Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Φεβ 2010

«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ»

Στα πλαίσια της κοπής πίτας της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ., ο υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, εξαπέλυσε αυστηρή κριτική στο δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Σπύρο Σόφρα σχετικά με την αδράνεια και ολιγωρία που επιδεικνύει για την ολοκλήρωση των εργασιών – διαδικασιών αφενός της αποχέτευσης στο κέντρο της πόλης αφετέρου της αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.
Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος στην καθαριότητα , στην αποτυχημένη διαδικασία της ανακύκλωσης, στην απουσία του δήμου από τον καθαρισμό των ακτών, στην ακατάλληλη οδοποιία και στον ελλιπή δημοτικό ηλεκτροφωτισμό.
Στην συνέχεια κατήγγειλε τον κ. δήμαρχο για ανικανότητα διασφάλισης των οικονομικών συμφερόντων του δήμου, όταν από τραγική δική του ολιγωρία η Ε.ΥΔ.ΑΠ. μετά από δικαστική απόφαση κατέσχε από τα ταμεία του δήμου 3,5εκατομμύρια €, αφού προηγουμένως ο κ. δήμαρχος δεν είχε προχωρήσει σε ρύθμιση των oφειλών του Δήμου προς αυτήν.
Δυστυχώς, όπως τόνισε ο κ. Τσαβαρής τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν είτε να επενδυθούν σε διάφορες ανάγκες του Δήμου, είτε να αποπληρωθούν οι οφειλές του Δήμου στην τοπική αγορά.

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος επανέλαβε τη θέση του ότι προκειμένου ο κ. δήμαρχος να αποπροσανατολίσει τους δημότες από τις αδυναμίες της πολιτικής του δράσης επιλέγει ως πολιτική του στρατηγική την «εικονική πραγματικότητα» πετώντας στον αέρα ένα προεκλογικό βεγγαλικό για δήθεν κατασκευής γέφυρας από Φανερωμένη στα Μέγαρα.
Ιδιαίτερα δε, τόνισε ότι ο κ. δήμαρχος προχώρησε σε αυτήν την εξαγγελία επιδεικνύοντας αδιαφορία για την κοινωνική διαβούλευση και προβληματισμό σχετικά με την αποδοχή του έργου από τους δημότες της Σαλαμίνας και ότι αυτή η αποδοχή θα πρέπει να καταγραφεί μέσα από δημοψήφισμα.
Μάλιστα ανταπαντώντας στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ο Δήμος με τίτλο: «Το Πάσχα αργεί ακόμη» ο κ. Τσαβαρής τόνισε με νόημα απευθυνόμενος στον κ. δήμαρχο «κ. Σοφρά το Πάσχα μπορεί να αργεί ακόμη αλλά η πολιτική ανάσταση του τόπου πλησιάζει».
Το γραφείο τύπου

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/2/10 11:31

    τσαβαρη μετα τις εκλογες θα παραμινεισ υποψιφιος δημαρχος , αλα αιωνιος ρουφιανος και προταθλητης της προσπαθιας καταστροφης του νησιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/10 17:33

    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΠΙΛΗ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ, ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΑΛΑΡΓΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/10 18:57

    oso kai na grafete to afentiko sas dhmarxos den prokite na ginei pote sti salamina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/10 23:48

    ΞΕΡΝΑΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/10 03:57

    Τάσο (από το Αναστάσιος)Τσαβαρή προχώρα σε θέλει όλη η χώρα.
    Πριν ήσουν ο Γιαννης Αγιάννης, τώρα ο Αναστάσιος στο τέλος θα είσαι ο Ιωάννης ο αποκεφαλισμένος.
    Πρόσεχε μην σε κωλύσει ο Ραπτης γκαντεμιά.
    Αλογοποδαράκιδες και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/10 16:08

    ΤΩΡΑ ΤΙΣ …………….ΑΠΟΚΡΙΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    Οργάνωση ΦΙΕΣΤΑΣ καρναβαλικής χροιάς από την Δημοτική Αρχή με γιουρούσια συνεντεύξεων και πρωταγωνιστές τον κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ Σαλαμίνας και τον αμισθί, όπως αποκαλούν, υπεύθυνο τύπου. Άγνωστο πώς και πότε έγινε υπεύθυνος τύπου, πότε φεύγει και πότε έρχεται σε αυτή τη θέση. Απαράδεκτο να μην ανακοινωθεί η αμισθί θέση και ιδιαίτερα ποιος και πότε κατέλαβε αυτήν στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έπρεπε. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που θέλουν να ασκούν κριτική στους άλλους.
    ΜΕ κλισέ προτάσεις, έτοιμα σχήματα και συνθήματα, προσπαθούν να κεντρίσουν τη συνείδηση του πολίτη της τοπικής κοινωνίας μας, εκφυλλίζοντας τον ουσιώδη ρόλο της Δημοτικής Αρχής, αφού εξαφανίζεται η σχέση μεταξύ σκέψης και συναισθήματος από κωμικοτραγικά περιεχόμενα της συνέντευξης, που οδηγούν στην πλάνη. ΔΗΛΩΣΕΙΣ που δεν στοιχειοθετούν λογικές δράσεις, ανακριβή στοιχεία χωρίς βαρύτητα και σοβαρότητα, ακριτομυθίες και ανύπαρκτος ορθολογισμός. ΛΟΓΙΑ αστήριχτα με ανακριβείς συλλογισμούς, όπως κατά την κρίση του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ και όχι του ειδικού επιστήμονα σε ειδικά θέματα που αφορούν τον τόπο. ΤΕΛΙΚΑ η κοροϊδία στο αποκορύφωμα, που μάλλον την εκπομπή παρατράγουδα θυμίζει η όλη παρωδία.
    ΕΜΦΑΝΕΙΣ οι διανοητικές αδυναμίες, οι αοριστίες με εκφράσεις βιασύνης, άγνοιας και πάνω από όλα να κυριαρχεί η ανειλικρίνεια, η προσποίηση, η κουφότητα και γενικότερα η αποσιώπηση της αλήθειας.
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΥΠΟΥ με αμισθί θέση, όπως αποκαλείσαι για να έχουν οι δηλώσεις των συνεντεύξεων κύρος και αξιοπιστία και να είναι βάσιμη και σοβαρή η ερμηνεία των θεμάτων, πρέπει αυτές να στηρίζονται σε τρεις βασικούς άξονες 1) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 2) ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ 3) ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, άγνωστες λέξεις για σας που προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/10 14:35

    Υπάρχει αμισθή θέση για τον υπεύθυνο τύπου ενώ ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου που όλως τυχαίως είναι και συγγενείς του δημάρχου πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.