κάνει η ζήλεια,και η αντιπολίτευση για το..."καλό" του νησιού μας.
    Παντόφλα ρε, παντόφλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/10 20:09

    ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΗΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΤΣΑΒΑΡΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/10 20:58

    Πως πονάει η αλήθεια...πως πονάει τσαβαρόπουλό μου.
    Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζετε δικέ μου, λέει μια παροιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/2/10 13:30

    ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ Σ' ΑΓΑΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/10 14:28

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ?


    Ο Τσουτσουρας ο ναυαρχος ντεε , μα καλα τοσοι πολοι αποστρατοι Ναυαρχοι στη Σαλαμινα χωρις ιδεες και θεσεις ....που πανε ρε π..στη μου και θελουν να ειναι και προσωπα καλης κοινωνιας.

    Ειναι αληθεια κ.Τσουστσουρα (υποστηριχτεις των Ναυπηγειων μια και που τρως "ψωμακι" ) οτι μαζι με το φιλαρακι σου Μαριο απο τα Αμπελακια σχεδιαζετε επιθεση με απειλες και πιεσεις στο κ. Ραπτη ωστε να ανακαλεσει στο Δημο για το ξεπουλημα της Ιστοριας μασ στον ΟΛΠ?

    Δημαρχε Σοφρα μη κανεις και εσυ πισω γιατι η ξεφτιλα σε αυτο το νησι δεν παει αλλο!! Φτανει πια!!


    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΤΕΟΝΩΝ - ΛΑΜΟΓΙΩΝ - ΘΕΤΡΙΝΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ.


    ΣΑΛΑΜΙΝΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ -

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!

    STOP ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    STOP ΣΤΟΝ ΟΛΠ

    ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΟΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (Αφου μεχρι τωρα το μαυρο χρημα παει και ερχεται στις τσεπες καποιων συμπολιτών μας με αναταλλαγμα τη "μουγκα")

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ( Α και να μη ξεχασω ... Μαριε την επομενη φορα αντι για τηλεφωνημα βομβας γιατι δεν ερχεσε και εσυ ο ιδιος στο Δημαρχειο της Σαλαμινας να μας πεις γιατι τοση η μανια σου να προστατευεις τα Ναυπηγεια τον ΟΛΠ και το κολλητο σου το Μιχα ?)



    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/2/10 17:08

    Είσαι τόσο ξεφτίλας που στην αρχή δεν θέλησα να σου απαντήσω και να σου δώσω αξίας, Πως τολμάς βρε καραγκιόζη του κερατά να πιάνεις στο στόμα σου καταξιωμένους ανθρώπους όπως τον Μάριο και τον Σιδέρη!!!!
    Έλυσε ρε καραγκιόζη ο δικό σου ο άχρηστος τα προβλήματα του δήμου του κι αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον όμορο δήμο!!
    Ή πίστεψες πως ο δήμος Αμπελακίων δεν έχει άξιους και ικανούς και περιμέναμε από τα λαμόγια σου να έλθουν να μας λύσουν τα προβλήματα.
    Άσε πρώτα να βρουν υποψηφίους από δώθε κι έλα να τα ξαναπούμε, ας βγάλουν πρώτα το πρόγραμμα τους ας μας δώσουν τις προτάσεις τους και τα ξαναλέμε. Άη χάσου καραγκιοζάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/2/10 19:37

    ρόμπες, Ρόμπες, ΡΟμπες, ΡΟΜμπες, ΡΟΜΠες, ΡΟΜΠΕς, ρόμπες σου λέω τι άλλο να σου πω. ελάτε την δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο να γελάτε με το γιουσουρούμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/2/10 21:15

    21 Φεβρουαρίου 2010 5:08 μ.μ.

    Εσυ μοναδικε και αχρηστε συνεχιζε να υποστιριζεις Σιδερηδες, Μαριους και καθε λογιον κατακαθια που ξεπουλανε ποντο ποντο τη Σαλαμινα

    Το Αμπελακι εχει σβυσει απο το χαρτη τωρα οσο τους αξιους πολιτες των αμπελακιων θα προτεινα να πηγενες μια βολτα στο κανακακη το φιλο σου να σου γραψει ηρεμιστικα γιατι η πολυ η μ ....ια ΄λαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/2/10 22:46

    21 Φεβρουαρίου 2010 2:28 μ.μ τα λεει πολυ καλα και σωστα ο φιλος η αληθεια ποναει καμια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/2/10 00:34

    καταξιομενους αληθεια σε τι ? Στη λαμογιά,μαυρα βιβλία του Δήμου,ξεπουλημα της Κυνοσουρας στο Ο.Λ.Π. , απλήρωτοι υπάλληλοι και τσιράκια των Ναυπηγείων ???? Ετσι εσυ 21 Φεβρουαρίου 2010 5:08 μ.μ λουλού ξεχωρίζεις τους καταξιομένους και μή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/2/10 21:18

    Ρε λαμόγιο είσαι κι εσύ «γιούπι» σαν τα’ αφεντικό σου??? Μπορείτε ρε να ιεραρχήσετε τα προβλήματα του τόπου?? Ο Δήμος δεν είναι τσόχα ρε για να κάνετε μπλόφες και να την σκαπουλάρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/2/10 22:06

    Συνεχιζεις βλακοδος να λες ηλιθιοτητες και μαλλον για αλλο Δημο μιλας του Σαρωνικου .

    Παντος εισαι μοναδικος στο ειδος σου και εαν εισαι και απο το Αμπελακι γαμσε..τα γιατι εκει στηνουν και κ..λο στην αναγκη για μια ψηφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/2/10 12:05

    Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟ ΖΟΡΡΟ. ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ: Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΤΕΛΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛΩΣΕ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/2/10 12:22

    ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Έχεις απόλυτο δίκιο και πιστεύω ότι όλοι εμείς που ήμασταν σε αυτή τη τραγωδία χθες αισθανθήκαμε το ίδιο.
    Θα πρέπει όμως να πω ότι αν και φαίνετε ότι η Κυνόσουρα αφορά τον όμορο Δήμο ήταν πολύ καλή η κίνηση του Ράπτη να το θέση ως θέμα ( ΑΦΟΥ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΗΜ ΑΜΠΕ/Ν ) αλλά η εισήγηση του ήταν .... για κλάματα ... εάν μείνει η κατάσταση ως έχει και δεν αξιοποιήσει ο χώρος όπως έχει κατά καιρούς έχει ψηφιστεί από το ίδιο το μπουρδελοκρατος σαν Ιστορική και Αρχαιολογική περιοχή θα παραμείνει όλη η "αρχαιολογική ζώνη " υπό κατοχή στον Ο.Λ.Π. . και μετά θα χτυπήσει την πόρτα μας για να βρεθεί κάποιος «αγνός» Πατριώτης Κουλουριωτης Δήμαρχος και να παραχωρήσει το βουρκάρι και το Αιαντιο ετσι όπως έκανε ο Τραβλος στο Αμπελάκι.

    Συγχαρητήρια στον Απολλων,Λυκειο Ελληνίδων στην Ένωση Στρατού ( Η Ένωση Απ/των του Ναυτικού είχαν πάει στην Αγ.Μαρινα με τα καπη και δεν έλαβαν γνώσει .... για το θέμα από τάβλι και κουτσομπολιό είναι πρώτοι!!),στο κ.Κανακη που εστειλαν ψηφισμα διαμαρτηριας εναντια στον ΟΛΠ και τέλος στον άξιο αγωνιστή και μάγκα κ.Χρηστο Μαριδάκη που για ακόμη μια φορά τα είπε έξω από τα δόντια χωρίς να σκεφτεί τι θα πει και πως θα το πει όπως λ.χ. κκ. Τζαβαρης,Αλαισκας,Παπασαβας για ναμην ενοχληθούν τα αφεντικά τους των Ναυπηγείων ο Μιχας και ο Παγκαλος ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ.Ξεπουλατε την Ιστορια μας και το Πολιτισμο για το κομματικο συμφερον ρε καραγκιοζιδες ??????????????????

    Ο Αθανιασιος Μακρύς ο Δήμαρχος των έργων, ο ευεργέτης της Σαλαμίνας Ο Σύγχρονος Πολιτικός ( Ν.Δ.- ΠΟΛ.ΑΝ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΛΑ.Ο.Σ.) .... κούτσα κούτσα μας την έκανε από το Συμβούλιο για να μην πάρει θέση... …έτσι γίνομαι και εγώ Δήμαρχος!Α μη το ξεχασω φτιαχνει κομματικη επιτροπη αγωνα στη Σαλαμινα και ο Βεργης δε παιρνας καμια βολτα Θανασακη να ριξεις καμια ματια ?

    Επίσης μια τελευταία ερευνά έδειξε ότι υπάρχουν καρκινογόνοι ουσίες στην ατμόσφαιρα με επικίνδυνες συνέπειες όπως καρκινος και στείρωση σε όλο σχεδόν το Αμπελάκι απο τις χημικές και επικίνδυνες ουσίες των αμμοβολών.

    ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/2/10 12:47

    πεσ και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/2/10 18:48

    Αδέλφια πριν από λίγο μαθεύτηκε ότι ο Μάριος έχει ήδη παραχωρήσει με απόφαση Δ.Σ. "μαϊμού¨" όλη την αρχαιολογική-Ιστορική περιοχή στον Ο.Λ.Π.

    Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει ποτέ στη Σαλαμίνα .. Δήμαρχος να παραχωρεί όλη την περιοχή στα Ναυπηγεία και στον ΟΛΠ χωρίς να γνωρίζει κάνεις τίποτα ..........


    Ελπίζω ο Δήμαρχος Σοφράς να το γνωρίζει.


    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ , ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΠ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/2/10 18:39

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΒΟΛΕΜΑΤΑ, ΨΑΡΕΜΑΤΑ, ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΕΝΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΧΟ, ΧΟ, ΧΙ ,ΧΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΦΙΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/2/10 14:40

    bre giannakh san katazhtoymenos eisai sthn foto.xaneis pshuoys.den eisai epikoinoniakh fatsa.deioxneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.